Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

лодка на болата
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Re: лодка на болата
Браво, супер улов! завиждам благородно за преживяването!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Вчера на Траката си вървеше до към обяд така.

А тоя що не се е похвалил още ?

до това време - толкова

Следва нов старт,след обяд.

Към друга дестинация,за други риби.

Имаше де - не като да сме капо.

И днешното ми чепаре.

И десерта
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6in_EFLv1_w?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6in_EFLv1_w?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

А тоя що не се е похвалил още ?

до това време - толкова

Следва нов старт,след обяд.

Към друга дестинация,за други риби.

Имаше де - не като да сме капо.

И днешното ми чепаре.

И десерта
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6in_EFLv1_w?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6in_EFLv1_w?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ами щом като тука ще туряте варненските паламуЗи, аз да постна тюната, дръпната в каяка преди 2 седмици от Халкидики. Просто исках да видя каква е ситуацията по Калиакра, за се приготвя за утре, но явно емоцията е надделяла.
айде...
наздраве
айде...

- КИРО
- Обратна връзка:
И ко сега - не можем да грешим ли?
А ти пусни такъв материал,в три форума,ама да са различни.
Не копи пейст.
Има да чакаш повече снимки от мен - друг път.
А ти пусни такъв материал,в три форума,ама да са различни.
Не копи пейст.
Има да чакаш повече снимки от мен - друг път.
Немой с лошо Кире, стават грешки, ама има и прошка 
И моля те, не ни лишавай от удоволствието, да се любуваме на прекрасните ти снимки и репортажи, те са били винаги истинска наслада за окото и душата

И моля те, не ни лишавай от удоволствието, да се любуваме на прекрасните ти снимки и репортажи, те са били винаги истинска наслада за окото и душата

Ма то и аз снощи съм се изтирил. Моля за извинение за тона /не за тюната/! И днес реших да проверя. Влязох с каяка към 11ч. на Болата, цопках до носа 30 мин. и още толкоз до селото. През това време влачих оня волбер, дето гръцките риби го целуват, обаче не се получи. По пътя спрях за 5 мин. за проба, при която се закачи едно сафридче. Сред селото дърпах два вида чепарета - едно ръчно, правено от "професора" /който в 10ч. ми каза: "Пред носа съм. Паламуд. Не мога повече да говоря. Пиууу..."/ за иедри риби, и купешко, дето го ядат и кучетата /онова на морския клуб се закачи миналата вечер/. В крайном сметке за три часа обикаляне се закачиха два броя сафриди. Да си бях стоял в Балчик, със сигурност щях и торбичка на "Метро" да хвана.
- КИРО
- Обратна връзка:
Нямаш грижи.stih написа:Ма то и аз снощи съм се изтирил. Моля за извинение за тона /не за тюната/! ........
Пуснах репортажа без да погледна в бързината.
На другия ден вече не можех да го изтрия.
Утре Митев ще оправи нещата.
То и друго да споделя - малко ме беше яд за продадената лодка и мотор, но само малко - наистина с каяка съм по-добре. Бих се радвал да прочета мнения на колеги от днешния излет край Калиакра, щото бяха десетки мАтори наоколо. Айде да видим...иначе - зарязвам този форум.
-
- вече хвърля и на тежко
Неделя към 7ч.влязахме от Болата направихме проба на 12 метър, нищо.На 20 метра даде хубав едар сафрид ,хванахме малко но търсихме чернокопа.Отидохме пред носа там ударихме няколко едри чернокопа.Паламуда се виждаше на повърхността да се мята.Някой въртяха видяхме ги да вадят един.Пробвахме се и ние но без успех.Заскубахме чернокопите някъде на 30 метър.След обяд пред носа само сафрид едър.Резултата е 6кг.сафрид и чернокоп към 2 кила.Днес авера пак е там а аз на работа.
Днес от 8.00ч до 16.00ч двама по около 4кг сафрид и чернокоп.Почнахме пред носа на около 20 метър, кандидат чернокоп,оттам към русалка на 16 метър малко сафрид . Лодки много риба утре 

е много замря форума за болата никои нищо не пише.лодки много никакво инфо.вчера едър сафрид доволно.днес вълна не не сме капо .излязохме рано защото бусът ми се окопа и загубих 2 часа докато извадя лодката
- КИРО
- Обратна връзка:
Симо,я раздуй какво става с Кранево?simon написа:е много замря форума за болата никои нищо не пише.лодки много никакво инфо.вчера едър сафрид доволно.днес вълна не не сме капо .излязохме рано защото бусът ми се окопа и загубих 2 часа докато извадя лодката
Как е при теб ситуацията?
Относно писането - по-добре да не пишат,че много грешки се получават.

при мен е ок но не знам при това положение дали няма да ни разбутат.
- КИРО
- Обратна връзка:
Дано всичко се оправи.Мислех тези дни да прескоча до там,
ама много кът ми е времето в последните дни.
ама много кът ми е времето в последните дни.
утре се каня да ходя .не е сигурно но може да се чием по тел.