Хванахте ли риба на...

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Днес отново посетих едно от любимите си места за риболов. Бях там по тъмно и помятах малко с блесната,но без успех.На развиделяване ,смених въдиците и започнах с полупотапяща бомбарда. В началото , /докато имаше вятър/ хванах само 2 риби.Постепенно вятърът утихна и ударите зачестиха.Към 10,00ч. , вятърът отново усили и се вдигна вълна.Това ме накара да приключа с риболова. Като цяло 12 заргана и 1 илария. На два пъти скъсах бидема.Единия път беше директно отхапан /вероятно чернокоп/,а втория се скъса защото беше притрит от зарганите.
Ето и една /естествено фалшива/ снимка. Малко работа за Булти & сие.
Изображение

П.П. Понеже съм културен човек ,а също така знам,че лични нападки и обиди са недопустими във форума,ще се обърна към Булти по следния начин. "Булти,ако имаш котка , може да и кажеш и тя да се ебе в гъзЪ".
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Ей го Чурулика как фата зарганите днес, кой не верва, утре да отиде на същото място по същото време!Нъл тъй Полковник! :lol: :wink:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Батьо,ти какво беше зачезнал пак като червения пипер при комунизма?
Не съм аз на снимката.Не съм ловил на вълнолома,откакто Кърцата и брат му ми бяха на гости. Инак снимиката е много ефектна. Само да не се окаже , че и тя като моите е фалшива. :D :D
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

chipi_ написа:Браво момчета,аз днеска бях голям карък много откачени риби а пък си работя с тези кукички отдавна просто нямам обяснение.Тръгнах си към 11.15часа заради вятъра вас ви нямаше можеше пак да се видиме.Като цяло си даде риба нали.
Не бой се, всички имаме много изтъравани риби, проблема в никакъв случай не е в куките,освен ако целия вълнолом не е бил с еднакви куки.По мое мнение рибата си пипаше плахо и затова не се закачаше както подобава.Отново имаше много проблеми с карабатаците ама кво да се прави :lol: .
Kristiqn_Petrov написа:kalkan4o ти успя ли да ги преброиш бе аз въобще неискам да отварям кофата щото не ми се чисти хич,ще прекарам баща ми да я изчисти обаче :D chipi_ ти взе ли риба на твоито място ? :D
Не сам ги броил,бройката е ориентировъчна, според мене иларийте са дори повече, но да не взема да излъжа.Довечера ще снимам и ще преброя.

Утре пак, че се не седи вкъщи ?

Браво на чурулика, ся остава само мястото да си изчурулика :lol: :lol: :lol: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

чуруликпенчо написа:Батьо,ти какво беше зачезнал пак като червения пипер при комунизма?
Не съм аз на снимката.Не съм ловил на вълнолома,откакто Кърцата и брат му ми бяха на гости. Инак снимиката е много ефектна. Само да не се окаже , че и тя като моите е фалшива. :D :D
Зачезнах щото отпуската свърши.А снимката я "копнах" от Куулпикс! :lol: Заеба ти нещо "Нашия" форум".... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Laughing Заеба ти нещо "Нашия" форум".... Wink Wink Wink Wink Wink
Не остава много време за форуми и сайтове.Няколко дни бях на работа, сега пак съм в отпуск и на 12.10. пак на бач. Разпокъсаха се този път риболовите. :cry: :cry: :cry: Дано зъбатия да тръгне скоро.Уж даде надежда,ама от тогава нищо,поне при мен.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Снимката от сутришния риболов на вълнолома ще се постарая да я пусна по-късно, но сега ще ви покажа снимката от следобедния риболов, най-накрая веднъж да не съм греда :lol: .

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1

Точно 20 заргана и 2 иларии :wink: .
Аватар
Шнорхел
новобранец
новобранец

Мнение от Шнорхел »

Браво хора,евала :D !!! Ловете и заради нас,които сме на работа :( ! Последните дни направо сърцето ми се къса,като видя какво време дава-дано да задържи до уикенда,че и ние да се опитаме да хванем нещо... Наслука на всички!!!
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Шнорхел,дано да имаш късмет,защото мисля,че още в събота се разваля времето.Облаци и дъжд.
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Ко стаа ве момчета зехте ли нещо сутринта?
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Kristiqn_Petrov написа:Ко стаа ве момчета зехте ли нещо сутринта?
На вълнолома,илария и заргана мешано даваше културната :lol: .
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

kalkan4o стига си лъгал хората :D :D :D
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Днес морето даде доста по-добре от вчера.Започнах риболова към 7,00ч. на потапяща бомбарда с идеята да ми бъде отхапан такъма от някой чернокоп,но не би. Останах на потапяща до края на риболова,но и така си беше добре.До мен имаше още двама колеги,които бяха на "плаваща", но мисля,че и при тях ударите бяха доста чести. Така изкарах до 9,45ч. , когато изби илария в несвяст ,и риболова за мен приключи.Пих едно кафе наблюдавайки лакомата илария ,пожелах на колегите приятен риболов и си бих камшика към дома. Като резултат- 26 заргана.Нямаше толкова едри отделни екземпляри като вчерашните,но като цяло рибите си заедряват с всеки изминал ден ,и стават все по-лакоми.Все по-често се налага да "оперирам" докато извадя куката.
Изображение
Утре пак ще се пробвам с надеждата в ранните часове да удари и зъбатия.
Наслука!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Браво Полковник, само дето "ревеш като недарена сватя" , че не кълвяла рибата! Изображение
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Браво Полковник, само дето "ревеш като недарена сватя" , че не кълвяла рибата!
Само за зъбатите рева. Другото го има колкото си искаш.Нямам празно място във фризера вече. :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”