Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: Кърджалийски регион
колеги, бихте ли ми казали къде е най добре да се отиде на Студен кладенец
- antivik
- кандидат преподавател
Че зависи какво търсиш...dimitarsoma написа:колеги, бихте ли ми казали къде е най добре да се отиде на Студен кладенец

па да

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- новобранец
Благодаря ти колега, а около Гняздово как е положението. Също ли е навалица?
- Vesko1
- сериозен играч
На гняздово...каракуда и маломерен шаран...трофеи няма.dimitarsoma написа:Благодаря ти колега, а около Гняздово как е положението. Също ли е навалица?

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Весе, послушах ти акъла и направих една разходкаVesko1 написа:Вземи мача...и иди на Водното огледало ,под бензиностанцията на Ромпетрол...където Кьош дере се влива в огледалото.Вчера там са надърпали каракуди по 700 грама...и доста добри кленове на червен червей.antivik написа:А-а, до там няма как да се дотътрузя. Ще го пишем почивен па и икономичен, че времето е нещо предзаплатно и джоба доста изтъня, ще си седим дома и ще се пра`им на домакиня.

- Vesko1
- сериозен играч
Видя ли че има риба...а ти викаш нямало живот там..antivik написа:Весе, послушах ти акъла и направих една разходкаVesko1 написа:Вземи мача...и иди на Водното огледало ,под бензиностанцията на Ромпетрол...където Кьош дере се влива в огледалото.Вчера там са надърпали каракуди по 700 грама...и доста добри кленове на червен червей.antivik написа:А-а, до там няма как да се дотътрузя. Ще го пишем почивен па и икономичен, че времето е нещо предзаплатно и джоба доста изтъня, ще си седим дома и ще се пра`им на домакиня.
. Каракудки много, но ситнички по 5-6 санта/идеална стръв/, повечето трябва да ги пускаш. Добре че се завъртя стадо бабушаци, че да се усети по-здраво дърпане, на торен не щя да подуши, нападаше само белия, в жегата повече играе и се мота на повърхността, на дъно нищо не пипна. Навалица никаква, с една дума спокойствие
.

- Don4o_62
- учете се от него
На последния завой в дерето преди островърхата вила,пътя беше пропаднал,дали го оправиха и да се минава с колаVesko1 написа:На гняздово...каракуда и маломерен шаран...трофеи няма.dimitarsoma написа:Благодаря ти колега, а около Гняздово как е положението. Също ли е навалица?

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- antivik
- кандидат преподавател
Така е Веско, но някак си не е истинско...Все едно си си в града и мяташ директно от балкона, а и от пътя и бензинджийницата е бая шумно постоянно коли и чалгаVesko1 написа:Видя ли че има риба...а ти викаш нямало живот там..antivik написа: Весе, послушах ти акъла и направих една разходка. Каракудки много, но ситнички по 5-6 санта/идеална стръв/, повечето трябва да ги пускаш. Добре че се завъртя стадо бабушаци, че да се усети по-здраво дърпане, на торен не щя да подуши, нападаше само белия, в жегата повече играе и се мота на повърхността, на дъно нищо не пипна. Навалица никаква, с една дума спокойствие
.
Живот има..ама в жегата не пипа...особено през деня....надвечер ще отидеш,за 2 часа ще ги надърпаш и тва е..Едрата каракуда се държала близо до стените,и се чакало на плувка по 15-20 минути без да вадиш перото-така обясни Калтака,ама може и да ме е излъгал...дагоеба;Р

- Антон Тонев
- сериозен играч
Аз трябваше днес да съм на гьола, ама не съм.Ще гледам малката.Обаче утре отивам няма как.
ПП Весе, излета със Петьо пропада-имал работа в Казанлък, така че само еднодневни излети
ще правя.
ПП Весе, излета със Петьо пропада-имал работа в Казанлък, така че само еднодневни излети
ще правя.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
...иди на реката горе,излЯват вече и "трофи" алаи,но....се иска чалъм.Антон Тонев написа:Аз трябваше днес да съм на гьола, ама не съм.Ще гледам малката.Обаче утре отивам няма как.
ще правя.

хайде разгеле.

К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
- Антон Тонев
- сериозен играч
Другаде, другаде.Също изисква чалъм, и съм се подготвил.Ама утре ще пиша като се върна.kartal написа:...иди на реката горе,излЯват вече и "трофи" алаи,но....се иска чалъм.Антон Тонев написа:Аз трябваше днес да съм на гьола, ама не съм.Ще гледам малката.Обаче утре отивам няма как.
ще правя.![]()
хайде разгеле.

пп Ти къде се изгуби бе човек.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
По реката и язовира...Антон Тонев написа:Другаде, другаде.Също изисква чалъм, и съм се подготвил.Ама утре ще пиша като се върна.kartal написа:...иди на реката горе,излЯват вече и "трофи" алаи,но....се иска чалъм.Антон Тонев написа:Аз трябваше днес да съм на гьола, ама не съм.Ще гледам малката.Обаче утре отивам няма как.
ще правя.![]()
хайде разгеле.
пп Ти къде се изгуби бе човек.

К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
- Vesko1
- сериозен играч
Аз получих прясна информация къде излиза костур по полвинки и бели риби по 1-1,5кг.Някой ако се интересува ще му пратя на ЛС инфото.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Пращай, пращай.После да не можеш си намери мястоVesko1 написа:Аз получих прясна информация къде излиза костур по полвинки и бели риби по 1-1,5кг.Някой ако се интересува ще му пратя на ЛС инфото.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
ААА аз пращам избирателно...само на наши хора...;РАнтон Тонев написа:Пращай, пращай.После да не можеш си намери мястоVesko1 написа:Аз получих прясна информация къде излиза костур по полвинки и бели риби по 1-1,5кг.Някой ако се интересува ще му пратя на ЛС инфото.