Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Гид-Гел при вятър 100 км/час!
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Мисля че грешите относно пълното изловяване на даден язовир от някой,пък бил той и бивш арендатор.За да се излови рибата,се иска язовира да е напълно гладък по дъното и да има гриб който да опаше целия водоем,което е невъзможно за язовир като Бата.Винаги има дупки и деренца направени от тинята,наносите и разбирасе от рекичката която пълни водоема.Всички видове риби,са оцелели благодарение на това че в момент на опасност се заравят във тинята и когато опасността премине,се измъкват и живота продължава.Мрежите са нещо което дава възможност за ловене на риба от арендаторите,но те неса в състояние със тях да извадят всичката риба от даден водоем.Рибата след няколко дневно гонене с мрежите,се стряска и става много внимателна,като дори нощно време спира да се движи.Преди време се опитах да вадя от рибата в моя язовир и да зареждам двама приятели с ресторанти,но това се провали,защото след неколко дневно пускане на мрежи в язовира,количествата влезнали в мрежите нестигаха за зареждане на единия клиент.Това ме навежда на мисълта,че щом на частен язовир,рибата се наплашва от мрежи,то тя се плаши и по големите язовири където мрежарите ходеха спокойно да си бракониерстват.Не че несе хваща риба,но никога никой не е във ссъстояние да излови напълно някой водоем,ако не го източи напълно до дъно,но дори и при това положение,ще има риба която ще остане и когато язовира се напълни,ще има хванати големи риби,които са успели да се измъкнат от дръгненето.Така че спокойно и си ходете,може да не е в големи количества,но рибата се измъква и остава достатъчно,особенно в по-големите водоеми.Това го пиша от личен опит и гарантирам за верноста му.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
kROKIBG ПРАВ СИ ПРИЯТЕЛЮ, НЕМОЖЕ ДА СЕ ИЗЛОВИ РИБАТА НАПЪЛНО. ИМАХ ПРЕДВИД, ЧЕ Е НАПЛАШЕНА ОТ МРЕЖИТЕ И СКОРО ВРЕМЕ ТРУДНО ЩЕ СЕ СЛУЧВАТ ДОБРИ СЛУКИ.
ЛОКИ, ЗАЩО НЕ ГО ПИСА ТОВА ЗА СРЕЩАТА ВЧЕРА - СНОЩИ СЕ СЕЦНАХ
И АКО НЕ НАМЕРЯ 23ГОДИШНА ЧАКРЪКЧИЙКА
ДО ПЕТЪК МЕ ОТПИШЕТЕ.
ЛОКИ, ЗАЩО НЕ ГО ПИСА ТОВА ЗА СРЕЩАТА ВЧЕРА - СНОЩИ СЕ СЕЦНАХ

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Local
- учете се от него
Хм...виж за 23 незнам , ама нещом 18-20 мога да ти намеряstrijok написа:kROKIBG ПРАВ СИ ПРИЯТЕЛЮ, НЕМОЖЕ ДА СЕ ИЗЛОВИ РИБАТА НАПЪЛНО. ИМАХ ПРЕДВИД, ЧЕ Е НАПЛАШЕНА ОТ МРЕЖИТЕ И СКОРО ВРЕМЕ ТРУДНО ЩЕ СЕ СЛУЧВАТ ДОБРИ СЛУКИ.
ЛОКИ, ЗАЩО НЕ ГО ПИСА ТОВА ЗА СРЕЩАТА ВЧЕРА - СНОЩИ СЕ СЕЦНАХ![]()
![]()
И АКО НЕ НАМЕРЯ 23ГОДИШНА ЧАКРЪКЧИЙКА
![]()
ДО ПЕТЪК МЕ ОТПИШЕТЕ.

Клавиатура риба не лови!!!
- Local
- учете се от него
Аре аре не ми се оправдавай от сега... Zarganski как хвана рак на Перла ти една жаба няма да може да фанеш...Ribarina написа:Дано да имам време този път.Ще ви покажа как стават тези работи.Local написа: риболова ще го оставим на Ribarina нали е номер 1
Само да не ме закарате на някоя ялова дупка дето и жаби няма.
- Local
- учете се от него
Хахах рибаринчо... ти май много взе да се вживяваш а?Ribarina написа:Ще ви покажа аз на васА пък до събота ако имате малко свободно време отскочете до Стара Загора.
Там вадели ръце от гъзаАко побързате до събота ще се излекувате
Мисля че това е обида към всички съфорумци...и искам да си изтриеш поста!!! Веднага!
Local-чо милий,Local написа:Хахах рибаринчо... ти май много взе да се вживяваш а?Ribarina написа:Ще ви покажа аз на васА пък до събота ако имате малко свободно време отскочете до Стара Загора.
Мисля че това е обида към всички съфорумци...и искам да си изтриеш поста!!! Веднага!
Тия дето те бъзикат - сгази ги като бременна свинкя как гази вестник! Помни, че си секундантин на Батмилен в задочния ни дуел, така че събота 3 март е първият ден от обявения втори рунд на схватката. Нали знаеш, в първия тур аз ви отвях яко с радиоактивна, атомна и космическа риба в особено едри размери

Яба- да-ба- ду-уу-у!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- Михалич
- ще става разбирач
Ribarina написа:Ще ви покажа аз на васА пък до събота ако имате малко свободно време отскочете до Стара Загора.

Къде ги вадят тея ръце? - Щото имам под ръка 2-3 олегуфренясали путки майни дет трябва да им се "извадят"

По моя начин само размествам бъбреци и далаци - ръце от гъз не вадя

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
-
- учете се от него
А бе бях чувал за старозагорци че извършвали такива услуги, ама те си имат и продължение - вадят ръцете и на тяхно място пъхат краката да не ходи потърпевшия да се излага втори път. За това им казват още и "староГъзорци".
Локи съгласен съм и на 36 като цифра,но да е разделена на две по 18 пък не му мисли дали ще се оправя.
Без това в събота съм дежурен и не мога да риболувам а пък и стази дископатия
...... за неделя може да не съм на линия.
Дано бряните да са се появили вече,да не скубите само червенопери.

Локи съгласен съм и на 36 като цифра,но да е разделена на две по 18 пък не му мисли дали ще се оправя.

Дано бряните да са се появили вече,да не скубите само червенопери.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.