Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

И аз щях да предложа Леново.Там скоро разбрах за интензивен риболов на каракуда,но щом ви е далече...не знам.
А аз да попитам:същите приятели (с каракудата на Леново),като си плащали таксата и разговаряли с пазача,той ги питал "Как може да дойдете тук без симеони?".Излизали прилични костури.Вярно ли е това или е "партенка"? :lol:
Изображение
Изображение
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Преди 2 месеца пребих каракудата на Леново, ама там когато дава не е трудно да се ловят големи количества. На него му било далече, също трябвало и да кълвят шарани :lol: :lol:
Малко мисията невъзможна се получава, ама колкото и да му обяснявам че последния път хванах 2 леновски шарана на плувка, все не иска :lol:
За костур на Леново не съм сигурен, може и да има , но не е масов като каракудата :mrgreen:
Изображение
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

Вуйчо-Ваньо написа:Един приятел е бил в неделя на Леново.Ловил само на 1 пръчка,защото не можел да смогне.Хванал МНОГО каракуда.
И аз бях с приятели.32-КГ КАРАКУДА И ШАРАН.СТРАШНО Е ,ЯКО СЕ ХВАЩА.ГОЛЯМ КЕФ. :drinkers:ЕТО И МАЛКО СНИМКИ!!!
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

venelin71 написа:
Вуйчо-Ваньо написа:Един приятел е бил в неделя на Леново.Ловил само на 1 пръчка,защото не можел да смогне.Хванал МНОГО каракуда.
И аз бях с приятели.32-КГ КАРАКУДА И ШАРАН.СТРАШНО Е ,ЯКО СЕ ХВАЩА.ГОЛЯМ КЕФ. :drinkers:
ivan1983
новобранец
новобранец

Мнение от ivan1983 »

Един познат е бил в събота.Действително е скъсал каракудата,но за шаран- нищо.Хвърлял е на симеон за костур-2бр за 20 мин сутринта и това е било.Ако с каракудата се обадажда и шаран ще започна да се замислям за там.
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Здравейте колеги!
Някой да има инфо за платените водоеми на с. Дрангово (Раковски)?
Благодаря предварително!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

venelin71 написа:
И аз бях с приятели.32-КГ КАРАКУДА И ШАРАН.СТРАШНО Е ,ЯКО СЕ ХВАЩА.ГОЛЯМ КЕФ. :drinkers:ЕТО И МАЛКО СНИМКИ!!!
Прикачени файлове
2.jpg
2.jpg (44.3 KiB) Преглеждано 947 пъти
1.jpg
1.jpg (44.79 KiB) Преглеждано 947 пъти
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Днес на Трофея преди с.Войводиново нещата не бяха хич добре.
Водата е много паднала и на най-дълбокото където бях е ваглер и половина дълбочина :lol:
Няма кислород във водата, рибите скачат но изобщо нямат намерение да кълват.
Иначе рибки пред мен не липсваха, като постоянно се издаваха че са отпред заради малката дълбочина, но уви 1 каракуда за цял ден.
Пробвах на фидера ама и там нула.
Собственика е взел мерки за покачане нивото на водата ама да видим кога ще стане :)

На връщане спрях да видя Острова и ми се стори много приятно местенце, ще се посети задълже :mrgreen:
Изображение
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Тя на Трофея водата когато е висока,пак е малко кислорода за толкова и такива големи риби а щом е паднала....Дано само не стане сакатлък.
Изображение
Изображение
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

С някакви помпи ще се опита да вкара вода , не разбрах точно каква е схемата.
Дано се справи, защото видях страшно много риби 5кг+ да скачат и ще е жалко ако не оцелеят.
Изображение
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

venelin71 написа:
venelin71 написа:
Колега искам да те питам дали опита рибата и вярно ли е ,че мирише ,защото такива отзиви има за Леновската каракуда.
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

Колега искам да те питам дали опита рибата и вярно ли е ,че мирише ,защото такива отзиви има за Леновската каракуда.[/quote]
Категорично рибата на Леново не мирише !!За първи път похапвам риба със вкус на риба а не на тиня !! :drinkers:
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

venelin71 написа:Колега искам да те питам дали опита рибата и вярно ли е ,че мирише ,защото такива отзиви има за Леновската каракуда.
Категорично рибата на Леново не мирише !!За първи път похапвам риба със вкус на риба а не на тиня !! :drinkers:[/quote]
Днес се стягаме да ходим пак да ги хващаме каракудите и шараните на Леново !!Който иска да разбере какво съм уловил првз деня да чете и погледне по късно тук !! :drinkers:
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

На мен някой път ми миришат на лайна , ама може и да си въобразявам заради слуховете :lol:
Изображение
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

Днес бях на този гъол Златитрап ... 6 бройки от около 2.7-3.5 на дъно на две царевички вмирисани с едно топче стиропорено на косъм. Май май никой не си тръгна валат .. условията са абсолютно същите както ги е описал колега по горе, 4 лв плюс една риба 16-20 лв , една две бири , смятайте. Иначе е културно .... ако сте по културата де :)

... кило и осемстотин глава, хайвер, карантия и кило и шестотин мръвка . . луда работа
късмет работа . .
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”