Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

В коя посока се върти?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
да,ама колегата станчо е дал само картинката,БЕЗ целия линк на сайта ,кьдето си има и обяснение
а обяснението там е следното-ако се вьрти ПО часовника-това е свьрзано с единия дял на мозька и означава,че сте логически/организирана натура,а ако е ОБРАТНО на часовника-сте артистично/емоционална натура-демек щрака ви повече друг дял на мозька
аз,па как го изтрих тоя линк-щото за мен това са пьлни глупости-на мен лично ми се вьрти като ОТКАЧЕНА-кога си иска,накьде си иска и то БЕЗ някькьв точен интервал
та и от очите не зависи според мен-нема лево,нема десно-пичката се врьтка как си иска
единствената ми що годе определена мисьл в случая беше как да я дрьпна кьм леглото в кьщи

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Е те това не ми се беше случвало да видя , някой да се САМОЦИТИРАsampo написа:Следователно се върти в посоката , която си избираме , в която ни се иска .

Първо , гледате един шаблон със еднакъв цвят , няма как да разбереш кое пред кое е , левиьо крак пред десниьо или десниьо крак пред левиьо

Давам ви един пример , ако КРЪСТОСАТЕ две теоретично черни ленти , ще разберете ли КОЯ ПРЕД КОЯ Е ???? /нещо като сянка на кръстосани ръце , в случая мойте / ...

Ще разберете , ама ........ да не продължавам , на две ракии съм , символите на пръстите ми са красноречиви

На платено не одим !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: