Зарган 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
bambucha
новобранец
новобранец

Re: Зарган 2012

Мнение от bambucha »

Изображение
това успях да хвана вчера и днес на Черноморец (Бургас) :cry: като вчера беше по-добре от към бройка ,но вятъра ми беше в повече :rolleyes: Днес времето беше готино,но морето и рибата не бяха на кеф
А.Христов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от А.Христов »

burgazliq написа:рано е още сигурно:((
Ами сравнявайки риболова с предишни години (не знам дали е достатъчно уместно) никак не е рано. В момента трябваше да се правят прилични бройки зарган. Вярно че водата е все още доста топла - около Варна 22°С, но има и доста чернокопи, които си мисля че не оставят много територии на заргана около бреговете. Та ми се струва, че тази година ще ни се размине дащният заргански риболов.
Дано не съм прав но....

Поздрави,
Аватар
PlamenIvanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PlamenIvanov »

Днес на вълнолома от 18:20 до 20:00 нито един зарган,но много рибари които търсеха чернокоп но и него го нямаше.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Мисля че ще избие, като падне теп. на мор. вода. В момента е дребен, но мазен . Има доста ува с която да се храни... Най вероятно чернокопа я гони и не се навира много в брега. Има време ....
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Определено ще избия като температурата на водата и се разкарат тези огромни пасажи които се носят с паламуд и зъбатия позгъне ...тогава и иларията ще почне да дава отвън......но може и като други години , да не остане много време и да мине за кратко и бързо
0885022272 / 0885897615
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Това зависи много и от времето... Ако рязко паднат температурите и така продължи ... дим да я няма, но аз съм отимист Ша я Фанем :)
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Боцмана »

Че рядък, рядък е тази година заргана, но да пусна и аз някоя снимка.Да се запиша, че и аз съм хванал някоя човка.
От Синеморец :
Изображение
От Крайморие:
Изображение
....пак от там....
Изображение
ico059
новобранец
новобранец

Мнение от ico059 »

Боцмана написа:Че рядък, рядък е тази година заргана, но да пусна и аз някоя снимка.Да се запиша, че и аз съм хванал някоя човка.
От Синеморец :
Изображение
От Крайморие:
Изображение
....пак от там....
Изображение
E браво колега ,аз какво да кажа като нямам сефте
Аватар
cheatereye
новобранец
новобранец

Мнение от cheatereye »

Стара информация от преди 1 година... Посоха Ахтопол преди с. Варвата, бяха построили няколко, сгради почти еднакви от лявата страна на пътя. Те са вече ,съборени (това няма голяма, връзка, но като насока). Има един път преди тях, който води почти до скалите долу. Миналата година случайно отидах до там, и почнах да стрелям... извадих около 20 25 бр. добри зарганчета. След известно време видях една бомбарда да преминава покрай мен на 20 метра... а по скалите бягаше човек... Заговори ме и разбрах, че той е бил пазач на този парцел. Също така ми каза, че имало някакъв бургазлия, който ходел от сутрин, рано може би 5:40 е бил там, до към следобяд и правел до 50-100 броя заргани. Тази година поради липса на време, ме е жал, че не мога да отскоча до там, но който е по близо нека пробва и разкаже, как е тази година ? :partyman:

https://maps.google.com/maps?ll=42.1423 ... oramio.all
B lo w мy мind & F o ll o w мe
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

колеги предстои ми визита към Варвара, Ахтопол и Синеморец, което ще ми е първо, и ще Ви помоля да споделите хубави заргански места по южното ни черноморие. Благодаря предварително
mfzargan
новобранец
новобранец

Мнение от mfzargan »

Кураж колеги ,зарган ще има ,след като се изтегли зъбатия!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

mfzargan написа:Кураж колеги ,зарган ще има ,след като се изтегли зъбатия!
А зъбатия ще дойде,като се изтегли паламуда. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

ico000_ написа:колеги предстои ми визита към Варвара, Ахтопол и Синеморец, което ще ми е първо, и ще Ви помоля да споделите хубави заргански места по южното ни черноморие. Благодаря предварително
Колега, кога точно ще ходиш? Може да се засечем.
Аватар
icokanev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icokanev »

КИРО написа: А зъбатия ще дойде,като се изтегли паламуда. :D
След месец или ...?
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

cheatereye написа:Стара информация от преди 1 година... Посоха Ахтопол преди с. Варвата, бяха построили няколко, сгради почти еднакви от лявата страна на пътя. Те са вече ,съборени (това няма голяма, връзка, но като насока). Има един път преди тях, който води почти до скалите долу. Миналата година случайно отидах до там, и почнах да стрелям... извадих около 20 25 бр. добри зарганчета. След известно време видях една бомбарда да преминава покрай мен на 20 метра... а по скалите бягаше човек... Заговори ме и разбрах, че той е бил пазач на този парцел. Също така ми каза, че имало някакъв бургазлия, който ходел от сутрин, рано може би 5:40 е бил там, до към следобяд и правел до 50-100 броя заргани. Тази година поради липса на време, ме е жал, че не мога да отскоча до там, но който е по близо нека пробва и разкаже, как е тази година ? :partyman:

https://maps.google.com/maps?ll=42.1423 ... oramio.all
За въпросното място имам информация от миналия четвъртък. Обикаляйки в района да търся места подходящи за риболов, похвърлях около 30-40 минути там. За съжаление не хванах зарган, а на всяко хвърляне ми налиташе чернокоп. Отказах се. Иначе е много красиво място.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”