Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- akoto13
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Бях на Сопот за три дни.Първия се ловиха дребни платики на фидера.На рибе по някой кустур.Другите дни почти капо.Трагедия.Няма тролене,няма кустур и патики,да не говориме за по качествени риби.Останах си с релакса,което не е малко
.Не го очаквах това от Сопот
.

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Тая година е слаба за момента на Сопот,но според мен към края на Октомври ако задържи прилично време ще почне да излиза качествена риба...
Здравейте колеги, за пръв път ще лагерувам на яз. Сопот, моля за малко информация как се стига до "дървото" "тръбата" "патичарника" или Лесидренския залив (нямам идея за тези места). Лесно проходимо ли е? Имам намерение да замина в сряда (03.10). Ще съм благодарен за всякаква информация. Прочетох последните няколко страници от темата и искам да ви уверя че сме грамотни момчета (ще бъдем двама души с цел почивка и риболов).
Поздрави и НАСЛУКА!
Поздрави и НАСЛУКА!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ако температурите са като днес и последната седмица по-добре НЕ
-
- вече хвърля и на тежко
Дават го да вали точно тези дни, когато ще ходите, а до колкото знам там е кофти пътя, особено за патичарника и да не закъсате. Наслука. Иначе на отсрещния бряг днес баща ми беше ходил 20-30 платики маломерни, само 5-6 над 20 см (над нормата) и няколко костура.
-
- новобранец
Моите хора са врътнали много кофти КАПО. Три род пода във водата само един здрав удар, за който написах по-рано, иначе на шамандурите ми казаха, че постоянно са се обръщали шарани и амури... 

Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Ми как няма да се обръщат на шамандурите ,като са преялиradocirka написа:Моите хора са врътнали много кофти КАПО. Три род пода във водата само един здрав удар, за който написах по-рано, иначе на шамандурите ми казаха, че постоянно са се обръщали шарани и амури...

Моите хора се прибраха вчера всички,докато събират извадили един амур колеги ,но това за цяла седмица.Няма го това месарско ловене от миналата година,природата си знае работата

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
наистина и за мен е необяснимо,при положение че няма удари,или интервенции от платики и каракуди да се дохранва с ненормални количества
понякога неграмотното хранене само затвърждава тоталното КАПО
на мен лично 20 кг царевица ми стигнаха за 6 дни,даже и ми хартиса,и си свършиха работата
но друго си е 10,15 кила на 1 внасяне,не вярвам в природата някъде рибите да са попадали на такова изобилие 

На това зверско хранене,и аз съм му противник.Като гледам как исипват при презареждане да бях взел 10 прасета
че на коледа поне мръвки щеше да има с новото
винце
.Но всеки си знае,и няма да ги убедим че правят грешка.Поне рибоците ядат и растат 

Риба къща няма.
Колеги ще споделите ли как върви риболова на хищник от брега, че сме решили неделя и понеделник да посетим.
-
- новобранец
Колега и това го помислихме като хранехме на повечето въдици само с по 2 шепички царевица, а и нямахме много царевица, защото седмица преди това бяхме на Ивайловград 

Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
Когато,рибата си не кълве както и да я храниш ,си е винаги капо.Моята тактика е първия ден банкет а след това пости с по 3-4шепи на пръчка
Резултат винаги добър ,но таз година съм зле,е несамо аз..
Миналата година лакомията на много колеги ги поставя сега, в шах,неможе да се хвалиш че си уловил 28 амура по 15кг. за 5 дни .Питам ги толкова много риба какво я направиха.Продават и.
....ама то се й свършва,да бяха отишли да оставят по някой лев за зарибяване .И сега има такива на язовира, алчни за много.Но началника гледа 

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това е истината за съжаление от към страна на риболова.С храненето също е грешка,но те си знаят,пак има ефект от тяхното хранене за рибите.яз,Сопот написа:Когато,рибата си не кълве както и да я храниш ,си е винаги капо.Моята тактика е първия ден банкет а след това пости с по 3-4шепи на пръчкаРезултат винаги добър ,но таз година съм зле,е несамо аз..
Миналата година лакомията на много колеги ги поставя сега, в шах,неможе да се хвалиш че си уловил 28 амура по 15кг. за 5 дни .Питам ги толкова много риба какво я направиха.Продават и.
....ама то се й свършва,да бяха отишли да оставят по някой лев за зарибяване .И сега има такива на язовира, алчни за много.Но началника гледа

Всичко може,но не всеки го можe.

Здравей Мите къде да дам и аз някои лев.няма ли да е по добре да го на права яз. Сопот като яз.Дъбник.Бях преди 20 дни на Сопот хванахме 1 амур на които му нямаше капаците на хрилете.
имам снимка ама не знам как да ги кача.