Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Хванахте ли риба на...
Модератори: emo vasilev, alekst
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Днес отново посетих едно от любимите си места за риболов. Бях там по тъмно и помятах малко с блесната,но без успех.На развиделяване ,смених въдиците и започнах с полупотапяща бомбарда. В началото , /докато имаше вятър/ хванах само 2 риби.Постепенно вятърът утихна и ударите зачестиха.Към 10,00ч. , вятърът отново усили и се вдигна вълна.Това ме накара да приключа с риболова. Като цяло 12 заргана и 1 илария. На два пъти скъсах бидема.Единия път беше директно отхапан /вероятно чернокоп/,а втория се скъса защото беше притрит от зарганите.
Ето и една /естествено фалшива/ снимка. Малко работа за Булти & сие.

П.П. Понеже съм културен човек ,а също така знам,че лични нападки и обиди са недопустими във форума,ще се обърна към Булти по следния начин. "Булти,ако имаш котка , може да и кажеш и тя да се ебе в гъзЪ".
Ето и една /естествено фалшива/ снимка. Малко работа за Булти & сие.

П.П. Понеже съм културен човек ,а също така знам,че лични нападки и обиди са недопустими във форума,ще се обърна към Булти по следния начин. "Булти,ако имаш котка , може да и кажеш и тя да се ебе в гъзЪ".
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Батьо,ти какво беше зачезнал пак като червения пипер при комунизма?
Не съм аз на снимката.Не съм ловил на вълнолома,откакто Кърцата и брат му ми бяха на гости. Инак снимиката е много ефектна. Само да не се окаже , че и тя като моите е фалшива.

Не съм аз на снимката.Не съм ловил на вълнолома,откакто Кърцата и брат му ми бяха на гости. Инак снимиката е много ефектна. Само да не се окаже , че и тя като моите е фалшива.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не бой се, всички имаме много изтъравани риби, проблема в никакъв случай не е в куките,освен ако целия вълнолом не е бил с еднакви куки.По мое мнение рибата си пипаше плахо и затова не се закачаше както подобава.Отново имаше много проблеми с карабатаците ама кво да се правиchipi_ написа:Браво момчета,аз днеска бях голям карък много откачени риби а пък си работя с тези кукички отдавна просто нямам обяснение.Тръгнах си към 11.15часа заради вятъра вас ви нямаше можеше пак да се видиме.Като цяло си даде риба нали.

Не сам ги броил,бройката е ориентировъчна, според мене иларийте са дори повече, но да не взема да излъжа.Довечера ще снимам и ще преброя.Kristiqn_Petrov написа:kalkan4o ти успя ли да ги преброиш бе аз въобще неискам да отварям кофата щото не ми се чисти хич,ще прекарам баща ми да я изчисти обачеchipi_ ти взе ли риба на твоито място ?
Утре пак, че се не седи вкъщи ?
Браво на чурулика, ся остава само мястото да си изчурулика

За бракониерите само слънчаци
!

Зачезнах щото отпуската свърши.А снимката я "копнах" от Куулпикс!чуруликпенчо написа:Батьо,ти какво беше зачезнал пак като червения пипер при комунизма?
Не съм аз на снимката.Не съм ловил на вълнолома,откакто Кърцата и брат му ми бяха на гости. Инак снимиката е много ефектна. Само да не се окаже , че и тя като моите е фалшива.![]()

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Не остава много време за форуми и сайтове.Няколко дни бях на работа, сега пак съм в отпуск и на 12.10. пак на бач. Разпокъсаха се този път риболовите.Laughing Заеба ти нещо "Нашия" форум".... Wink Wink Wink Wink Wink

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Снимката от сутришния риболов на вълнолома ще се постарая да я пусна по-късно, но сега ще ви покажа снимката от следобедния риболов, най-накрая веднъж да не съм греда
.
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Точно 20 заргана и 2 иларии
.

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Точно 20 заргана и 2 иларии

За бракониерите само слънчаци
!

-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Днес морето даде доста по-добре от вчера.Започнах риболова към 7,00ч. на потапяща бомбарда с идеята да ми бъде отхапан такъма от някой чернокоп,но не би. Останах на потапяща до края на риболова,но и така си беше добре.До мен имаше още двама колеги,които бяха на "плаваща", но мисля,че и при тях ударите бяха доста чести. Така изкарах до 9,45ч. , когато изби илария в несвяст ,и риболова за мен приключи.Пих едно кафе наблюдавайки лакомата илария ,пожелах на колегите приятен риболов и си бих камшика към дома. Като резултат- 26 заргана.Нямаше толкова едри отделни екземпляри като вчерашните,но като цяло рибите си заедряват с всеки изминал ден ,и стават все по-лакоми.Все по-често се налага да "оперирам" докато извадя куката.

Утре пак ще се пробвам с надеждата в ранните часове да удари и зъбатия.
Наслука!

Утре пак ще се пробвам с надеждата в ранните часове да удари и зъбатия.
Наслука!
- чуруликпенчо
- сериозен играч