Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от akoto13 »

Бях на Сопот за три дни.Първия се ловиха дребни платики на фидера.На рибе по някой кустур.Другите дни почти капо.Трагедия.Няма тролене,няма кустур и патики,да не говориме за по качествени риби.Останах си с релакса,което не е малко :D .Не го очаквах това от Сопот :D .
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

Тая година е слаба за момента на Сопот,но според мен към края на Октомври ако задържи прилично време ще почне да излиза качествена риба...
Аватар
denny_mir
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от denny_mir »

Здравейте колеги, за пръв път ще лагерувам на яз. Сопот, моля за малко информация как се стига до "дървото" "тръбата" "патичарника" или Лесидренския залив (нямам идея за тези места). Лесно проходимо ли е? Имам намерение да замина в сряда (03.10). Ще съм благодарен за всякаква информация. Прочетох последните няколко страници от темата и искам да ви уверя че сме грамотни момчета (ще бъдем двама души с цел почивка и риболов).

Поздрави и НАСЛУКА!
bodjaka
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bodjaka »

ако температурите са като днес и последната седмица по-добре НЕ
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Дават го да вали точно тези дни, когато ще ходите, а до колкото знам там е кофти пътя, особено за патичарника и да не закъсате. Наслука. Иначе на отсрещния бряг днес баща ми беше ходил 20-30 платики маломерни, само 5-6 над 20 см (над нормата) и няколко костура.
radocirka
новобранец
новобранец

Мнение от radocirka »

Моите хора са врътнали много кофти КАПО. Три род пода във водата само един здрав удар, за който написах по-рано, иначе на шамандурите ми казаха, че постоянно са се обръщали шарани и амури... :(
Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

radocirka написа:Моите хора са врътнали много кофти КАПО. Три род пода във водата само един здрав удар, за който написах по-рано, иначе на шамандурите ми казаха, че постоянно са се обръщали шарани и амури... :(
Ми как няма да се обръщат на шамандурите ,като са преяли :lol: Някой колеги ,местни правят голяма грешка.Тяхна тактика може би ,но да започваш с 100-200кг.царевица и ако трябва още 100 за 1месец,не става,всеки ден не е Великден :wink: ,пак нямат риба.Но ,нищо ,поне ще се охранят другите риби за догодина :D Идваха хора ,хвърля ,храни малко и хваща за 2-3 дни ,това е,не е нужно това хранене като на прасета.
Моите хора се прибраха вчера всички,докато събират извадили един амур колеги ,но това за цяла седмица.Няма го това месарско ловене от миналата година,природата си знае работата :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
bodjaka
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bodjaka »

наистина и за мен е необяснимо,при положение че няма удари,или интервенции от платики и каракуди да се дохранва с ненормални количества :idea: понякога неграмотното хранене само затвърждава тоталното КАПО :arrow: на мен лично 20 кг царевица ми стигнаха за 6 дни,даже и ми хартиса,и си свършиха работата :arrow: но друго си е 10,15 кила на 1 внасяне,не вярвам в природата някъде рибите да са попадали на такова изобилие :shock:
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

На това зверско хранене,и аз съм му противник.Като гледам как исипват при презареждане да бях взел 10 прасета :lol: че на коледа поне мръвки щеше да има с новото :?:винце :drinkers: .Но всеки си знае,и няма да ги убедим че правят грешка.Поне рибоците ядат и растат :lol:
Риба къща няма.
nerotic
новобранец
новобранец

Мнение от nerotic »

Колеги ще споделите ли как върви риболова на хищник от брега, че сме решили неделя и понеделник да посетим.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Зле :D
Риба къща няма.
radocirka
новобранец
новобранец

Мнение от radocirka »

Колега и това го помислихме като хранехме на повечето въдици само с по 2 шепички царевица, а и нямахме много царевица, защото седмица преди това бяхме на Ивайловград ;)
Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Когато,рибата си не кълве както и да я храниш ,си е винаги капо.Моята тактика е първия ден банкет а след това пости с по 3-4шепи на пръчка :wink: Резултат винаги добър ,но таз година съм зле,е несамо аз.. :D Миналата година лакомията на много колеги ги поставя сега, в шах,неможе да се хвалиш че си уловил 28 амура по 15кг. за 5 дни .Питам ги толкова много риба какво я направиха.Продават и. :twisted: ....ама то се й свършва,да бяха отишли да оставят по някой лев за зарибяване .И сега има такива на язовира, алчни за много.Но началника гледа :lol:
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

яз,Сопот написа:Когато,рибата си не кълве както и да я храниш ,си е винаги капо.Моята тактика е първия ден банкет а след това пости с по 3-4шепи на пръчка :wink: Резултат винаги добър ,но таз година съм зле,е несамо аз.. :D Миналата година лакомията на много колеги ги поставя сега, в шах,неможе да се хвалиш че си уловил 28 амура по 15кг. за 5 дни .Питам ги толкова много риба какво я направиха.Продават и. :twisted: ....ама то се й свършва,да бяха отишли да оставят по някой лев за зарибяване .И сега има такива на язовира, алчни за много.Но началника гледа :lol:
Това е истината за съжаление от към страна на риболова.С храненето също е грешка,но те си знаят,пак има ефект от тяхното хранене за рибите. :D Само да не почне да излиза над водата зелена царевица :D Майтап ,ама като спадна 40-50м. водата по средата на разстоянието имаше поникнала царевица около 15 см.,не изядена :wink: :D Определено след миналогодишната сеч, а и предишната година,големите намаляха,не е зарибявано от 3 г. :wink: Има съмнения ,че може и да се възпроизвежда амура,но...За това дано се включат повече хора в събирането на средства,колегите от Ловеч,да кажат как върви при тях,ще се обединят ли средствата с Троян.До пролетта ,пак ще оставим някой лев при Йоско,това е добро дело :idea:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Галидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Галидо »

Здравей Мите къде да дам и аз някои лев.няма ли да е по добре да го на права яз. Сопот като яз.Дъбник.Бях преди 20 дни на Сопот хванахме 1 амур на които му нямаше капаците на хрилете. :roll: имам снимка ама не знам как да ги кача.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”