Австралийска му работа.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Австралийска му работа.

Мнение от петър власев »

angel81 написа:те там на толстолопа викат шаран :]
Точно така :idea:
я чувствась себя очен хорошо
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Има една Пазарджищка бригада, дето ако я командироват за един месец там, и ще вземат премията! :D :axe:
Върл Shimano фен!
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Брат ми живее там от 14 години и ми е разказвал много истории,но истината си е ,че шарана е обявен за вредител и който му подари живота си плаща солена глоба за това.Иначе ми каза ако видиш някой да лови шаран то това е :Българин ,Сърбин или Италианец !Първите години беше много щастлив,че ги разбива и ме дразнеше със снимки,но напоследък вече е вдигнал ръце и дори за кеф не ходи да ги лови.Австралийска му работа!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
kasabov_le
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kasabov_le »

шаш :lol:
И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Мнение от martatel »

Абе трябват им няколко от нашите "корморани" и ще си променят мнението. След два месеца ще бъде деликатес. :D
Изображение
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

:D :D :D :finga: Баси гъдела
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
esho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от esho »

fider написа:Вярно е даже има глоба ако го върнеш във водата !
:shock: :shock: :shock:
ribohva6ta4
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribohva6ta4 »

as99 написа:Ами юрош в Австралия.Ей го къде е зад Перник. :lol:
Ние от Перник имаме решение на проблема с шараните в Австралия и САЩ.Пращаме братята роми да ловят една седмица отвъд океана.
Последно промяна от ribohva6ta4 на Пет Фев 19, 2010 5:59 pm, променено общо 1 път.
MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MECHOLIN »

Аз мисля че им трябва един квартал цигани два тира с черен пипер и краставици и домати и 10 тира с празни буркани с винт.Ама в Австралия козите и домашните прасета също са вредители на братята дали няма да им е по вкусно месото на козите и прасетата.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Бе и зайците са им проблем! Уж внесени за разнообразяване на фауната и станали бич за овцевъдството. Та може да обсъдим една "комплексна" интернационална помощ с консервно, саламо и пастърмово производство. Те само да пратят ваучери за участниците в интернационалната бригада. Другото от нас! Само за няколко месеца и от напаст ще ги превърнем в изчезващи видове, както у нас! :D
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

ами пишете писмо до някой австралийски клуб да ви поканят...

И мене ако питате шарана не е интересен, когато има по-интересни риби в гьола - щука, сом, бяла... А в Австралия има доста интересни жУвотни...

Поправете ме, ако греша, но и в Гърция не са почитатели на шарана - нито за ядене, нито за ловене...
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Тедо написа:ами пишете писмо до някой австралийски клуб да ви поканят...

И мене ако питате шарана не е интересен, когато има по-интересни риби в гьола - щука, сом, бяла... А в Австралия има доста интересни жУвотни...

Поправете ме, ако греша, но и в Гърция не са почитатели на шарана - нито за ядене, нито за ловене...
Поправям те Тедо,плющат го като луди,обаче са тарикати,купуват само риби до 1.5кг и да не е дебел и мазен.Подбират го от 1.2 до 1.5 и си го изнасят за Гърция от тук :idea: :idea: :idea: Демек,рибата да е хранена с малко храна а не интензивно като броилери да са угоени за кратко време.Когато го тъпчат с кайми и други боклуци,шарана става мазен и има много лои по него а те са хитреци,византииците и такъв не кльопат
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

Знаеш ли тая "кайма", с която хранят тукашните "хитреци", че е опасен отпадък от бройлерите и са длъжни да я горят в екарисаж срещу заплащане! А те ти я карат на място и я продават като храна за рибата по 100-150лв/тон... После рибата мирише на мърша, а ако се направи проба, сигурно има повече антибиотици и отрови отколкото в аптеката!
Можеби не съм влизал в "правилния" магазин за риба в Гърция, но там сладководна риба не съм видял да продават...
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

angel81 написа:те там на толстолопа викат шаран :]
В Австралия си е точно див шаран ;)
Дори съм гледал филми как го ловят на какво ли не, включитлено и на... муха! :shock: Но от образ като Рекс Хънт какво друго да се очаква.

Тази риба е поредният удар върху местната екосистема след зайците и овцете. Много по-пагубно влияние има за околните видове там, отколкото "пикливата" слънчевка тук ;)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Абе тея австралийци и американци са много тъпи хора :D :D :D , ние тука сме измислили 20-30 метода за масово избиване на риба, а те един немогат да измислят, а строят космически рекети да дойдат да се учат малко от нас да видят ние какви усилия и методи полагаме за ограничаване на популацията на не само шарана, а и на всички останали риби :mrgreen: :mrgreen:
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”