аватар

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
mwear
новобранец
новобранец

аватар

Мнение от mwear »

абе шичове некои може ли дами обясни как да си сложа май аватар тва ми вика че иска да е под 160 пиксела аве ни6то не разбирам некой ако може подробно да обясни
Търси го и ще го намериш!
RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RoSeN_94 »

теглиш си някои програма за смаляване на снимки и гледаш да направиш снимката 160 пиксела и готово
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Re: аватар

Мнение от kRaikkonen »

mwear написа:абе шичове некои може ли дами обясни как да си сложа май аватар тва ми вика че иска да е под 160 пиксела аве ни6то не разбирам некой ако може подробно да обясни
Ще ти обясня набързо.
Има една малко програмка i_view32 се казва.Ето линк.Инсталираш я (предполагам знаеш как става) и след тва я отваряш.Даваш на File--->>>Open и си избираш картинката след което цъкаш 2 пъти на нея.След това отиваш на Image------->>>>Resize/Resample.... Излиза ти една табличка цък.След това в секцията Set new size променяш или Widht или Height на 160 в зависимост кое е по голямо.Което е по голямо го триеш и пишеш 160.Другото автоматично се регулира.След тва даваш ОК и трябва да се е променило.След това отиваш на File--->>>Save.След това си избираш името от File name и формата от Save as type.Формата винаги го прави JPG,той е най малък и хубав.Избираш си къде да го запишеш от горе.Със папката със зелената стрелка връщаш към десктопа.След като си избереш къде да го запишеш даваш SAVE.След това влизаш в сайта и натискаш ПРОФИЛ.Отиваш най отдолу и има едно "Качете Аватар от вашия компютър на форума" даваш на Browse и намираш картинката(от там където си я записал) След това натискаш Open и готово.Най накрая натискаш "Прати" и аватара ти е качен.
Ако имаш проблем ми пиши на ЛС.
Надявам се да съм бил полезен.
Изображение
nqmawe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nqmawe »

Кво е това шичове бе шич :?:
cyk cyk edna sled druga
Аватар
mwear
новобранец
новобранец

Мнение от mwear »

Благодаря ви за информацията !
Търси го и ще го намериш!
Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivkou »

Идеално :D
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”