Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ -2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ -2012
Пак там тази сутрин средни иларии до към 11 ч.
някой да знае дали излиза риба на страшимирово на канала
-
- ще става разбирач
В 2 часа реших да се разходя до вълнолома да видя как е времето , щот от прозореца гледам и вълна не се вижда, викам си тук има нещо крими. Слязох долу вятъра от зад на вълнолома народ. Метнах един два пъти ама нотинг. От страни надуваше и нещо не беше кеф да се стои. Реших да си тръгвам и след стълбите долу на ниското гледам завет. Чакай да метна да го пробвам и хоп илария. Мятам пак и хоп илария. Мятам и хоп илария. Викам си чудно. И тъй хоп хоп 20-на риби до 4 часа. Айде че картофи имам да беля/
И ние вчера с колегата ми, след много обикаляне (канала-за чернокоп), Карантината и къде ли не се установихме на вълнолома , че се отсрамихме с по няколко иларии и една заргана, и намалихме дозите за изяждане от 3 на една - по лесно се преглъща 

0885022272 / 0885897615
- liubitelRibar
- новобранец
Айде и аз да се похваля!!!Съвсем прясно-от днес следобед-още съм мокър целият!Варненското езеро от страната на Аспарухово-започнах на плувка от 08ч.-пълна скръб няколко гюмюша...ама нали съм на бач-времето минава...По едно време решихдасменя тактиката и сложих една прозрачна бомбарда от 12-13ч30 множество удари половината не ги засякох-Изглежда твърде плитко там където хвърлям и не успявах да обера шкембето,но първите четири иларии бяха в кофата
По едно време (сега се уча да замятам)се изхвърлих множко и утрепах един корморан с бомбардата...Скъса ми се водача...Вече си мислех,че с това ще ми свърши риболова обаче имах още малко морски черей...ухапа ме кучето и върнах плувката.Заваля...и започна да взема...та ето резултата от 15-15и30 до към 17часа
http://imageshost.ru/photo/581330/id2479003.html това за бирата...
а това за котарака ми
http://imageshost.ru/photo/337682/id2479013.html

http://imageshost.ru/photo/581330/id2479003.html това за бирата...
а това за котарака ми
http://imageshost.ru/photo/337682/id2479013.html
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ...
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Днес видях че времето ставаше за риболов и си викам да са разходя да похвърлям бомбардата,отидох до вълнолома и извадиха един хубав чернокоп и си викам започна се но след един час хвърляне без удар и никои не хвана друга риба.Това не е мястото си казах и отидох на камъните, сложих тапите и за 30мин.http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=26874 7бр. докато не почна да роси и спря да кълве и тъка мокър се прибрах.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
до колкото знам там е пълно с мрежи /даже грипове/.риба може да има отсреща на звездица.
След зарганите, днес дойде ред да затрия и популацията на платирините.
Добре, че ми свършиха червеите - иначе щяха да впишат и платерината в червената книга.
От 9 до 11 ч. равносметката е 83 едри еларии и платерини и 4 заргани. Напълних кофичката си за риба и едно 10 л. шише от минерална вода.
Голям бой падна на северния край на галенския плаж. Интересното е, че един колега дойде от другия край на плажа, където нищо не кълвяло!
Наслука на всички! Аз дадох каквото можах!
Мивката ми е от дълбоките!

От 9 до 11 ч. равносметката е 83 едри еларии и платерини и 4 заргани. Напълних кофичката си за риба и едно 10 л. шише от минерална вода.
Голям бой падна на северния край на галенския плаж. Интересното е, че един колега дойде от другия край на плажа, където нищо не кълвяло!
Наслука на всички! Аз дадох каквото можах!

Мивката ми е от дълбоките!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от Galata на Сря Окт 31, 2012 1:33 pm, променено общо 2 пъти.
Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
- atanasov1589
- ще става разбирач
[quote="Galata"] Добре, че ми свършиха червеите - иначе щяха да впишат и платерината в червената книга.

Утепал си я.
Браво

Утепал си я.
Браво
kade e po to4no tozi plaj kolega
-
- ще става разбирач
Браво колега, аз пък днес на вълнолома, хем си мислех сутринта да тръгна към ветеран, въпреки че дето викаш че там не е давало, както и да е на вълнолома 10-на иларии , една платерина, 1 заргана, 5-6 чернокопа и 10-на сафрида. Това от мен. Морето беше супер днес , утре го дават ветрец но пак ще я пробваме...
В долния край на Галата започват едни стълби, които водят до плажа. На самия плаж дава на дъно.sisito0 написа:kade e po to4no tozi plaj kolega
Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
- RyDeR
- новобранец
- Обратна връзка:
Потвърждавам, щото аз съм колегата, който дойдеGalata написа:След зарганите, днес дойде ред да затрия и популацията на платирините.Добре, че ми свършиха червеите - иначе щяха да впишат и платерината в червената книга.
![]()
Наслука на всички! Аз дадох каквото можах!![]()
Мивката ми е от дълбоките!![]()
![]()

Аз също напълних мивката, ама нямах време да броя, хванах и 2 големи заргана, 1 по-малък и... 1 чернокоп за мое учудване. Това от 10 до 14. Зарганите накрая ги хванах, точно преди да ми свършат червеите.