Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Vesko1 »

georgi30 написа:Тони и да звънна в момента няма време за по дълги излети.Но ако знаете как ми се ходи!
Не знам дали ти се ходи...ама това тука са некви инсинуации на Дончо....Росен миналата седмица бяха на Ивайловград на митничарското...и са хванали 2 шарана по 2 кила за 3 дена.Ивайловград вече е бита карта...мрежари и тролингисти бол,...шаран йок..;)
Последно промяна от Vesko1 на Пет Сеп 14, 2012 8:11 am, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
georgi30 написа:Тони и да звънна в момента няма време за по дълги излети.Но ако знаете как ми се ходи!
Не знам дали ти се ходи...ама това тука са некви инсинуации на Дончо....Росен миналата седмица бяха на Имайловград на митничарското...и са хванали 2 шарана по 2 кила за 3 дена.Ивайловград вече е бита карта...мрежари и тролингисти бол,...шаран йок..;)
Ша си одим на нашио гьол вече
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Весе, не съм съгласен едни познати се върнаха с 42 шарана от 1.800 до 2.800.Били са на Сеноклас.Ивито държи страшно много риба но си иска ден и чалъм.Пък и иска малко "слана" за едрите риби, демек още да захладнее.
Георги Тенев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Don4o_62 написа:Язовири като морета имате,на някав платен предлагате да ходите,просто несериозно и смешно :wink: ,и на Ш. Поле ставаше и на Траса,казах ви на Главатарци под навеса е екстра,и риболов става и за пиене и за спане и квото се сети човек,но никой нищо не казва,нищо в Понеделник съм пак там,ако не излиза сом на кльон,което е малко вероятно,поне големи костури на рибка излизат,все занимавка :D
Бе те че са като море, .... такива са, но като беше дадено предложение за единия, веднага почнаха кусури, че брега бил еди какъв си, че колите трябвало да се оставят не знам къде си... Ако река аз да се обадя за места де ги знаят всички и до които стигам пеша, пак ше се намерят кусури, така че не е много лесно да се угоди на всеки :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

georgi30 написа:Весе, не съм съгласен едни познати се върнаха с 42 шарана от 1.800 до 2.800.Били са на Сеноклас.Ивито държи страшно много риба но си иска ден и чалъм.Пък и иска малко "слана" за едрите риби, демек още да захладнее.
И време Гого, и време.Което за жалост аз, а май и ти нямаме.
ПП А, и 100-тина кила царца :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

georgi30 написа:Весе, не съм съгласен едни познати се върнаха с 42 шарана от 1.800 до 2.800.Били са на Сеноклас.Ивито държи страшно много риба но си иска ден и чалъм.Пък и иска малко "слана" за едрите риби, демек още да захладнее.
Ти видя ли ги с очите си тия 42 шарана?...Щото аз вярвам на моите хора...преди 2 седмици Екинето беше там 2 нощувки...2-3 шарана изкарал,..след него Росен ,Алтай...и те казаха по няколко риби са хванали.И не са доволни хората.А не вярвам точно мен да вземат да ме лъжат,щото аз рядко ходя на ивайловград...та няма смисъл да крият от мене.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Весо,не знаеш Асеновградските хиени какви са,изобщо тия твойте сабрита и алтайци и т.н. фесове не им стъпват,повярвай ми :wink: ,и хората който са били и са извадили шарани са от форума, но не дават информация,Гого ги знае наште,защо на Леново почти никой не вадеше а човека дето ходи там от дете имаше 7-8 шарана за деня :wink:,ще излезе като хвалба от моя страна но на Ивайловград преди много год. седяха по поляните на Митничарското,тогава имаше една хлебарница и две кошари :D ,и един път даваше един път не,аз почнах да ходя с лодката отсреща дето лисиците ми правеха компания и седях по 3 дена като отшелник,но си тръгвах с по 15-20 шарана,та си има места дето си дава и трябва да няма посещаемост а градските са били точно на такова :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Vesko1 написа:
Ти видя ли ги с очите си тия 42 шарана?...Щото аз вярвам на моите хора...преди 2 седмици Екинето беше там 2 нощувки...2-3 шарана изкарал,..след него Росен ,Алтай...и те казаха по няколко риби са хванали.И не са доволни хората.А не вярвам точно мен да вземат да ме лъжат,щото аз рядко ходя на ивайловград...та няма смисъл да крият от мене.
Весе с очите си ги видях.На 8 метра дълбочина, направо да не повярваш но това е!
Георги Тенев
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Ами агнето?
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

haga написа:Ами агнето?
То мляко зе да дава вече. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:lol: :lol: :lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

С.Върбанов написа::lol: :lol: :lol:
Ида са смееш и да не са смееш, изложихме са.Като падне здраве и живот сняг, ще идем на моя фургон.Ама до тогава има време.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:
С.Върбанов написа::lol: :lol: :lol:
Ида са смееш и да не са смееш, изложихме са.Като падне здраве и живот сняг, ще идем на моя фургон.Ама до тогава има време.
Че то тогаз за свинско ще дойде време бре.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Че то в Кърджалийско свинете са кът,за Коледа и Новата година се очаква внос! :wink: :lol:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:lol: :lol: :lol: ще донесем едно , само това да е проблема :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”