Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа:
Vesko1 написа:Аз пък утре(дай Боже да не ми мине котка път)...отивам на едно тайно място на яз Кърджали,където миналата година хванах бяла риба 3,2кила и диваци,както казват в армията-ГАРНИЗОН С ПРЕСПИВАНЕ!Ако има риби,ще ги качвам от телефона онлайн..;)....пожелайте ми наслука.. :)
Ами наслука.Ама се обади утре, или прати един SMS за местото.Няма да казвам къде е .Ще мълча като партизанин на разпит.
За бяла отиваме...ако има слука ще ти пратя СМС с джипиес данните. :wink:
Аз вече се прибрах.Около 15 каракудани.в 10,30ч спря да кълве все едно, че в язовира няма грам риба.Май, че пуснаха водата, и си останах до там
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

На Главатарци изкарах 7-8 морунажа среден размер.Имах и едно шаранско навеждане и повеждане в страни и закачка :roll:А започна да кълве към 10.30ч.Белокосия ромски вожд Къната дойде по това време и ми каза ,че е измъкнал две есетри ,като едната била 7 кг, а другата 4.Мяташе на смлени рибни смески на пружинка :idea: И той изкара морунаж и една каракуда половинка.В 16.00ч си тръгнах , а той вика -то сега се почва :idea: Викам - знам,ама много ме напече :lol: Братчедът изкара с директния 20-на уклея и перки.
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Къната си е все там :D ако не той някой от родата и къртят шарани чат пат, но само на пружина работят,все като ида все са там :roll: ,тия хора не работят ли :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Don4o_62 написа:Къната си е все там :D ако не той някой от родата и къртят шарани чат пат, но само на пружина работят,все като ида все са там :roll: ,тия хора не работят ли :D
НЕ като има кой да им дава помощи за безработни :twisted: :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ам,ромите са така :lol: Давам рапорт за 23.09. -в Кърджалийския регион-р.Арда преди яз.Кърджали.12 часа риболов -от 06.40 до 18.50 -"леко дъно";на плувка;лек спининг.Мъка-мътна река,бръмчащи колеги нагоре-надолу в търсене на скобара,а то "скобаро-не рачи да кльопа и туй то".Направих атрактивен риболов - на зазоряване,с блесна "Мепс"№ 1-бяла на червени точки,удари костур-32 см дължина,дебел,след него целия ден на спининг -нищо.На "лекото дъно" и на плувка със стръв шарен и торен червеи,както и царевичка от консерва,два-три кефала,към 20 бабушки и над 40 яки уклеи.Захраних само с два пакета "Промикс езеро" и "Промикс река"-смесени в кофата.Много ме измори това,че от 06.20 сутринта до към 10.40,температурата беше от 4 до 10 градуса над нулата,а след 11.30 до 18.40 стана от 27 до 21 градуса над нулата.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

INCUBUS написа:Ам,ромите са така :lol: Давам рапорт за 23.09. -в Кърджалийския регион-р.Арда преди яз.Кърджали.12 часа риболов -от 06.40 до 18.50 -"леко дъно";на плувка;лек спининг.Мъка-мътна река,бръмчащи колеги нагоре-надолу в търсене на скобара,а то "скобаро-не рачи да кльопа и туй то".Направих атрактивен риболов - на зазоряване,с блесна "Мепс"№ 1-бяла на червени точки,удари костур-32 см дължина,дебел,след него целия ден на спининг -нищо.На "лекото дъно" и на плувка със стръв шарен и торен червеи,както и царевичка от консерва,два-три кефала,към 20 бабушки и над 40 яки уклеи.Захраних само с два пакета "Промикс езеро" и "Промикс река"-смесени в кофата.Много ме измори това,че от 06.20 сутринта до към 10.40,температурата беше от 4 до 10 градуса над нулата,а след 11.30 до 18.40 стана от 27 до 21 градуса над нулата.
Балкана, пази своите обитатели. :wink:
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

А-а и аз го усетих в събота срещу неделя, че нощем вече си не е за на вън, даже и в палатката си се усети студа. Това маи беше закриването на сезона за преспиванията, че то един гардероб трябва да помъкне човек :? .
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Абе групата, от 01.10.2012г.,до 07.10.2012г.,някой от вас има ли без работа.
Аз съм в отпуска.? :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Абе групата, от 01.10.2012г.,до 07.10.2012г.,някой от вас има ли без работа.
Блазя ти... :D 6-7ми аз съм свободен....ако не ми измислят някакво пътуване пак.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:Абе групата, от 01.10.2012г.,до 07.10.2012г.,някой от вас има ли без работа.
:twisted: Бе тебе не ти ли омръзна да си в отпуска.... :?:
То ако се черпяваш на всяка отпуска ще се спиртосаш бре :lol: , ние за туй се черпим само по излети и отпуски, па и не се знае дъл ще дадът пари да се разплатим с банките първом, ма ако си наумил нещо казувай, може па и да се натъкмим... :?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Щеше ми се да се видим /даже за мен да е само една дневна бира :) /,ама по график ще ползвам последните си 5 дни за 2012 г. от 15.10.до 19.10.вкл.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Вчера на Кърджали цял ден не излезнах от лодката,задника ми стана като баничка :D ,на Главатарци никой нямаше ни с пера ни Къната :roll: ,от лодката на 3 м. дълбоч.със перо исках някой костур, то почнаха едни тлъсти червеноперки и уклей по над педя :roll:за бързо 10 риби дръпнах и тръгнах по мойте си задачи :D ,но на язовира нямаше много хора,нещо спря май :(
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:Вчера на Кърджали цял ден не излезнах от лодката,задника ми стана като баничка :D ,на Главатарци никой нямаше ни с пера ни Къната :roll: ,от лодката на 3 м. дълбоч.със перо исках някой костур, то почнаха едни тлъсти червеноперки и уклей по над педя :roll:за бързо 10 риби дръпнах и тръгнах по мойте си задачи :D ,но на язовира нямаше много хора,нещо спря май :(
K`во да има-ти си я изловил. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Don4o_62 написа:Вчера на Кърджали цял ден не излезнах от лодката,задника ми стана като баничка :D ,на Главатарци никой нямаше ни с пера ни Къната :roll: ,от лодката на 3 м. дълбоч.със перо исках някой костур, то почнаха едни тлъсти червеноперки и уклей по над педя :roll:за бързо 10 риби дръпнах и тръгнах по мойте си задачи :D ,но на язовира нямаше много хора,нещо спря май :(
Горе няма нищо....никъде не бара.Сега хита е Ивайловград....там шаранюги вадели с чували.Мойта тайфа заминаха днес....аз :( ...ще си отработвам празника...дагоеба.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Горе няма нищо....никъде не бара.Сега хита е Ивайловград....там шаранюги вадели с чували.Мойта тайфа заминаха днес....аз :( ...ще си отработвам празника...дагоеба.
Осъзнаваш ли че след тоя пост, там ще стане концерт на Пайнер.Не така бе Весе -такива неща на ЛС.
ПП Сега що ми вкарваш интрига :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”