Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Аз вече се прибрах.Около 15 каракудани.в 10,30ч спря да кълве все едно, че в язовира няма грам риба.Май, че пуснаха водата, и си останах до тамVesko1 написа:За бяла отиваме...ако има слука ще ти пратя СМС с джипиес данните.Антон Тонев написа:Ами наслука.Ама се обади утре, или прати един SMS за местото.Няма да казвам къде е .Ще мълча като партизанин на разпит.Vesko1 написа:Аз пък утре(дай Боже да не ми мине котка път)...отивам на едно тайно място на яз Кърджали,където миналата година хванах бяла риба 3,2кила и диваци,както казват в армията-ГАРНИЗОН С ПРЕСПИВАНЕ!Ако има риби,ще ги качвам от телефона онлайн......пожелайте ми наслука..
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- pacho109
- сериозен играч
На Главатарци изкарах 7-8 морунажа среден размер.Имах и едно шаранско навеждане и повеждане в страни и закачка
А започна да кълве към 10.30ч.Белокосия ромски вожд Къната дойде по това време и ми каза ,че е измъкнал две есетри ,като едната била 7 кг, а другата 4.Мяташе на смлени рибни смески на пружинка
И той изкара морунаж и една каракуда половинка.В 16.00ч си тръгнах , а той вика -то сега се почва
Викам - знам,ама много ме напече
Братчедът изкара с директния 20-на уклея и перки.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Don4o_62
- учете се от него
Къната си е все там
ако не той някой от родата и къртят шарани чат пат, но само на пружина работят,все като ида все са там
,тия хора не работят ли 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- antivik
- кандидат преподавател
НЕ като има кой да им дава помощи за безработниDon4o_62 написа:Къната си е все тамако не той някой от родата и къртят шарани чат пат, но само на пружина работят,все като ида все са там
,тия хора не работят ли

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- кандидат преподавател
Ам,ромите са така
Давам рапорт за 23.09. -в Кърджалийския регион-р.Арда преди яз.Кърджали.12 часа риболов -от 06.40 до 18.50 -"леко дъно";на плувка;лек спининг.Мъка-мътна река,бръмчащи колеги нагоре-надолу в търсене на скобара,а то "скобаро-не рачи да кльопа и туй то".Направих атрактивен риболов - на зазоряване,с блесна "Мепс"№ 1-бяла на червени точки,удари костур-32 см дължина,дебел,след него целия ден на спининг -нищо.На "лекото дъно" и на плувка със стръв шарен и торен червеи,както и царевичка от консерва,два-три кефала,към 20 бабушки и над 40 яки уклеи.Захраних само с два пакета "Промикс езеро" и "Промикс река"-смесени в кофата.Много ме измори това,че от 06.20 сутринта до към 10.40,температурата беше от 4 до 10 градуса над нулата,а след 11.30 до 18.40 стана от 27 до 21 градуса над нулата.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Балкана, пази своите обитатели.INCUBUS написа:Ам,ромите са такаДавам рапорт за 23.09. -в Кърджалийския регион-р.Арда преди яз.Кърджали.12 часа риболов -от 06.40 до 18.50 -"леко дъно";на плувка;лек спининг.Мъка-мътна река,бръмчащи колеги нагоре-надолу в търсене на скобара,а то "скобаро-не рачи да кльопа и туй то".Направих атрактивен риболов - на зазоряване,с блесна "Мепс"№ 1-бяла на червени точки,удари костур-32 см дължина,дебел,след него целия ден на спининг -нищо.На "лекото дъно" и на плувка със стръв шарен и торен червеи,както и царевичка от консерва,два-три кефала,към 20 бабушки и над 40 яки уклеи.Захраних само с два пакета "Промикс езеро" и "Промикс река"-смесени в кофата.Много ме измори това,че от 06.20 сутринта до към 10.40,температурата беше от 4 до 10 градуса над нулата,а след 11.30 до 18.40 стана от 27 до 21 градуса над нулата.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
А-а и аз го усетих в събота срещу неделя, че нощем вече си не е за на вън, даже и в палатката си се усети студа. Това маи беше закриването на сезона за преспиванията, че то един гардероб трябва да помъкне човек
.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Абе групата, от 01.10.2012г.,до 07.10.2012г.,някой от вас има ли без работа.
Аз съм в отпуска.?
Аз съм в отпуска.?

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Блазя ти...Антон Тонев написа:Абе групата, от 01.10.2012г.,до 07.10.2012г.,някой от вас има ли без работа.
Аз съм в отпуска.?

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Антон Тонев написа:Абе групата, от 01.10.2012г.,до 07.10.2012г.,някой от вас има ли без работа.
Аз съм в отпуска.?

То ако се черпяваш на всяка отпуска ще се спиртосаш бре

-
- кандидат преподавател
Щеше ми се да се видим /даже за мен да е само една дневна бира
/,ама по график ще ползвам последните си 5 дни за 2012 г. от 15.10.до 19.10.вкл.

- Don4o_62
- учете се от него
Вчера на Кърджали цял ден не излезнах от лодката,задника ми стана като баничка
,на Главатарци никой нямаше ни с пера ни Къната
,от лодката на 3 м. дълбоч.със перо исках някой костур, то почнаха едни тлъсти червеноперки и уклей по над педя
за бързо 10 риби дръпнах и тръгнах по мойте си задачи
,но на язовира нямаше много хора,нещо спря май 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
K`во да има-ти си я изловил.Don4o_62 написа:Вчера на Кърджали цял ден не излезнах от лодката,задника ми стана като баничка,на Главатарци никой нямаше ни с пера ни Къната
,от лодката на 3 м. дълбоч.със перо исках някой костур, то почнаха едни тлъсти червеноперки и уклей по над педя

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Горе няма нищо....никъде не бара.Сега хита е Ивайловград....там шаранюги вадели с чували.Мойта тайфа заминаха днес....азDon4o_62 написа:Вчера на Кърджали цял ден не излезнах от лодката,задника ми стана като баничка,на Главатарци никой нямаше ни с пера ни Къната

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Осъзнаваш ли че след тоя пост, там ще стане концерт на Пайнер.Не така бе Весе -такива неща на ЛС.Vesko1 написа:Горе няма нищо....никъде не бара.Сега хита е Ивайловград....там шаранюги вадели с чували.Мойта тайфа заминаха днес....азDon4o_62 написа:Вчера на Кърджали цял ден не излезнах от лодката,задника ми стана като баничка,на Главатарци никой нямаше ни с пера ни Къната
...ще си отработвам празника...дагоеба.
ПП Сега що ми вкарваш интрига

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев