Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Глупости пишешkolev написа:Не е слух за съжаление.яз,Сопот написа:Дано не излезе истина ,може би го гласат за аренда язовира.Но дано е само слух.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Менка ,това е добра новина ,но дай малко подробности
А както казва колегата Боджака ,при такава ситуация за каквато се говори ,е най -добре да стане с членски карти.Да кандидатства едно ЛРД ,ако са му малко членовете,може и две ЛРД да кандидатстват за съвместно управление и стопанисване на язовира,закона го позволява.Тогава всичко ще си дойде на място,и пари за зарибяване ще има повече,и допълнителен контрол ,освен от ИАРА.

Всичко може,но не всеки го можe.

Как е на Сопот,тръгна ли костура ?
- Menkata
- фен клуб-скобар
Питах човека лично които отговаря за язовира от "Напояване", и ме увери че няма такова нещо язовира да се дава под аренда.Също питах и повечето колеги в Тетевен които ходят редовно на язовира и те потвърдиха ,че не знаят за такова нещо.Остана само д-р Найденов да каже последната дума.Той със сигурност ще знае дали наистина ще се отдава под аренда язовира или не.Документи не могат да не минават през ИАРА.Ако имам път към Ловеч ще ида в ИАРА и ще и задам въпроса.За сега на 99% съм сигурен ,че язовира остава свободен за риболов.ДАНО СЪМ ПРАВMITKO70 написа:Менка ,това е добра новина ,но дай малко подробностиА както казва колегата Боджака ,при такава ситуация за каквато се говори ,е най -добре да стане с членски карти.Да кандидатства едно ЛРД ,ако са му малко членовете,може и две ЛРД да кандидатстват за съвместно управление и стопанисване на язовира,закона го позволява.Тогава всичко ще си дойде на място,и пари за зарибяване ще има повече,и допълнителен контрол ,освен от ИАРА.

Ами ,Менка нали точно от ИАРА са го потвардили слуха.Ще чакаме и ще разберем.
Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Я,това нещо съм го пропуснал...яз,Сопот написа:Ами ,Менка нали точно от ИАРА са го потвардили слуха.Ще чакаме и ще разберем.

Ами чети внимателно, преди да ми пишеш че говоря глупости.Menkata написа:Я,това нещо съм го пропуснал...яз,Сопот написа:Ами ,Менка нали точно от ИАРА са го потвардили слуха.Ще чакаме и ще разберем.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Споко момчета ,направил съм запитване ,да видя какво ще ми отговорят
Това което е пропуснал Менката ,също може да се каже че е слух,предаде ми го колега който беше на язовира миналата седмица.Колега Колев,ти от къде знаеш пък ,че не е слух.Имаш ли някаква информация,защото това ни интересува в момента.

Това което е пропуснал Менката ,също може да се каже че е слух,предаде ми го колега който беше на язовира миналата седмица.Колега Колев,ти от къде знаеш пък ,че не е слух.Имаш ли някаква информация,защото това ни интересува в момента.

Митко,
Имам информация. Почти сигурно е отдаването. Дали ще бъде целия или определени зони се коментира.
Единствената ми надежда са собствениците на вили, които липсваха при александрово и крапец, да успеят да принудят арендаторите да се откажат.
В тези отдавания има голяма игра и иара, но това е друга тема.
Имам информация. Почти сигурно е отдаването. Дали ще бъде целия или определени зони се коментира.
Единствената ми надежда са собствениците на вили, които липсваха при александрово и крапец, да успеят да принудят арендаторите да се откажат.
В тези отдавания има голяма игра и иара, но това е друга тема.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
сега говорих с д-р Найденов,засега официално няма такова нещо,но се чуха доста слухове,доста от сериозни източници
имам ангажимента да пиша ако има някаква промяна,Найденов каза че ще се знае ако има процедура
засега няма и дано да няма,че жалко за хубавите риби и хубавия язовир

- MITKO70
- кандидат преподавател
Сутринта ми отговори и на мен Д-р Найденов на запитването от вчера.И той знае колкото нас,от хора по язовира,този казал,онзи казал,за сега няма нищо такова.Лошото е ,че тези язовири се отдават от Напоителни системи -Плевен и ИАРА научава при свършен факт,когато дойде да се регистрира при тях новия арендатор.Трябва да се ослушваме постоянно.

Аз,лично на ИАРА вяра нямам,така стана и с Крапец изведнъж,и резултата е вече ясен.Митко е прав да се ослушваме и яка борба.Всичко ще дойде изведнъж на Симеончо му трябват пари да порива дубки,и няма да се спрат пред нищо докато не хванем най сетне сопите ,това не е държава. 

Риба къща няма.
Здравейте колеги!Със интерес следя темата за този прекрасен язовир.Искам да ви кажа да не преставате да се интересувате и да питате какво е положението защото по същият начин от слух на слух и вдигане на рамене от страна на ИАРА Габрово забраниха яз.Христо Смирненски.Правихме исъбрания но твърде късно.За това деиствайте докато е време.Ако има подписка ще се включим и от Габрово.Успех и наслука.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ще дигнем дандания не само в Габрово
в интерес на истината не бях ходил на язовира последните 7,8 години,но като се сетя на какво дередже беше след последните тъй наречени арендатори,не ми се мисли какво ще след тия,ако има такива
затова данданията ще е навсякъде

- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
и за Крапец се събираха подписи но от утре се плаща 5лв такса,да не мислите че някои ги гледа тия подписки така че кот и да правим ако е уговорен догодина ще плащаме и там.