Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Апел към всички..
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Апел към всички..
Тва щот много си мъ обичка сигурно

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Що не плеснете с ръце па да се земете?Павел Иванов написа:Тва щот много си мъ обичка сигурно![]()
![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Митев написа:Иваноффффф, тръшнал едно бракониерско прасенце и пак те споменува друже .............![]()
Там е работата че не е бракониерско...а си е напълно редовно.....Само чакам изследванията
от пробата и ще ти пратя 2 кила луканка да ма споменуваш...

-
- сериозен играч
Павел Иванов написа:Тва щот много си мъ обичка сигурно![]()
![]()
Цуни-го бе бате.

Драги ми Риболовчо,наслушал съм се,и нагледал,на Българската простотия по Хевропата.ribolovcho написа:Все пак никой не те кара да даваш по 600 евро наем..Намери си по скрoмна квартира или се комбинирай със други хора...Когата аз бях там бяхме 6 човека във една квартира и плащахме по 100 евро...общо 600..

В ранните-ми емигрантски години,съм живял с други хора под общ покрив.Но много скоро,стигнах до истината,че по-добре скъпо жилище и нормален пулс на сърцето,отколкото евтино жилище,с много компаниеровци,и не-избежни психически отклонения.Не-твърдя със сигурност,но-забелязвам остатъчни признаци,от твоето пребиваване в Испания.Което потвърждава,по-горното ми изречение.

Отидох,дойдох,защото исках да стана милионер.ribolovcho написа:Ти като не е добре във Испания за какво си отишъл..

Всички сме едни прасенца,живеещи в кочинката наречена Европа,грух..грух...грух. Едни грухтят повече,други по малко,а някои въобще не-грухтят.Въргаляме-се в калта безгрижни,и ровим със зурлички,търсейки нещо ....но не-знаем какво.Обаче отдавна сме свикнали,ЧЕ Е АКТУАЛНО САМО ТОВА,КОЕТО Е НАДРОБЕНО В КОПАНКИТЕ НИ.

Поздрави за слуката с гудето,при мен такива екстри липсват.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
За съжаление е точно такава работата и милата ни родина народа сякаш е заспал зимен сън и се е примирил..За това ни е.ат как си искат разни монополисти и магнати..Всеки си прай каквото си иска и вдига ли вдига цените...А ние си трайкаме и те още повече ни го завират...Не вярвам вече тоя народ някога да заживее по добър живот,,.

И аз колега не вярвамribolovcho написа:За съжаление е точно такава работата и милата ни родина народа сякаш е заспал зимен сън и се е примирил..За това ни е.ат как си искат разни монополисти и магнати..Всеки си прай каквото си иска и вдига ли вдига цените...А ние си трайкаме и те още повече ни го завират...Не вярвам вече тоя народ някога да заживее по добър живот,,.

Прасенца папкаш,луканка,ей ни са наплюска нереза ............ а софиАнци горкити да умиргамеribolovcho написа:Митев написа:Иваноффффф, тръшнал едно бракониерско прасенце и пак те споменува друже .............![]()
Там е работата че не е бракониерско...а си е напълно редовно.....Само чакам изследванията
от пробата и ще ти пратя 2 кила луканка да ма споменуваш...

- GODzillata
Нема да се пуашите - и по-лошо ще стане!cronos39 написа:И аз колега не вярвамribolovcho написа:За съжаление е точно такава работата и милата ни родина народа сякаш е заспал зимен сън и се е примирил..За това ни е.ат как си искат разни монополисти и магнати..Всеки си прай каквото си иска и вдига ли вдига цените...А ние си трайкаме и те още повече ни го завират...Не вярвам вече тоя народ някога да заживее по добър живот,,.
Въпросът е ко шъ прайм, след като изловим сичката риба и напраим сички прасета на мезета?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

За палцитеее.........то безтуй кат пуснат моста работни места ша са отворят
Иначе при нас лесно - избираш по дебела сянка - 14 дърво от Чепинци към Казичене и заработваш 

- Павел Иванов
Добре де , на мен въпреки всичко не ми стана ясно на тая свинкя кво и е ? Да не е маломерна ? Не друго ами ми прави впечатление че прибираните по сегашното местообитание на риболОФФчо свинки , са се еднокалибрни та значи тва там си е масово бракониерство ако е тъй ! По какво съдя значи ? Отивам веднъж да си ловя некакви щуки по упоменатият регион . Малце преди местото за рибоулов гледам на шосето през педесетина метра наседали авджии , в едната ръка пушка , а до сгъваемото столе шише ракия . Та ми стана интересно що щът баш на шосето и спрях да разпитам един вдъхващ доверие , по-възрастен свинкюуловец . Та на питането ми що са се изтъпанили там а не търсят гавединките по гората , той мъ просветли че баш това шосе , бъдещия суджук го пресичал доста често и по тая причина немало сми да се абат , да обикалят . Те предишният ден , той самият , бил утепал една свинкя 150 - 160 кила докът пресичала .
Явно това си е стандартният размер който обитава околията
Явно това си е стандартният размер който обитава околията

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Той ОВЧО затуй бие бракониерите за него да има повече.Иначе не че и той не е,ама по горе писах - демагог 

- ninastefanina
- сериозен играч
Темата станала интересна за четене 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
от пробата и ще ти пратя 2 кила луканка да ма споменуваш...[/quote]
Прасенца папкаш,луканка,ей ни са наплюска нереза ............ а софиАнци горкити да умиргаме
После гладен бил ...........демагог
Трихинелоза да открият ,да ти приседне
[/quote]
Баце ето ти един линк да попрочетеш малко и да прецениш сам колко ти излиза един лов..дали е бракониерски и дали е законен...Имай пред вид че поне 500 софийски ловци ловуват всяка седмица на диво прасе..Представи си колко свинско месце влиза всеки събота и неделя във Столицата..Така че не гладуват баш много столичани..Няма повече да ти отварям очите понеже си много заблуден относно свинския лов..САмо ще ти кажа че има дружинки които отстрелват на излет по 5-6 прасета....
http://www.ledenika.eu/index.php/%D0%BB ... D1%8F.html
от пробата и ще ти пратя 2 кила луканка да ма споменуваш...[/quote]
Прасенца папкаш,луканка,ей ни са наплюска нереза ............ а софиАнци горкити да умиргаме

Баце ето ти един линк да попрочетеш малко и да прецениш сам колко ти излиза един лов..дали е бракониерски и дали е законен...Имай пред вид че поне 500 софийски ловци ловуват всяка седмица на диво прасе..Представи си колко свинско месце влиза всеки събота и неделя във Столицата..Така че не гладуват баш много столичани..Няма повече да ти отварям очите понеже си много заблуден относно свинския лов..САмо ще ти кажа че има дружинки които отстрелват на излет по 5-6 прасета....
http://www.ledenika.eu/index.php/%D0%BB ... D1%8F.html

Не ме отваряй за лов,стрелял съм повече от тебе
Четири пушки имах и ги подарих на приятели - отказах се да убивам животни.
Е,можех да гръмна някое друго прасе някъде по река Искър,ама късмет имамали......... 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
tct написа:Не ме отваряй за лов,стрелял съм повече от тебеЧетири пушки имах и ги подарих на приятели - отказах се да убивам животни.
Е,можех да гръмна някое друго прасе някъде по река Искър,ама късмет имамали.........
Може и да ти проработи късмета някой път...Само гледай прасето да не те нападне първо..