Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

аватар
Модератор: dantho.mihov
аватар
абе шичове некои може ли дами обясни как да си сложа май аватар тва ми вика че иска да е под 160 пиксела аве ни6то не разбирам некой ако може подробно да обясни
Търси го и ще го намериш!
-
- разбира нещата
Re: аватар
Ще ти обясня набързо.mwear написа:абе шичове некои може ли дами обясни как да си сложа май аватар тва ми вика че иска да е под 160 пиксела аве ни6то не разбирам некой ако може подробно да обясни
Има една малко програмка i_view32 се казва.Ето линк.Инсталираш я (предполагам знаеш как става) и след тва я отваряш.Даваш на File--->>>Open и си избираш картинката след което цъкаш 2 пъти на нея.След това отиваш на Image------->>>>Resize/Resample.... Излиза ти една табличка цък.След това в секцията Set new size променяш или Widht или Height на 160 в зависимост кое е по голямо.Което е по голямо го триеш и пишеш 160.Другото автоматично се регулира.След тва даваш ОК и трябва да се е променило.След това отиваш на File--->>>Save.След това си избираш името от File name и формата от Save as type.Формата винаги го прави JPG,той е най малък и хубав.Избираш си къде да го запишеш от горе.Със папката със зелената стрелка връщаш към десктопа.След като си избереш къде да го запишеш даваш SAVE.След това влизаш в сайта и натискаш ПРОФИЛ.Отиваш най отдолу и има едно "Качете Аватар от вашия компютър на форума" даваш на Browse и намираш картинката(от там където си я записал) След това натискаш Open и готово.Най накрая натискаш "Прати" и аватара ти е качен.
Ако имаш проблем ми пиши на ЛС.
Надявам се да съм бил полезен.