ИЗБОР НА КМЕТ ВЪВ ФОРУМА!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Nedeltcho Delev

ИЗБОР НА КМЕТ ВЪВ ФОРУМА!!!

Мнение от Nedeltcho Delev »

Я стигате с тия лайна в буркани,ами я дайте да си изберем КМЕТ във форума :wink:
Значи,тъй и тъй аз няма да гласувам за тия,не знам как да ги нарека,та се сетих да вземем ний да си изберем един читав човек за кмет на нашия форум.
Този човек,ще му сменим аватора и ще го кръстим"КМЕТА"наистена ако сте съгласни,ще му измислим права и задължения,Сапунчето ще направи тази система за гласуване,и ний ще си гласуваме тук на воля,ще си имаме най-готиния кмет :wink:
Ако сте навити давайте предложения.
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димитър Янчев »

Е то ако има кмет трябва да му изберем и помощен персонал (асистентка м/у 20-25г, поне 1.75-1.80, с големи ............. по възможност руса и да не е ангажирана):lol: :lol: Иначе как ще се справя с таз тежка задача кмета ако е сам :lol: :lol:
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Димитър Янчев написа::lol: :lol: Иначе как ще се справя с таз тежка задача кмета ако е сам :lol: :lol:
С асистентката ли как ще се справя? :lol: :lol: :lol: Спокойно аз ще му помагам :D :wink: Нема го оставим да се мъчи човека.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Ами аз предлагам следното.Избираме кмет,а той си избира 2-ма за заместник кметове,без ние да ги избираме тях.Може да попитате защо и заместник кметове-ами защото като кмета замине на риба поне един от 2-мата заместници ще е тук да си изпълнява кметските задължения. Та понеже може да има много желаещи предлагам да сортираме само 10-тте най активни.Така мисля че няма да има сръдни- а ако някой от тези 10 не иска да бъде кмет само да каже и спираме да гласуваме за него.Сега пускам една анкета за да започне гласуването,то ще е в сила до 25 октомври,а на 26 вече ще се знае кой ни е кмета.Оставям на вас да кажете какви ще са му привилегийте и задълженията.Идеята наистина е добра,браво на колегата сетил се за нея,а и много се надявам да не бъде приета с насмешка,защото наистина ще е добре и НИЕ като едно малко "ОБЩЕСТВО" да си имаме кмет :roll:
Последно промяна от Николай Неделков на Нед Сеп 30, 2007 4:24 pm, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

И кога ше бъде готова анкетата :roll:
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

ULtRA^CsKa написа:И кога ше бъде готова анкетата :roll:

Ами айде да гласуваме... http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=98439#98439
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Нека първо да чуем предизборните обещания на предложените за кмет и тогава да гласуваме. :wink: :lol:
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Поборников написа:Нека първо да чуем предизборните обещания на предложените за кмет и тогава да гласуваме. :wink: :lol:
Може и кебабчета и фафли да има. И се знае лица под 18 години да не се нареждат за фафли щото немогат да гласуват. :lol: Тва последното е лаф на един търновлия дето се беше кандидатирал за кмет на миналите избори.
Nedeltcho Delev

Re: ИЗБОР НА КМЕТ ВЪВ ФОРУМА!!!

Мнение от Nedeltcho Delev »

Nedeltcho Delev написа:Я стигате с тия лайна в буркани,ами я дайте да си изберем КМЕТ във форума :wink:
Значи,тъй и тъй аз няма да гласувам за тия,не знам как да ги нарека,та се сетих да вземем ний да си изберем един читав човек за кмет на нашия форум.
Този човек,ще му сменим аватора и ще го кръстим"КМЕТА"наистена ако сте съгласни,ще му измислим права и задължения,Сапунчето ще направи тази система за гласуване,и ний ще си гласуваме тук на воля,ще си имаме най-готиния кмет :wink:
Ако сте навити давайте предложения.

:smt040 :smt040 :supz:
Ето как се збъдват мечти :wink: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”