В коя посока се върти?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

да,ама колегата станчо е дал само картинката,БЕЗ целия линк на сайта ,кьдето си има и обяснение :idea: а обяснението там е следното-ако се вьрти ПО часовника-това е свьрзано с единия дял на мозька и означава,че сте логически/организирана натура,а ако е ОБРАТНО на часовника-сте артистично/емоционална натура-демек щрака ви повече друг дял на мозька :wink: аз,па как го изтрих тоя линк-щото за мен това са пьлни глупости-на мен лично ми се вьрти като ОТКАЧЕНА-кога си иска,накьде си иска и то БЕЗ някькьв точен интервал :lol: :lol: :lol: та и от очите не зависи според мен-нема лево,нема десно-пичката се врьтка как си иска :lol: единствената ми що годе определена мисьл в случая беше как да я дрьпна кьм леглото в кьщи :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

sampo написа:Следователно се върти в посоката , която си избираме , в която ни се иска .
Е те това не ми се беше случвало да видя , някой да се САМОЦИТИРА :lol: :lol:
Първо , гледате един шаблон със еднакъв цвят , няма как да разбереш кое пред кое е , левиьо крак пред десниьо или десниьо крак пред левиьо :) , просто има преминаване от крайна лява позиция на шаблона , към крайна дясна позиция В ЕДНА РАВНИНА !!! НЕМА ВЪРТЕНЕ , НИЕ СИ ГО ЗАВЪРТАМЕ .
Давам ви един пример , ако КРЪСТОСАТЕ две теоретично черни ленти , ще разберете ли КОЯ ПРЕД КОЯ Е ???? /нещо като сянка на кръстосани ръце , в случая мойте / ...
Изображение
Ще разберете , ама ........ да не продължавам , на две ракии съм , символите на пръстите ми са красноречиви :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: , има и деца в сайта :lol: .
На платено не одим !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

a според мен трябваше да предвидим втората световна война и да я избегнем(откьм руска страна де) :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

ВАРТИ СА КЪМ ХУЯ МИ НА ЛЯВО НА ДЯСНО ПАК В ГЪЗЪ И НА ТЯСНО
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

dian написа:ВАРТИ СА КЪМ ХУЯ МИ НА ЛЯВО НА ДЯСНО ПАК В ГЪЗЪ И НА ТЯСНО