Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

моля погледнете тая тема и напишете каквото знаете
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- dimitar_
- сериозен играч
Ще ви "светна" на Жребчево , който е там , и който почерпи ... , пък си го тълкувайте както искате , хич не ми е на "дядовият" ...!
А току що Иван Стоицов , вдигане на тежести , стана СВЕТОВЕН ШАППИОН в кат . 77 кг. , няма нищо общо с темата , но все пак става въпрос за БЪЛГАРИЯ !!!
Не ми се пише повече , защото ме тресе ,"треска" за Жребчево и трябва да стягам багажа , живи и здрави , ще се видим там , а който не дойде сега , на следващата ... !
А току що Иван Стоицов , вдигане на тежести , стана СВЕТОВЕН ШАППИОН в кат . 77 кг. , няма нищо общо с темата , но все пак става въпрос за БЪЛГАРИЯ !!!
Не ми се пише повече , защото ме тресе ,"треска" за Жребчево и трябва да стягам багажа , живи и здрави , ще се видим там , а който не дойде сега , на следващата ... !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- dimitar_
- сериозен играч
Ей , човеко , сега чета , сега ти отговарям , бях сигурен , че ще дойдеш , но не винаги става това което ни се иска ... !
Та живи и здрави , ако имаш път насам ,винаги може да се обадиш , но все пак да знаеш , че ти си първият "жив човек" на който стиснах ръката от форума , и някакси си те помня с добро , пък не ми е в характера да си меня каквото и да е ... !
Пък , рано или късно ще ти бия 5 дузпи !!!
Та живи и здрави , ако имаш път насам ,винаги може да се обадиш , но все пак да знаеш , че ти си първият "жив човек" на който стиснах ръката от форума , и някакси си те помня с добро , пък не ми е в характера да си меня каквото и да е ... !
Пък , рано или късно ще ти бия 5 дузпи !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
щи каем аз едни дузпиdimitar_ написа:Пък , рано или късно ще ти бия 5 дузпи !!!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- dimitar_
- сериозен играч
А де , а де ... , ако трябва ще ходя на зимна подготовка , ще пия "червени гроздови витамини" и ще наблегна на печени пържоли , пък ако трябва и "канадец" ще докарам , ако не друго , поне да ме научи как се пада най - лесно на "канадска" , все пак аз вече предпочитам "лесните" загуби , пред трудните победи , след които седмици да се чудя на коя "кълка" да седна ... !