Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери с бомби
Модератор: bobopeli
И аз съм бракониерствал(Мрежи,седки,винтери,кестермета и т.н.) но това с бомбите не го разбирам,а за хлорната вар какво да кажа ,просто без коментар .Лошото е ,че нещата не свършват само с бомби и хлорна вар, има и по тежки случаи.Виждал съм да източват цели язовири само за да изкарат 5 сома и 10 шарана щото били по над 10 кила а за 5 те тона дребна риба и всичко друго що живее вътре никой не се сеща. Е, и това ако не е простотия здраве му кажи.И всичко това със знанието на риболовните(най-големите сомове са за тях).
- barutchiata ©
- Администратор
Ти шегуваш ли се???Това със знанието на ловните?FantomBG написа:И аз съм бракониерствал(Мрежи,седки,винтери,кестермета и т.н.) но това с бомбите не го разбирам,а за хлорната вар какво да кажа ,просто без коментар .Лошото е ,че нещата не свършват само с бомби и хлорна вар, има и по тежки случаи.Виждал съм да източват цели язовири само за да изкарат 5 сома и 10 шарана щото били по над 10 кила а за 5 те тона дребна риба и всичко друго що живее вътре никой не се сеща. Е, и това ако не е простотия здраве му кажи.И всичко това със знанието на риболовните(най-големите сомове са за тях).