Пловдивски свободен Турнир (непрофесионален)

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Пловдивски свободен Турнир (непрофесионален)

Мнение от mb4life »

е за тфа иде реч вече да са свормира нещо и да се почва тая седмица ще мина и действаме :drinkers:
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

Само да вметна,че на 40-те извора като място е удобно,но риба НЯМА. Затова нека този язовир отпадне от сметките.Още зимата изловиха тонове риба,когато нивото на водата беше почти до нулата,заради уж ремонтни работи по некви си шахти.А тия шахти майна ги правят вече толкова години подред,че...на всички ни е ясно закво става въпрос !

За Леново Ви давам веднага прясна информация от четвъртък ,петък ,събота и неделя.Мои приятели бяха там.Хранеха от лодка с царевица, имат извадени 8 шарана от 2.5 до 4.0 кг ,като монтажа е на косъм с 3 и 4 царевички.На някои от пръчките са слагали и повдигач.Били са като минеш стената....къщичката на пазача остава зад гърба ти и вървиш по брега поне 200 метра посока Тополово.Пръчките са хвърлени посока село Леново.Нивото на водата било доста ниско и рибата е на дълбокото.Това е.Дано съм бил полезен :)
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

nemalabavo написа:Само да вметна,че на 40-те извора като място е удобно,но риба НЯМА....)
Рибата си е там, но се иска правилен подход. :wink:
Чист риболов от 11.00 до 15.00 часа направих 4,5 кг риба - бабушка, каракудки и уклей, както и два прилични костура. Всичко на щеката на 9 метра. Останалите около мен си бъркаха по носовете. Част от рибата обърна коремите преди релийза, въпреки че я оставих в кофата с вода. Просто преди пускането врътнах за 10 минутки и някоя блесна. Поради тази причина няма да качвам снимка с рибата тук, но ако някой иска доказателство, ще му я пратя.
mb4life написа:Предлагам датата да е 30 септември ...
Дата 29 септември е официално работен ден. Предполагам това няма да е проблем, но е хубаво да се почива в деня преди състезанието. :)
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Дата е най-лесното ,за мен добрия вариант си остава Микрото,не ми се качват снимки от миналата седмица,че на някои ще им стане лошо :lol: :lol: шарани,каракуди над 500гр и едри перки,нека някои злобеят за Микрото :lol: В момента съм ангажиран с други задачи,чакам да ми прекарат нет в новия магазин и веднага ще определя дата и условия.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

CrossFire написа:
nemalabavo написа:Само да вметна,че на 40-те извора като място е удобно,но риба НЯМА....)
Рибата си е там, но се иска правилен подход. :wink:
Чист риболов от 11.00 до 15.00 часа направих 4,5 кг риба - бабушка, каракудки и уклей, както и два прилични костура. Всичко на щеката на 9 метра. Останалите около мен си бъркаха по носовете. Част от рибата обърна коремите преди релийза, въпреки че я оставих в кофата с вода. Просто преди пускането врътнах за 10 минутки и някоя блесна. Поради тази причина няма да качвам снимка с рибата тук, но ако някой иска доказателство, ще му я пратя.
mb4life написа:Предлагам датата да е 30 септември ...
Дата 29 септември е официално работен ден. Предполагам това няма да е проблем, но е хубаво да се почива в деня преди състезанието. :)

Колега,за мен риболов на червеноперки,каракудки и уклейчета,с размерите на средния ми пръст ,не ми допада.А и не мисля,че някой от навитите да участват в този турнир,ще е доволен на подобен улов. Нека водоемът изобилства на шарани,амури и сомове,за да има тръпка и емоциии.ПОне аз така мисля :)
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

Според мен няма значение водоема след като станат тези састезания традицияя може секи месец да се мени водоема и видовете риба които ще се ловят на състезанието !
датата според мен е добра има време за подготовка пак май няма да попречи на никои че 29 е работен ден ,иначе микрото пясачник или кадето и да е за мен е се тая , важно е да има състезателен дух
kraichev84
новобранец
новобранец

Мнение от kraichev84 »

хайде колеги какво стана с състезанието само събудихте интереса у нас. И искам да попитам ще може ли да участваме с жените си? Или те трябва да се запишат като отделни участници?
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Микрото е наистина удобен за такива мероприятия. Рибата е разнообразна и може да има приятни изненади :) Колата ти е точно зад гърба на асвалта и стоиш на камани,а не в калта ;) Скоро ще дадете ли някакви пояснения за състезанието ?? Такса за участие , максимален брой участници и най-важното точна дата ;) Ицето Бутников мисля,че ще може да даде едно рамо с уговорката с арендатора на водоема за състезанието.

Поздрави !
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

да понеделник най-късно вторник ще дадем някаква дата и може би ще се проведе на микрото наистина е удобно , ще се констатира някаква входна такса и така предполагам до понеделник вторник ще има отговори на всички въпроси
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=33&t=67781

за всички колеги които се интересуват от турнира тук могат да получат по голяма информация както и да се запишат :axe: :axe: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
kraichev84
новобранец
новобранец

Мнение от kraichev84 »

зададох си въпроса малко по горе но не полу4их отговор а именно жена ми може ли да у4аства с мен ? И какви ще са правилата?
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

Абе хора ... какво се занимавате с платени водоеми ! Заинтересувайте се за старата гребна база в асеновград .... риба има страшно много и разнообразна ... кефал , каракуда , шаран , костур , мряна и какво ли още не !
Няма такси , няма щуротии... стига се с кола , и колата е до теб , няма закачки ..... а и не е малък водоем!
ако решите нещо .. аз съм насреща! 0895351414 ..... звънкайте ако има нещо!
Изображение
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

ем целта е да има риболов а жена ти дали ще очаства това вече незнам пиши в темата в която сам дал линк там ще получиш отговор
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

mb4life написа:не сам искал никой да обидя явно секи си е в неговия филм ;)
човек да иска нещо да направи от сякаде се почва някфи словоизлеания , христо малко грешно ме разбра ама както и да е:) :drinkers:
темата е за ключ , пък
Колега ,сега когато чета за твоето предложение ми става ясно ,че май с организирането на подобно състезание сам няма да се справиш.Ако желаеш мога да се заема с едно проучване(съвсем :D пезплатно)къде да се организира подобен риболов на плувка и да се чуем.За съжаление малко е късно вече ,имам предвид времето се развали а исе очаква да вали така че за догодина ще мога да съм готов с конкретно предложение за подобен непрофесионален турнир по риболов на перо във Пловдив.Е разбирасе ,че ще трябват и спонсори но това го имам впредвид и ще намеря достатъчно средства за да се състои подомно мероприятие.А ти ще си част от екипа с който ще правим всичко онова което по нагоре написа.Следете темата ще има развитие !!Поздрави. :wink:
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Дай предложение де,ако водоема е САМО за спортен риболов кое му е късното.И спонсорите каква роля играят в любителски турнири.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”