Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ИЗБОР НА КМЕТ ВЪВ ФОРУМА!!!
Модератор: dantho.mihov
ИЗБОР НА КМЕТ ВЪВ ФОРУМА!!!
Я стигате с тия лайна в буркани,ами я дайте да си изберем КМЕТ във форума
Значи,тъй и тъй аз няма да гласувам за тия,не знам как да ги нарека,та се сетих да вземем ний да си изберем един читав човек за кмет на нашия форум.
Този човек,ще му сменим аватора и ще го кръстим"КМЕТА"наистена ако сте съгласни,ще му измислим права и задължения,Сапунчето ще направи тази система за гласуване,и ний ще си гласуваме тук на воля,ще си имаме най-готиния кмет
Ако сте навити давайте предложения.

Значи,тъй и тъй аз няма да гласувам за тия,не знам как да ги нарека,та се сетих да вземем ний да си изберем един читав човек за кмет на нашия форум.
Този човек,ще му сменим аватора и ще го кръстим"КМЕТА"наистена ако сте съгласни,ще му измислим права и задължения,Сапунчето ще направи тази система за гласуване,и ний ще си гласуваме тук на воля,ще си имаме най-готиния кмет

- Димитър Янчев
- ще става разбирач
- Николай Неделков
- учете се от него
Ами аз предлагам следното.Избираме кмет,а той си избира 2-ма за заместник кметове,без ние да ги избираме тях.Може да попитате защо и заместник кметове-ами защото като кмета замине на риба поне един от 2-мата заместници ще е тук да си изпълнява кметските задължения. Та понеже може да има много желаещи предлагам да сортираме само 10-тте най активни.Така мисля че няма да има сръдни- а ако някой от тези 10 не иска да бъде кмет само да каже и спираме да гласуваме за него.Сега пускам една анкета за да започне гласуването,то ще е в сила до 25 октомври,а на 26 вече ще се знае кой ни е кмета.Оставям на вас да кажете какви ще са му привилегийте и задълженията.Идеята наистина е добра,браво на колегата сетил се за нея,а и много се надявам да не бъде приета с насмешка,защото наистина ще е добре и НИЕ като едно малко "ОБЩЕСТВО" да си имаме кмет 

Последно промяна от Николай Неделков на Нед Сеп 30, 2007 4:24 pm, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
- Николай Неделков
- учете се от него
ULtRA^CsKa написа:И кога ше бъде готова анкетата
Ами айде да гласуваме... http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=98439#98439
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- doko
- ще става разбирач
Може и кебабчета и фафли да има. И се знае лица под 18 години да не се нареждат за фафли щото немогат да гласуват.Поборников написа:Нека първо да чуем предизборните обещания на предложените за кмет и тогава да гласуваме.![]()

Re: ИЗБОР НА КМЕТ ВЪВ ФОРУМА!!!
Nedeltcho Delev написа:Я стигате с тия лайна в буркани,ами я дайте да си изберем КМЕТ във форума![]()
Този човек,ще му сменим аватора и ще го кръстим"КМЕТА"наистена ако сте съгласни,ще му измислим права и задължения,Сапунчето ще направи тази система за гласуване,и ний ще си гласуваме тук на воля,ще си имаме най-готиния кмет![]()

Ето как се збъдват мечти