Суходол

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Суходол

Мнение от hristotihov »

Реализирах най-голямото си капо на Суходол. От петък вечер, цяла нощ, събота цял ден и следващата нощ - без удар. Почти 48 часово капо. 8)
Един пакет Monster Carb на Rod Hutchinson, един пакет ванилия на StraBaits и един пакет ягода също на StarBaits. Отделно храних с пелети Tuna Max на StarBaits, и още едни рибни на Филстар с ПВА. Хвърлях на 15 метра от "отсрещния" бряг, където вървяло коритото на реката и рибите стоели там уж ...
Ванилията ми работи безапелационно на Богров, Конска и Ряховски ливади. Пробвах и ягодата, щото тя е приоритетна миризма конкретно за Суходол. Адаша каза че рибите стоят на горния край в плиткажа, а аз бях застанал в средата, може и на това да се дължи, но за тези два дни и нощи не видях изобщо някой да извади шаран. Много крив гьол!
От скука се наложи да палим барбекюто и да пием мастика още по обяд в най-голямата жега. :drinkers:
нямам живарник
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Ако беше казал че имаш толкова свободно време, щях да те заведа на 100 км. от София, да си ловим диваци, ама ти си обичаш Суходол-а и мазохизма като цяло май :)
Аватар
BACARDI
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACARDI »

Здравейте колеги да ви питам какви са условията в момента на суходол ? Кълве ли шарко и какви риби има в гьола като цяло че никога не съм ходил там ?
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

hristotihov написа:Реализирах най-голямото си капо на Суходол. От петък вечер, цяла нощ, събота цял ден и следващата нощ - без удар. Почти 48 часово капо. 8)
Един пакет Monster Carb на Rod Hutchinson, един пакет ванилия на StraBaits и един пакет ягода също на StarBaits. Отделно храних с пелети Tuna Max на StarBaits, и още едни рибни на Филстар с ПВА. Хвърлях на 15 метра от "отсрещния" бряг, където вървяло коритото на реката и рибите стоели там уж ...
Ванилията ми работи безапелационно на Богров, Конска и Ряховски ливади. Пробвах и ягодата, щото тя е приоритетна миризма конкретно за Суходол. Адаша каза че рибите стоят на горния край в плиткажа, а аз бях застанал в средата, може и на това да се дължи, но за тези два дни и нощи не видях изобщо някой да извади шаран. Много крив гьол!
От скука се наложи да палим барбекюто и да пием мастика още по обяд в най-голямата жега. :drinkers:
На Суходол -ванилия и си 100% капо , само топчета и то ягода и риба(комбинирани) продават ги там насипни са и да не прехранваш на косъма 2 броя топчета 1 не пипа .Пробвал съм какво ли не тва работеше най добре с резултати ,евентуално и царевица с повдигач на 2см. от дъното .Тея дни мисля да направя 24 часа
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

В събота бях от страната на хотела с един директен, горе където беше понтона. Привечер дойдоха едни мангали с една голяма кофа да хранят. Не видях с какво хранят, май с топчета, но беше огромно количество, моята кофа е 18 литра, тая беше двойно по-голяма. Захраниха след което си тръгнаха :!: От другата страна имаше друга тумба жители на Филиповци или Факултета и горе на паркинга още две тумби с едни изтърбушени БМВ и Аскона от 81-ва примерно и по 6-7 души в кола. Така че там си има едно тяхно място, което си го поддържат захранено, предават го на следващите и се застъпват. Сещаш се кое е това място и ако идеш през седмицата примерно, когато е свободно да ловиш на това петно ще хванеш, но ако си 20 метра в страни ...
Мерси за инфото за двете топчета, и аз слагам по две ако са 16 мм и по едно или едно и половина ако са 20 мм, щото толкова са ми дълги "космите". :D :drinkers:
нямам живарник
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”