Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ДО КОГА
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: ДО КОГА
Ми той в момента мандатоносителя е ДПСSONY написа:След,като на всеки целта е една и съща - недей да гласуваш и нека лидера на ДПС стане министър-претседател.Точно от там идва и основния проблем - повечето ,като тебе си казват,защо да гласувам,като сите са еднакви.И един ден,като решат Кърджали и родопите да се откъснат вече ще е късно.Освен това,като не си дал своя глас,не можеш да обвиняваш никого.

- crazybot
- фен клуб-скобар
Много точно мнение.Които не гласува после да не се оплакваSONY написа:След,като на всеки целта е една и съща - недей да гласуваш и нека лидера на ДПС стане министър-претседател.Точно от там идва и основния проблем - повечето ,като тебе си казват,защо да гласувам,като сите са еднакви.И един ден,като решат Кърджали и родопите да се откъснат вече ще е късно.Освен това,като не си дал своя глас,не можеш да обвиняваш никого.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
vasilev написа:jordan_fena"][]Гражданско неподчинение му е майката. РЕВОЛЮЦИЯ начело със Слави Трифонов:
отдавна така не бях се смял

всьщност на грешно място написах следното:
вижте сега...може би не сьм се изразил много добре под вьздействието на алкохола,безсьнието и траш метьла аз не искам да обидя никой лично,било то хазарта(с който се познаваме) или баретата ,или който и да било.а и не сьм против корупцията-корупцията е здравословна в опр граници и я има навсякьде по света и то в мащаби каквито ние не сме и сьнували.проблема с корупцията е следния:навсякьде се краде.обаче в чужбина системата е следната-всеки си знае колко точно демек за всеки по стьлбицата има нужното.докато в Бг една хиена като захапе кокьла и на никой друг не пуска -няма йерархия един вид-пьлен монопол
не сьм СЬГЛАСЕН!!!!!!!!!!!слави трифонов да ни е ВОЙВОДА!!!!!!ЙОРДАН ЛЕЧКОВ ИСКАМ за предводител на революцията!!!!!!!или поне некой от БИГ БРАДЬР

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
5 кила,
Добре говориш - ама като зрител..отстрани.
Сигурен съм че незнаеш кой е виновен и за преди, и за сега.
Аз знам - баща ти и дядо ти. И МОИТЕ.Допуснали са го.А сега ние... и ние гледаме и се ослушваме като тях.За мене това е истината.
Ние сме достойните им наследници.Имаше нещо за Крушата и дървото - кво ли беше...
Аз знам - баща ти и дядо ти. И МОИТЕ.Допуснали са го.А сега ние... и ние гледаме и се ослушваме като тях.За мене това е истината.
Ние сме достойните им наследници.Имаше нещо за Крушата и дървото - кво ли беше...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
в голема грешка си приятел.дядовците ми а и никога никой-ни баща ми ни майка ми не са били членове на БКП или подобна паплач.страдахме заради което.и не сьм "зрител".потьрпевш сьмPedro написа:5 кила,
Ние сме достойните им наследници....

бе...почвам да се сьгласявам и на слави трифонов

Абе остави тези членове ! То и сега милиони не са членове, и кво борци за доброто на народа ли са ??
Просто нашите..всичките са бляли..блееме и ние.
-------------------------------------------------------------------
Последно промяна от Pedro на Съб Дек 20, 2008 6:21 pm, променено общо 1 път.
- glarusa
- кандидат преподавател
Аз имам един въпрос...?Добре,аиде организираме се...сваляме правителството...кой ще е на тяхно място...народа като институция не съществува,ние сме като коне с капаци.За Кой да викаме,че да седне зад в ъгъла на заседателната зала?

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Ето Ви още един пример от вчера какъв овчи народ сме.
Много от Студентите ни са Овце с главно О...повечето...пият, смъркат прашец,пушат ..оргии..извращения, завършват по бързата процедура и после ще ни лекуват..управляват.
Не, Мерси !!
На призива на студентското шествие, студенти да се присъединяват към тях (дори влезли в Биологическия да ги молят) - другите си питат Оная Рабта и си останали в час...
Щитат от Труд:
Много от Студентите ни са Овце с главно О...повечето...пият, смъркат прашец,пушат ..оргии..извращения, завършват по бързата процедура и после ще ни лекуват..управляват.
Не, Мерси !!
На призива на студентското шествие, студенти да се присъединяват към тях (дори влезли в Биологическия да ги молят) - другите си питат Оная Рабта и си останали в час...
Щитат от Труд:
Я я спирайте темата.Работата е ясна... С изключение на споменатия непланиран щурм в Биологическия цялото шествие мина без нито един инцидент. “Как е възможно другите да не излизат да ги подкрепят, а да си траят в аудиториите! Ами къде са им родителите на тези деца, че не протестират с тях?!”, чудеше се семейството Мария и Пол Шунк, които проходиха целия маршрут от солидарност. Двамата пенсионирани преподаватели по музика допреди 5 г. живеели във Франция, където обществото винаги и за всичко се вдига като един...
Последно промяна от Pedro на Съб Дек 20, 2008 3:31 pm, променено общо 1 път.
Ти ако не знаеш,аз знам;много просто;дали са му едно от прословутите куфарчетаjordan_fena написа:vasilev написа:jordan_fena"][]Гражданско неподчинение му е майката. РЕВОЛЮЦИЯ начело със Слави ТрифоновТи на такива дето с продаване на шалчета по центара на София забогатяха ,много не им имай вяра
Колега може и така да е забогатял, мен това не ме интересува, но да ти кажа честно, искрено му се кефя като говори така, както никога до сега не го е правил, като си казва това което му се иска и което му е на душата. Може и най-големият боклук дае но човека има смелост да каже всичко това, докато ние сме свикнали да се прекриваме зад някой и никога няма сами да поемем тази отговорност, която той може да поеме

Чапи това въобще не ме притеснява.Поне е твърд политик, а на българският народ му е нужна тояга за да си дойдат нещата на място 

Абе човече - и той (бат Бойко) е от другата страна, не е от нашата.
Вади кестени с чужди ръце.Знаеш ли че неговата "изгора" върти към милиард.Писа се в медиите и никой не отрича.А той настрани, ни лук ял - ни лук мирисал.
Как става този номер с милиарда - и все в сянката си стои, и той - уж Придсидател, ама формален..Не вярвай на приказки.От там ни са проблемите, щото вярваме на приказки.Колкото по благи и...бабаитести - толкова по вярваме..
Вади кестени с чужди ръце.Знаеш ли че неговата "изгора" върти към милиард.Писа се в медиите и никой не отрича.А той настрани, ни лук ял - ни лук мирисал.
Как става този номер с милиарда - и все в сянката си стои, и той - уж Придсидател, ама формален..Не вярвай на приказки.От там ни са проблемите, щото вярваме на приказки.Колкото по благи и...бабаитести - толкова по вярваме..
-
- учете се от него
Твърд популист и лумпен , а не политикvasilev написа:Чапи това въобще не ме притеснява.Поне е твърд политик, а на българският народ му е нужна тояга за да си дойдат нещата на място

ЕМ ,хубао.Ма като е така няма за кого да гласуваме.Ко ша праим сяPedro написа:Абе човече - и той (бат Бойко) е от другата страна, не е от нашата.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
подобни работи сьм чувал и друг пьт.честно казано доста кухо звучи.ми ДАЙ ДА СПРЕМЕ тогава?докато е време?А?нека кучетата си лаят и кервана да си вьрвиPedro написа:Абе остави тези членове ! То и сега милиони не са членове, и кво борци за доброто на народа ли са ??
И не ми прави намеци, щото не ме знаеш кой съм, Ама дай да спреме ..???