Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Re: Къде да отидем до Пловдив?
И аз щях да предложа Леново.Там скоро разбрах за интензивен риболов на каракуда,но щом ви е далече...не знам.
А аз да попитам:същите приятели (с каракудата на Леново),като си плащали таксата и разговаряли с пазача,той ги питал "Как може да дойдете тук без симеони?".Излизали прилични костури.Вярно ли е това или е "партенка"?
А аз да попитам:същите приятели (с каракудата на Леново),като си плащали таксата и разговаряли с пазача,той ги питал "Как може да дойдете тук без симеони?".Излизали прилични костури.Вярно ли е това или е "партенка"?

-
- разбира нещата
Преди 2 месеца пребих каракудата на Леново, ама там когато дава не е трудно да се ловят големи количества. На него му било далече, също трябвало и да кълвят шарани
Малко мисията невъзможна се получава, ама колкото и да му обяснявам че последния път хванах 2 леновски шарана на плувка, все не иска
За костур на Леново не съм сигурен, може и да има , но не е масов като каракудата

Малко мисията невъзможна се получава, ама колкото и да му обяснявам че последния път хванах 2 леновски шарана на плувка, все не иска

За костур на Леново не съм сигурен, може и да има , но не е масов като каракудата

И аз бях с приятели.32-КГ КАРАКУДА И ШАРАН.СТРАШНО Е ,ЯКО СЕ ХВАЩА.ГОЛЯМ КЕФ.Вуйчо-Ваньо написа:Един приятел е бил в неделя на Леново.Ловил само на 1 пръчка,защото не можел да смогне.Хванал МНОГО каракуда.

Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
И аз бях с приятели.32-КГ КАРАКУДА И ШАРАН.СТРАШНО Е ,ЯКО СЕ ХВАЩА.ГОЛЯМ КЕФ.venelin71 написа:Вуйчо-Ваньо написа:Един приятел е бил в неделя на Леново.Ловил само на 1 пръчка,защото не можел да смогне.Хванал МНОГО каракуда.

Един познат е бил в събота.Действително е скъсал каракудата,но за шаран- нищо.Хвърлял е на симеон за костур-2бр за 20 мин сутринта и това е било.Ако с каракудата се обадажда и шаран ще започна да се замислям за там.
-
- разбира нещата
Здравейте колеги!
Някой да има инфо за платените водоеми на с. Дрангово (Раковски)?
Благодаря предварително!
Някой да има инфо за платените водоеми на с. Дрангово (Раковски)?
Благодаря предварително!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
venelin71 написа:И аз бях с приятели.32-КГ КАРАКУДА И ШАРАН.СТРАШНО Е ,ЯКО СЕ ХВАЩА.ГОЛЯМ КЕФ.Вуйчо-Ваньо написа:Един приятел е бил в неделя на Леново.Ловил само на 1 пръчка,защото не можел да смогне.Хванал МНОГО каракуда.ЕТО И МАЛКО СНИМКИ!!!
- Прикачени файлове
-
- 2.jpg (44.3 KiB) Преглеждано 939 пъти
-
- 1.jpg (44.79 KiB) Преглеждано 939 пъти
-
- разбира нещата
Днес на Трофея преди с.Войводиново нещата не бяха хич добре.
Водата е много паднала и на най-дълбокото където бях е ваглер и половина дълбочина
Няма кислород във водата, рибите скачат но изобщо нямат намерение да кълват.
Иначе рибки пред мен не липсваха, като постоянно се издаваха че са отпред заради малката дълбочина, но уви 1 каракуда за цял ден.
Пробвах на фидера ама и там нула.
Собственика е взел мерки за покачане нивото на водата ама да видим кога ще стане
На връщане спрях да видя Острова и ми се стори много приятно местенце, ще се посети задълже
Водата е много паднала и на най-дълбокото където бях е ваглер и половина дълбочина

Няма кислород във водата, рибите скачат но изобщо нямат намерение да кълват.
Иначе рибки пред мен не липсваха, като постоянно се издаваха че са отпред заради малката дълбочина, но уви 1 каракуда за цял ден.
Пробвах на фидера ама и там нула.
Собственика е взел мерки за покачане нивото на водата ама да видим кога ще стане

На връщане спрях да видя Острова и ми се стори много приятно местенце, ще се посети задълже

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Тя на Трофея водата когато е висока,пак е малко кислорода за толкова и такива големи риби а щом е паднала....Дано само не стане сакатлък.

-
- разбира нещата
С някакви помпи ще се опита да вкара вода , не разбрах точно каква е схемата.
Дано се справи, защото видях страшно много риби 5кг+ да скачат и ще е жалко ако не оцелеят.
Дано се справи, защото видях страшно много риби 5кг+ да скачат и ще е жалко ако не оцелеят.

-
- сериозен играч
Колега искам да те питам дали опита рибата и вярно ли е ,че мирише ,защото такива отзиви има за Леновската каракуда.venelin71 написа:venelin71 написа:И аз бях с приятели.32-КГ КАРАКУДА И ШАРАН.СТРАШНО Е ,ЯКО СЕ ХВАЩА.ГОЛЯМ КЕФ.Вуйчо-Ваньо написа:Един приятел е бил в неделя на Леново.Ловил само на 1 пръчка,защото не можел да смогне.Хванал МНОГО каракуда.ЕТО И МАЛКО СНИМКИ!!!
Колега искам да те питам дали опита рибата и вярно ли е ,че мирише ,защото такива отзиви има за Леновската каракуда.[/quote]
Категорично рибата на Леново не мирише !!За първи път похапвам риба със вкус на риба а не на тиня !!
Категорично рибата на Леново не мирише !!За първи път похапвам риба със вкус на риба а не на тиня !!

Категорично рибата на Леново не мирише !!За първи път похапвам риба със вкус на риба а не на тиня !!venelin71 написа:Колега искам да те питам дали опита рибата и вярно ли е ,че мирише ,защото такива отзиви има за Леновската каракуда.

Днес се стягаме да ходим пак да ги хващаме каракудите и шараните на Леново !!Който иска да разбере какво съм уловил првз деня да чете и погледне по късно тук !!

-
- разбира нещата
На мен някой път ми миришат на лайна , ама може и да си въобразявам заради слуховете 

-
- ще става разбирач
Днес бях на този гъол Златитрап ... 6 бройки от около 2.7-3.5 на дъно на две царевички вмирисани с едно топче стиропорено на косъм. Май май никой не си тръгна валат .. условията са абсолютно същите както ги е описал колега по горе, 4 лв плюс една риба 16-20 лв , една две бири , смятайте. Иначе е културно .... ако сте по културата де 
... кило и осемстотин глава, хайвер, карантия и кило и шестотин мръвка . . луда работа

... кило и осемстотин глава, хайвер, карантия и кило и шестотин мръвка . . луда работа
късмет работа . .