Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
dimitarsoma
новобранец
новобранец

Re: Кърджалийски регион

Мнение от dimitarsoma »

колеги, бихте ли ми казали къде е най добре да се отиде на Студен кладенец
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

dimitarsoma написа:колеги, бихте ли ми казали къде е най добре да се отиде на Студен кладенец
Че зависи какво търсиш... :( . Ако търсиш ситнеж и само за снимки и клипове, може на всякъде. Ако си тръгнал за трофейно.../допитай се до майсторите/. Ако е за каракуда, къмто след Широко поле и преди Звезделина/ако си намериш място/, но гаранция-Франция, прозореца е много малък, кълве към половин час и спира и ако успееш да я излъжеш.... - ще хванеш. Ако търсиш нещо по-сериозно - питай майсторите....
па да :drinkers: после.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
dimitarsoma
новобранец
новобранец

Мнение от dimitarsoma »

Благодаря ти колега, а около Гняздово как е положението. Също ли е навалица?
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

dimitarsoma написа:Благодаря ти колега, а около Гняздово как е положението. Също ли е навалица?
На гняздово...каракуда и маломерен шаран...трофеи няма.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:
antivik написа:А-а, до там няма как да се дотътрузя. Ще го пишем почивен па и икономичен, че времето е нещо предзаплатно и джоба доста изтъня, ще си седим дома и ще се пра`им на домакиня :? .
Вземи мача...и иди на Водното огледало ,под бензиностанцията на Ромпетрол...където Кьош дере се влива в огледалото.Вчера там са надърпали каракуди по 700 грама...и доста добри кленове на червен червей.
Весе, послушах ти акъла и направих една разходка :wink: . Каракудки много, но ситнички по 5-6 санта/идеална стръв/, повечето трябва да ги пускаш. Добре че се завъртя стадо бабушаци, че да се усети по-здраво дърпане, на торен не щя да подуши, нападаше само белия, в жегата повече играе и се мота на повърхността, на дъно нищо не пипна. Навалица никаква, с една дума спокойствие :) .
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа:
Vesko1 написа:
antivik написа:А-а, до там няма как да се дотътрузя. Ще го пишем почивен па и икономичен, че времето е нещо предзаплатно и джоба доста изтъня, ще си седим дома и ще се пра`им на домакиня :? .
Вземи мача...и иди на Водното огледало ,под бензиностанцията на Ромпетрол...където Кьош дере се влива в огледалото.Вчера там са надърпали каракуди по 700 грама...и доста добри кленове на червен червей.
Весе, послушах ти акъла и направих една разходка :wink: . Каракудки много, но ситнички по 5-6 санта/идеална стръв/, повечето трябва да ги пускаш. Добре че се завъртя стадо бабушаци, че да се усети по-здраво дърпане, на торен не щя да подуши, нападаше само белия, в жегата повече играе и се мота на повърхността, на дъно нищо не пипна. Навалица никаква, с една дума спокойствие :) .
Видя ли че има риба...а ти викаш нямало живот там..;)Живот има..ама в жегата не пипа...особено през деня....надвечер ще отидеш,за 2 часа ще ги надърпаш и тва е..Едрата каракуда се държала близо до стените,и се чакало на плувка по 15-20 минути без да вадиш перото-така обясни Калтака,ама може и да ме е излъгал...дагоеба;Р
ИзображениеИзображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Vesko1 написа:
dimitarsoma написа:Благодаря ти колега, а около Гняздово как е положението. Също ли е навалица?
На гняздово...каракуда и маломерен шаран...трофеи няма.
На последния завой в дерето преди островърхата вила,пътя беше пропаднал,дали го оправиха и да се минава с кола :?:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:
antivik написа: Весе, послушах ти акъла и направих една разходка :wink: . Каракудки много, но ситнички по 5-6 санта/идеална стръв/, повечето трябва да ги пускаш. Добре че се завъртя стадо бабушаци, че да се усети по-здраво дърпане, на торен не щя да подуши, нападаше само белия, в жегата повече играе и се мота на повърхността, на дъно нищо не пипна. Навалица никаква, с една дума спокойствие :) .
Видя ли че има риба...а ти викаш нямало живот там..;)Живот има..ама в жегата не пипа...особено през деня....надвечер ще отидеш,за 2 часа ще ги надърпаш и тва е..Едрата каракуда се държала близо до стените,и се чакало на плувка по 15-20 минути без да вадиш перото-така обясни Калтака,ама може и да ме е излъгал...дагоеба;Р
Така е Веско, но някак си не е истинско...Все едно си си в града и мяташ директно от балкона, а и от пътя и бензинджийницата е бая шумно постоянно коли и чалга :? . Иначе за разходка и убиване на времето е добре.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Аз трябваше днес да съм на гьола, ама не съм.Ще гледам малката.Обаче утре отивам няма как.
ПП Весе, излета със Петьо пропада-имал работа в Казанлък, така че само еднодневни излети
ще правя.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kartal »

Антон Тонев написа:Аз трябваше днес да съм на гьола, ама не съм.Ще гледам малката.Обаче утре отивам няма как.
ПП Весе, излета със Петьо пропада-имал работа в Казанлък, така че само еднодневни излети
ще правя.
...иди на реката горе,излЯват вече и "трофи" алаи,но....се иска чалъм. :wink:
хайде разгеле. :D
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

kartal написа:
Антон Тонев написа:Аз трябваше днес да съм на гьола, ама не съм.Ще гледам малката.Обаче утре отивам няма как.
ще правя.
Другаде, другаде.Също изисква чалъм, и съм се подготвил.Ама утре ще пиша като се върна.
:wink:
пп Ти къде се изгуби бе човек.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kartal »

Антон Тонев написа:
kartal написа:
ще правя.
Другаде, другаде.Също изисква чалъм, и съм се подготвил.Ама утре ще пиша като се върна.
:wink:
пп Ти къде се изгуби бе човек.
По реката и язовира... :wink:
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Аз получих прясна информация къде излиза костур по полвинки и бели риби по 1-1,5кг.Някой ако се интересува ще му пратя на ЛС инфото.
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:Аз получих прясна информация къде излиза костур по полвинки и бели риби по 1-1,5кг.Някой ако се интересува ще му пратя на ЛС инфото.
Пращай, пращай.После да не можеш си намери място :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:
Vesko1 написа:Аз получих прясна информация къде излиза костур по полвинки и бели риби по 1-1,5кг.Някой ако се интересува ще му пратя на ЛС инфото.
Пращай, пращай.После да не можеш си намери място :D
ААА аз пращам избирателно...само на наши хора...;Р
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”