Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Не знам дали ти се ходи...ама това тука са некви инсинуации на Дончо....Росен миналата седмица бяха на Ивайловград на митничарското...и са хванали 2 шарана по 2 кила за 3 дена.Ивайловград вече е бита карта...мрежари и тролингисти бол,...шаран йок..georgi30 написа:Тони и да звънна в момента няма време за по дълги излети.Но ако знаете как ми се ходи!

Последно промяна от Vesko1 на Пет Сеп 14, 2012 8:11 am, променено общо 1 път.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ша си одим на нашио гьол вечеVesko1 написа:Не знам дали ти се ходи...ама това тука са некви инсинуации на Дончо....Росен миналата седмица бяха на Имайловград на митничарското...и са хванали 2 шарана по 2 кила за 3 дена.Ивайловград вече е бита карта...мрежари и тролингисти бол,...шаран йок..georgi30 написа:Тони и да звънна в момента няма време за по дълги излети.Но ако знаете как ми се ходи!
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Весе, не съм съгласен едни познати се върнаха с 42 шарана от 1.800 до 2.800.Били са на Сеноклас.Ивито държи страшно много риба но си иска ден и чалъм.Пък и иска малко "слана" за едрите риби, демек още да захладнее.
Георги Тенев
- antivik
- кандидат преподавател
Бе те че са като море, .... такива са, но като беше дадено предложение за единия, веднага почнаха кусури, че брега бил еди какъв си, че колите трябвало да се оставят не знам къде си... Ако река аз да се обадя за места де ги знаят всички и до които стигам пеша, пак ше се намерят кусури, така че не е много лесно да се угоди на всекиDon4o_62 написа:Язовири като морета имате,на някав платен предлагате да ходите,просто несериозно и смешно,и на Ш. Поле ставаше и на Траса,казах ви на Главатарци под навеса е екстра,и риболов става и за пиене и за спане и квото се сети човек,но никой нищо не казва,нищо в Понеделник съм пак там,ако не излиза сом на кльон,което е малко вероятно,поне големи костури на рибка излизат,все занимавка

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
И време Гого, и време.Което за жалост аз, а май и ти нямаме.georgi30 написа:Весе, не съм съгласен едни познати се върнаха с 42 шарана от 1.800 до 2.800.Били са на Сеноклас.Ивито държи страшно много риба но си иска ден и чалъм.Пък и иска малко "слана" за едрите риби, демек още да захладнее.
ПП А, и 100-тина кила царца

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Ти видя ли ги с очите си тия 42 шарана?...Щото аз вярвам на моите хора...преди 2 седмици Екинето беше там 2 нощувки...2-3 шарана изкарал,..след него Росен ,Алтай...и те казаха по няколко риби са хванали.И не са доволни хората.А не вярвам точно мен да вземат да ме лъжат,щото аз рядко ходя на ивайловград...та няма смисъл да крият от мене.georgi30 написа:Весе, не съм съгласен едни познати се върнаха с 42 шарана от 1.800 до 2.800.Били са на Сеноклас.Ивито държи страшно много риба но си иска ден и чалъм.Пък и иска малко "слана" за едрите риби, демек още да захладнее.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Don4o_62
- учете се от него
Весо,не знаеш Асеновградските хиени какви са,изобщо тия твойте сабрита и алтайци и т.н. фесове не им стъпват,повярвай ми
,и хората който са били и са извадили шарани са от форума, но не дават информация,Гого ги знае наште,защо на Леново почти никой не вадеше а човека дето ходи там от дете имаше 7-8 шарана за деня
,ще излезе като хвалба от моя страна но на Ивайловград преди много год. седяха по поляните на Митничарското,тогава имаше една хлебарница и две кошари
,и един път даваше един път не,аз почнах да ходя с лодката отсреща дето лисиците ми правеха компания и седях по 3 дена като отшелник,но си тръгвах с по 15-20 шарана,та си има места дето си дава и трябва да няма посещаемост а градските са били точно на такова 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Весе с очите си ги видях.На 8 метра дълбочина, направо да не повярваш но това е!Vesko1 написа:Ти видя ли ги с очите си тия 42 шарана?...Щото аз вярвам на моите хора...преди 2 седмици Екинето беше там 2 нощувки...2-3 шарана изкарал,..след него Росен ,Алтай...и те казаха по няколко риби са хванали.И не са доволни хората.А не вярвам точно мен да вземат да ме лъжат,щото аз рядко ходя на ивайловград...та няма смисъл да крият от мене.georgi30 написа:Весе, не съм съгласен едни познати се върнаха с 42 шарана от 1.800 до 2.800.Били са на Сеноклас.Ивито държи страшно много риба но си иска ден и чалъм.Пък и иска малко "слана" за едрите риби, демек още да захладнее.
Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
То мляко зе да дава вече.haga написа:Ами агнето?

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ида са смееш и да не са смееш, изложихме са.Като падне здраве и живот сняг, ще идем на моя фургон.Ама до тогава има време.С.Върбанов написа:![]()
![]()
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Че то тогаз за свинско ще дойде време бре.Антон Тонев написа:Ида са смееш и да не са смееш, изложихме са.Като падне здраве и живот сняг, ще идем на моя фургон.Ама до тогава има време.С.Върбанов написа:![]()
![]()
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Че то в Кърджалийско свинете са кът,за Коледа и Новата година се очаква внос!

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!