Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

лодка на болата
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- toffifee77
- новобранец
Re: лодка на болата
Искам да помоля по-опитните от мен да споделят, след такъв мармалад в морето през последните дни и прогнозата за падане на вълната и вятър северзапад-югозапад за понеделник вторник има ли шанс сафридчето да се завърти оклоло Болата.
toffifee77 написа:Искам да помоля по-опитните от мен да споделят, след такъв мармалад в морето през последните дни и прогнозата за падане на вълната и вятър северзапад-югозапад за понеделник вторник има ли шанс сафридчето да се завърти оклоло Болата.
Бате не съм опитен, но след подобен мармалад предполагам, че до 4-5 дни ако времето се нормализира, а то ще се според прогнозата , рибата ще си е пак там, но все пак това е мое предположение, аз лично исках да пробвам още утре, но вятъра ще е силен и утре и в неделя за жалост. Пробвай след вторник и да драснеш какво се случва, че съм мераклия пак да отида , прекарах си чудесно там:)
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
- paynera
- вече хвърля и на тежко
И като отидеш после да пишеш ко си направил и да се ИЗАКАШ преди да влезеш и то поне 2-пъти, че да няма пак изненади.toffifee77 написа:Искам да помоля по-опитните от мен да споделят, след такъв мармалад в морето през последните дни и прогнозата за падане на вълната и вятър северзапад-югозапад за понеделник вторник има ли шанс сафридчето да се завърти оклоло Болата.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
paynera написа:И като отидеш после да пишеш ко си направил и да се ИЗАКАШ преди да влезеш и то поне 2-пъти, че да няма пак изненади.toffifee77 написа:Искам да помоля по-опитните от мен да споделят, след такъв мармалад в морето през последните дни и прогнозата за падане на вълната и вятър северзапад-югозапад за понеделник вторник има ли шанс сафридчето да се завърти оклоло Болата.

- toffifee77
- новобранец
Пак ли бе. Аман вече. Повръщах. Човещинка е. Аз не акам през устата като вас.

toffifee77 написа:Пак ли бе. Аман вече. Повръщах. Човещинка е. Аз не акам през устата като вас.![]()
![]()

ето и малко инфо и снимки и от мен със стара дата 09.08.2011г влизане в 11.30, с червения лебед направо пред дерето ,започване веднага с по 2-3 рибета,по обед около 13.30 сеч после затишие и над вечер пак сеч излязохме а риба бол дава ли дава но ние нащо си го взехме 2 чиляка 27кила на 10.08.2011 не издържахме и по обет пак там времето много лошо влезнахме видяхме и излязохме пихме по 2 бири на плажа и около 3 хайде за риба и така до 18.30 екипажа пак същия двама 14кила снимките са от 09
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- cookies
- научил се да хвърля
Хаааа на 09 ви видях аз
Ние бяхме с един BRIG 3,30. Ама излязохме към 3 че ни напече много.Ама доволен аз. 

http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
Много сте писали,ама да бяхте пробвали днес!Само3лодки ,а риба бол.Двама над вечер 15кг.Не чакайте вторник!!!
E това е приказка! Утре ще търся начин да отида , може да влезна сам и без това не ме слуша главата.... спрях да си пия хапчетата! рибоооо идвам рибоооооооооdido_di написа:Много сте писали,ама да бяхте пробвали днес!Само3лодки ,а риба бол.Двама над вечер 15кг.Не чакайте вторник!!!
Да ама НЕ , днес не можах да отида, ако някой е бил на болата да драсне какво е направил, че утре сме на линя 

по информация от сигурен источник днес добре е давало малко тегаво сутринта но над ве4ер касапницаyaniv написа:Да ама НЕ , днес не можах да отида, ако някой е бил на болата да драсне какво е направил, че утре сме на линя
sllipi1 написа:по информация от сигурен источник днес добре е давало малко тегаво сутринта но над ве4ер касапницаyaniv написа:Да ама НЕ , днес не можах да отида, ако някой е бил на болата да драсне какво е направил, че утре сме на линя
Е да му еБ* късмета... до обяд съм свободен и отново ще се прецакаме .... няма как каквото такова... мерси за инфото колега!
над вечер къде бяхте че давало пред носа окло 7 часа биваше краен резултат за 3 часа 3 кила