Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

: ДА СИ ВЪРНЕМ НЕДЕЛЧО ДЕЛЕВ НАС
Модератор: dantho.mihov
форум...
Форум е широко понятие!
Рибарски форум - ангажиращо!!!!
Барут - дано имаш нерви да се съхрани РИБАРСКИЯ ФОРУМ.
.....иначе се получава.....тъпа говорилня...
Рибарски форум - ангажиращо!!!!
Барут - дано имаш нерви да се съхрани РИБАРСКИЯ ФОРУМ.
.....иначе се получава.....тъпа говорилня...
Да Барутчията е прав, като модератор трябва да устоява правилата на форума.Вземат ли да му се качват на главата, да сдава трона.
Не познавам Неделчо Делев, но за всяка грешка има и прошка, да цулува ръка на МОДЕРАТОРа и...пито платено.
Пиша като модератор, защото и на мен при "Вълците" ми се е налагало да взимам драстични решения,
е не много често...
Форумите са общодостъпни, но всеки форум си има правила и те трябва да се спазват, хора всякакви и като поседят и попишат все някога си показват рогата, дори да си сменят ника, IPто...нрава си не могат да сменят.За тях е казал народа"Вълкът кожата си мени, но нрава не"!
Ще поседи Делев на резервната скамейка след жълтия картон една седмица, какво толкова.
По-добре модератора да "делне" ная тема, защото няма смисъл ... докато се нахортуваме тука, ще му изтече наказанието на колегата.

Не познавам Неделчо Делев, но за всяка грешка има и прошка, да цулува ръка на МОДЕРАТОРа и...пито платено.

Пиша като модератор, защото и на мен при "Вълците" ми се е налагало да взимам драстични решения,

Форумите са общодостъпни, но всеки форум си има правила и те трябва да се спазват, хора всякакви и като поседят и попишат все някога си показват рогата, дори да си сменят ника, IPто...нрава си не могат да сменят.За тях е казал народа"Вълкът кожата си мени, но нрава не"!

Ще поседи Делев на резервната скамейка след жълтия картон една седмица, какво толкова.

По-добре модератора да "делне" ная тема, защото няма смисъл ... докато се нахортуваме тука, ще му изтече наказанието на колегата.

- Николай Неделков
- учете се от него
началото на декември , като Ви казвах на всички че зимата е дълга и до края й , ще станат такива чудесии във форума каквито не сте й очаквали - никой не ми вярваше , а най-оспорваше Неделчо, казваше че сме били възпитани,интилигентни,големи хора и т.н. , ама аз си знам , 3-та зима карам във форума и просто ЗНЪМ, всяка зима е едно и също - някой хваща дръвото, от сега може да правиме залози кой ще сгафи другата зима май малко се поувлякох , ама исках да кажа с 2 думи , че не трябва да се спори с админ и мод че винаги ще си го отнесеш , незнам какво точно е направил Делев , но каквото й да е искам да се върне , но и съм 100% сигурен че Барута го е БАН-нал с право , така че защо не спрем с "ИСКАМ НЕДЕЛЧО ДА СЕ ВЪРНЕ" ; "ИСКАМ ТОВА.." ; "ИСКАМ ОНОВА" ... когато Барутчията прецени тогава ще го върне, айде да не дърпаме дявола за опашката ... все пак всички май искаме Батьо при нас ...
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
barutchiata написа:Преди време имаше един тарикат във форума дето си мислеше,че правилата са за другите но не и за него.Та този същия отдавна го няма.Тука много хора си падат повече по скандалите отколкото да прочетат и мненията на другите.Явно много хора не знаят,че въвфорумите решението на модератори и администратори не се оспорва.Всеки е дошъл в naRiba по собствено желание и е длъжен да се съобразява с правилата.
Макар,че не съм длъжен да ви давам обяснение защо е баннат Неделчо, ще ви кажа.Баннат е временно за спам.Преди няколко дена го предупредих за неправило постната тема.Вчера го преупредих да не се прави на модератор, след което той реши да влезне в няколко различни теми в разни и да си постне някакъв протест който ако трябва да предполагам е защо съм му направил забележка.Може би си мисли ,че забележките се отнасят за другите но не и за него.Ако пък някой от вас си мисли ,че е редно да влезнеш в някоя тема и да си спамиш, а модераторите да бършат след вас сте в грешка.Та това е в общи линии за Неделчо.Между впрочем бана му е за 1 седмица, ако има следващ 1 месец а последния е постоянен.
Гледам някой хора се опитват да ме изнудват, щели да ходят в други сайтове и форуми.Да ви кажа живеем в свободна държава и всеки може да ходи където си иска, обаче където и да е трябва да се съобразява с определени норми и правила.
Старите кучета сигурно си спомнят, за този баннатия които иначе беше много хубаво момче

Барутчията си е прав, се трябва да има някой да оправя реда, иначе ще стане кръчма, особено зимата когато не се ходи много за риба.
На мене последно време ми е умръзнало писането, само ви чета спамовете

За бракониерите само слънчаци
!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Що трябва това да го пускаш по няколко пъти?nikejo написа:началото на декември , като Ви казвах на всички че зимата е дълга и до края й , ще станат такива чудесии във форума каквито не сте й очаквали - никой не ми вярваше , а най-оспорваше Неделчо, казваше че сме били възпитани,интилигентни,големи хора и т.н. , ама аз си знам , 3-та зима карам във форума и просто ЗНЪМ, всяка зима е едно и също - някой хваща дръвото, от сега може да правиме залози кой ще сгафи другата зима май малко се поувлякох , ама исках да кажа с 2 думи , че не трябва да се спори с админ и мод че винаги ще си го отнесеш , незнам какво точно е направил Делев , но каквото й да е искам да се върне , но и съм 100% сигурен че Барута го е БАН-нал с право , така че защо не спрем с "ИСКАМ НЕДЕЛЧО ДА СЕ ВЪРНЕ" ; "ИСКАМ ТОВА.." ; "ИСКАМ ОНОВА" ... когато Барутчията прецени тогава ще го върне, айде да не дърпаме дявола за опашката ... все пак всички май искаме Батьо при нас ...
И айде стига с тази тема.Разбрахме,Сгафил,Наказание,Поощрение,И форума си продължава.Наближават пак "старите" празници и НАЗДРАВЕ