За групите

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Re: За групите

Мнение от Gan4eff »

[quote="Jechev"][quote="Павел Иванов"]Бърбане , групите си ги има , виж в другата тема съм ти упоменал де са :wink:[/quote]
Ай, ся и ти пък, какъв бърбан бе?!У Хамериката има закон за бърбана от ехеее и незнам си коя...Jack Daniels ней бърбан у никой случай, щото нема достатъчния процент съдържание на царевица, изисквани от те това законче, а има повечко съдържателност на съответните му там пшеници, ръж и так далеее малцове....те, за това е и кръстен "уиски" тоа гад... :twisted:[/quote]

Ама то и на Шишарата си го пише Джак Даниелс Тенеси Уиски.И тъй като Тенеси е щата с селски статут/предимно земеделци и каубои/приемаме че Джак Даниелс е селско уиски ....селско селско ама мноо арно ,как върви с домашна пастърмица не е истина.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

е то навсякъде е така - селяните да хранят и поят гражданите :lol:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

off:
Джаки,не им се вържи брато!И я съм си селянин,пастърма имам бол,а кво пия ич не гледам!
В група,без група ... има ли шнапс/ракия,бърбън,скоч,водка,текила или .... и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО бира/членувам! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Абе, аз само разясних на Павката, каква е разликата между бърбан и останалите уискита, щото той е известен ценител на тея напитки, а вие го ударихте на ехеееййй селото и града...хулигани :mrgreen:
То инак у всеки един от нас (българчетата) дреме селото, въпроса е при кой колко наделява.....
Сапуне, значи пъстърмата е от теб, а стъклото от мен, така ли?
Ганчев , тик'во ше приготвиш за групиране на масата?Джак е ясно какво ще има в торбето, шъ го замола и някой чируз да носи да боцнем нещо морско за адет 8)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

е това е, вече си харесах група :drinkers:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

:shock: Баси мамата........ :shock:
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

петко стоянов написа::shock: Баси мамата........ :shock:
На кого :?: :D :D :D
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

[quote="Jechev"]Абе, аз само разясних на Павката, каква е разликата между бърбан и останалите уискита, щото той е известен ценител на тея напитки, а вие го ударихте на ехеееййй селото и града...хулигани :mrgreen:
То инак у всеки един от нас (българчетата) дреме селото, въпроса е при кой колко наделява.....
Сапуне, значи пъстърмата е от теб, а стъклото от мен, така ли?
Ганчев , тик'во ше приготвиш за групиране на масата?Джак е ясно какво ще има в торбето, шъ го замола и някой чируз да носи да боцнем нещо морско за адет 8)[/quote]

Ами от мене музиката за доброто настроение ...Ай :drinkers: наздваре
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Хъ , хъ , се си мисля че ако пъстърмътъ е в доволно количество а шишетата пълни и доволно на брой то мого да зема да се включа с цел да оцена продукцията :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
snegk

Мнение от snegk »

Абе ще си намерите група вие, ама.... :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

То май ще спирам да пиша тука заприлича ми на партиите сини червени зелени се един дол дренки :lol:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Аз пък съм от Шаровата група :D :D :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

баси РАЗКОЛА :mrgreen: прав е един приятел,дето така вика "ако политиците и дьржавните глави си разрешаваха проблемите и несьответствията вьв вьзгледите не с костюми,ами по тениски и анцузи на по чаша мастика,на маса -всесветовен мир щеше да настьпи,щото или щеха да се споразумеят,или да се изпоизбият на масата,а и в двата случая народа щеше да изкяри....май като политици го почнахме-аз напр(с доста редки изключения,но всяко стадо си има мьршата)нямам сведение някой на някой друг да не е обьрнал Фнимание,да не е отговорил,помогнал и пр...друг е вьпроса,че става дума за няколко десетки хора,а другите ХИЛЯДИ само гледат,блеят и си траят -колко типично всьщност за нашего брата-бьлгарино,дето все го превьзьнасяте :mrgreen: аз сьм си от МОЙТА група в която членуваме АЗ,Станимир Александров,Бат Мирче и 5 кила :wink: ако някой нещо иска да ме пита,ако има нужда от помощ по вьпроси,по които мога да взема решение и да помагам-да заповяда...
дали сме си и телефоните,дали сме си всичко,ама нема кой да чете,преди да почне да ЛАЕ :wink:
от мен-толкова и ай стига глупости-чудя се що не я заключите тая тема изобщо-и аз сьм се обиждал от някои колеги и не сьм сьгласен по много вьпроси,но какво от това?колкото хора-толкова мнения
ай,НАСЛУКА :drinkers:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Naiden71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Naiden71 »

Абе Пичове,кво ви става бре?!Баси мамата...?8 страници.....
И нищо!Едвам ги изчетох дгеба :D
Айде за риба и стига глупости! :D
Cohiba Fishing
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

И аз голямо четене му дръпнах до сега :rolleyes:
И моето мнение е, че в един по-късен етап това ще доведе до тотално разцепване на форума. Ще бъде жалко ако стане така, щото има толкова много и готини колеги.
Опитът ми от един друг форум, който няма нищо общо с риболова, е че след като се създадоха подтеми на градовете (даже не групи, а регионални теми!), само след няколко месеца като влезех в общите теми, четях последно писано в темата примерно от преди 2 месеца... 95% от народа пишеше в подфорума на града си. Точно това ще е тъжно ако се получи и тук.
Иначе теми за всички язовири, райони, реки, море си има немалко, по-добре е там да се пише според мен. Но да може да се чете и коментира от всеки.
Барута е прав, че точно това е демократичното - кеф ти е в общия, пишеш там. Кеф ти е да не споделяш с цялата аудитория, пишеш в групата. дали обаче няма да се ебе мамата на общия форум по тоя начин?!? Щото даже и по-късно да се отчете като грешка, вече ще е късно да се оправи - много ценни хора от форума ще се изпарят.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”