За река Огоста

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

mavara.nak
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: За река Огоста

Мнение от mavara.nak »

Благодаря колега.от къде толкова вода тази година.
ribolovec 94
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec 94 »

tia dni okolo16 iuni ima murunaj no ni6to ne pomaga osven lepen 4ervei.i nai ve4e izberete d1lbokite mesta s po golqmo te4enie.no bez zahranka samo lepen 4ervei. i vajen e MAISTORL1KA.trqbva da si mn hit1r 6toto po princip ni6to se ne lovi no aka ste malko po hitri 6te si tr1gnete dovolni
Последно промяна от ribolovec 94 на Чет Юни 17, 2010 10:34 am, променено общо 1 път.
ribolovec 94
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec 94 »

Д-р Дулитъл написа:
ribolovec 94 написа:
боло написа:скобар има но само играе от време на време,но както каза доктора маломерно колкото искаш....и повечето влязат ли в живарника връщане няма.. :twisted: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
neznam kakvo ti kazal doktora ama sega morunajite klv1t kato ludi .trqbvat ti malko 4ervei i zahrnka i 6te gi scipi6
.ako ima6 v1prosi eto ti edin nomer 08883619131 :)
Ей младеж,пиши като хората,че ще играят шамарите...апропо ти четеш ли датите на постингите,бе ?Току виж някой ти повярвал и хукнал да лови морунаж по Огоста след вчерашното ти писане.Да ,в събота е имало добро кълване- НО ,вчера реката заля горичката с млади тополки,дето се намира над гложенския мост и днес още не се е прибрала и е мътна,влачи боклуци и не става за риболов.Ще се оттече и оправи на ниво след поне два дни...
bi li mi kazal sega kak e na ogosta
ribolovec 94
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec 94 »

Д-р Дулитъл написа:
ribolovec 94 написа:
боло написа:скобар има но само играе от време на време,но както каза доктора маломерно колкото искаш....и повечето влязат ли в живарника връщане няма.. :twisted: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
neznam kakvo ti kazal doktora ama sega morunajite klv1t kato ludi .trqbvat ti malko 4ervei i zahrnka i 6te gi scipi6
.ako ima6 v1prosi eto ti edin nomer 08883619131 :)
Ей младеж,пиши като хората,че ще играят шамарите...апропо ти четеш ли датите на постингите,бе ?Току виж някой ти повярвал и хукнал да лови морунаж по Огоста след вчерашното ти писане.Да ,в събота е имало добро кълване- НО ,вчера реката заля горичката с млади тополки,дето се намира над гложенския мост и днес още не се е прибрала и е мътна,влачи боклуци и не става за риболов.Ще се оттече и оправи на ниво след поне два дни...
bi li mi kazal sega kak e na ogosta
ribolovec 94
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec 94 »

mavara.nak написа:Благодаря колега.от къде толкова вода тази година.
e kvo da se prai tolko d1j p1k i dunava e ogromen no sega ogosta e idealen
ribolovec 94
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec 94 »

mavara.nak написа:Благодаря колега.от къде толкова вода тази година.
spoko ogosta se ga e idealen no ribara ne6to ne e v1v red
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Марко, какво ти става бре :roll: А остави момчето да се доизкаже с още 20-тина поста и да ни обясни какво е положението на тоя Огост :lol: :lol: :lol:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
ribolovec 94
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec 94 »

Stefko написа:Марко, какво ти става бре :roll: А остави момчето да се доизкаже с още 20-тина поста и да ни обясни какво е положението на тоя Огост :lol: :lol: :lol:
zdrasti kolega nivoto an ogosta sega e idqlno leko visoko no ribata ne k1lve usileno.nai ve4e t1rsete moruna6 s bolo i kato zaxranka samo lepen 4ervei i nikakakva zahranka za6toto nqma da moje da se ot1rvete ot uklei.tova e ot men
ribolovec 94
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec 94 »

Stefko написа:Марко, какво ти става бре :roll: А остави момчето да се доизкаже с още 20-тина поста и да ни обясни какво е положението на тоя Огост :lol: :lol: :lol:
zdrasti kolega nivoto an ogosta sega e idqlno leko visoko no ribata ne k1lve usileno.nai ve4e t1rsete moruna6 s bolo i kato zaxranka samo lepen 4ervei i nikakakva zahranka za6toto nqma da moje da se ot1rvete ot uklei.tova e ot men
ribolovec 94
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec 94 »

t1rsq bolo new hounter 6 metra
Д-р Дулитъл
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Д-р Дулитъл »

Абе пич,махни тая маймуница най-сетне,изтекоха ми очите докато ти чета писането...
А,да, а може ли да търся морунаж,ама с мачова пръчка,а не с болонеза,кво ще ме посъветваш???
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Уфф, не знам :roll: Докторе, и твоя проблем е сериозен, не искам да го омаловажавам, но аз така и не мога да установя "идялно" ли е нивото на Огоста в момента или не :? ПОМАГАЙТЕ, МОЛЯ!!!! :lol: :lol: :lol:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
ribolovec 94
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec 94 »

Д-р Дулитъл написа:Абе пич,махни тая маймуница най-сетне,изтекоха ми очите докато ти чета писането...
А,да, а може ли да търся морунаж,ама с мачова пръчка,а не с болонеза,кво ще ме посъветваш???
защо ме питаш нали всеки ден ходиш на Огоста. :x :lol:
Д-р Дулитъл
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Д-р Дулитъл »

Разгеле,имаш напредък с писането,браво!
mavara.nak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mavara.nak »

Колеги даите инфо и за реката.Къде какво на каква стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”