КЕФАЛОВИ -2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
mladen971
новобранец
новобранец

Re: КЕФАЛОВИ -2012

Мнение от mladen971 »

Пак там тази сутрин средни иларии до към 11 ч.
staskomir
новобранец
новобранец

Мнение от staskomir »

някой да знае дали излиза риба на страшимирово на канала
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

В 2 часа реших да се разходя до вълнолома да видя как е времето , щот от прозореца гледам и вълна не се вижда, викам си тук има нещо крими. Слязох долу вятъра от зад на вълнолома народ. Метнах един два пъти ама нотинг. От страни надуваше и нещо не беше кеф да се стои. Реших да си тръгвам и след стълбите долу на ниското гледам завет. Чакай да метна да го пробвам и хоп илария. Мятам пак и хоп илария. Мятам и хоп илария. Викам си чудно. И тъй хоп хоп 20-на риби до 4 часа. Айде че картофи имам да беля/
staskomir
новобранец
новобранец

Мнение от staskomir »

Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

И ние вчера с колегата ми, след много обикаляне (канала-за чернокоп), Карантината и къде ли не се установихме на вълнолома , че се отсрамихме с по няколко иларии и една заргана, и намалихме дозите за изяждане от 3 на една - по лесно се преглъща :drinkers:
0885022272 / 0885897615
Аватар
liubitelRibar
новобранец
новобранец

Мнение от liubitelRibar »

Айде и аз да се похваля!!!Съвсем прясно-от днес следобед-още съм мокър целият!Варненското езеро от страната на Аспарухово-започнах на плувка от 08ч.-пълна скръб няколко гюмюша...ама нали съм на бач-времето минава...По едно време решихдасменя тактиката и сложих една прозрачна бомбарда от 12-13ч30 множество удари половината не ги засякох-Изглежда твърде плитко там където хвърлям и не успявах да обера шкембето,но първите четири иларии бяха в кофата :wink: По едно време (сега се уча да замятам)се изхвърлих множко и утрепах един корморан с бомбардата...Скъса ми се водача...Вече си мислех,че с това ще ми свърши риболова обаче имах още малко морски черей...ухапа ме кучето и върнах плувката.Заваля...и започна да взема...та ето резултата от 15-15и30 до към 17часа
http://imageshost.ru/photo/581330/id2479003.html това за бирата...
а това за котарака ми

http://imageshost.ru/photo/337682/id2479013.html
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ...
Аватар
PlamenIvanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PlamenIvanov »

Днес видях че времето ставаше за риболов и си викам да са разходя да похвърлям бомбардата,отидох до вълнолома и извадиха един хубав чернокоп и си викам започна се но след един час хвърляне без удар и никои не хвана друга риба.Това не е мястото си казах и отидох на камъните, сложих тапите и за 30мин.http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=26874 7бр. докато не почна да роси и спря да кълве и тъка мокър се прибрах.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
staskomir
новобранец
новобранец

Мнение от staskomir »

Аватар
need7408
новобранец
новобранец

Мнение от need7408 »

до колкото знам там е пълно с мрежи /даже грипове/.риба може да има отсреща на звездица.
Аватар
Galata
новобранец
новобранец

Мнение от Galata »

След зарганите, днес дойде ред да затрия и популацията на платирините. :axe: Добре, че ми свършиха червеите - иначе щяха да впишат и платерината в червената книга. :smt022
От 9 до 11 ч. равносметката е 83 едри еларии и платерини и 4 заргани. Напълних кофичката си за риба и едно 10 л. шише от минерална вода.
Голям бой падна на северния край на галенския плаж. Интересното е, че един колега дойде от другия край на плажа, където нищо не кълвяло!
Наслука на всички! Аз дадох каквото можах! :smt026
Мивката ми е от дълбоките! :lol: :lol: :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от Galata на Сря Окт 31, 2012 1:33 pm, променено общо 2 пъти.
Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

[quote="Galata"] Добре, че ми свършиха червеите - иначе щяха да впишат и платерината в червената книга.
:lol:
Утепал си я.
Браво
sisito0
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sisito0 »

kade e po to4no tozi plaj kolega
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

Браво колега, аз пък днес на вълнолома, хем си мислех сутринта да тръгна към ветеран, въпреки че дето викаш че там не е давало, както и да е на вълнолома 10-на иларии , една платерина, 1 заргана, 5-6 чернокопа и 10-на сафрида. Това от мен. Морето беше супер днес , утре го дават ветрец но пак ще я пробваме...
Аватар
Galata
новобранец
новобранец

Мнение от Galata »

sisito0 написа:kade e po to4no tozi plaj kolega
В долния край на Галата започват едни стълби, които водят до плажа. На самия плаж дава на дъно.
Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
Аватар
RyDeR
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от RyDeR »

Galata написа:След зарганите, днес дойде ред да затрия и популацията на платирините. :axe: Добре, че ми свършиха червеите - иначе щяха да впишат и платерината в червената книга. :smt022
От 9 до 11 ч. равносметката е 83 едри еларии и платерини и 4 заргани. Напълних кофичката си за риба и едно 10 л. шише от минерална вода.
Голям бой падна на северния край на галенския плаж. Интересното е, че един колега дойде от другия край на плажа, където нищо не кълвяло!
Наслука на всички! Аз дадох каквото можах! :smt026
Мивката ми е от дълбоките! :lol: :lol: :lol:
Потвърждавам, щото аз съм колегата, който дойде :D Ми то ако кълвеше на другия край нямаше да дойда :D
Аз също напълних мивката, ама нямах време да броя, хванах и 2 големи заргана, 1 по-малък и... 1 чернокоп за мое учудване. Това от 10 до 14. Зарганите накрая ги хванах, точно преди да ми свършат червеите.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”