Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
релакс на яз. Жребчево
релакс на яз. Жребчево
здравейте колеги, преди малко се върнахме от яз.Жребчево. Бяхме три коли, един бис и общо 10 човека на Червената пръст, абе панаир .След тридневен риболов и релакс започнал в ранни зори на 06.09.2012г., вече мога да споделя как изкарахме. До петък вечерта имахме около 10-на платики като варираха от 25-40 см, някоя и друга бабка, един морунаж и един изтърван шаран точно до живарника. И така на другия ден пак платички и бабки. използвахме смески за захранка със различни аромати: ванилия, мед и кафе по отделно. Всички въдици бяха само на дъно, на куките земен и бял, но днес около обед като почна един вятър едно чудо събрахме панаира и дим да ни няма.....абе кеф!

Re: релакс на яз. Жребчево
Браво, браво. И аз бях в петък на жребчево, може да сме се засекли. Ние искарахме само една червеноперка и на дънната една платика 44см. 
Супер момци, аз минах покрай жребеца вчера, народ много, ма и гледам водата много ниска. Ако не ми мине котка пътя заминавам в тази посока по празниците около 22 Септември
По-голям шаран от рибаря няма...
Един човек който има риболовен магазин в Сливен ми каза,че доста вървяла платиката , а и аз не бях хващал до сега такава риба, и си викам там ще сме. Поне от към платики и бабки дава доволно, срещу нас колеги изкараха няколко шаренчета , ползваха някаква червена захранка.Освена след обед когато напича, през останалото време на денонощието си даваше доволно платика, без значение на часа.
-
David Kamenov
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Хубаво излетче се е поличило 
П П не ми отваря снимките нещо
П П не ми отваря снимките нещо
Риболова е хоби.Наслука 
- jasonsmith
- разбира нещата