Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Модераторите??
Модератор: dantho.mihov
- dimitar_
- сериозен играч
Да ви кажа нещо и на тримата ... на едни избори , един кмет ми обясни накратко какво представлява кмета .
Той е като един стълб забит в центъра на селото ( или града ) , някой минава и се обляга на него , някой ще го заплюе , друг ще напсува , камък ще хвърли , куче ще го припикае , крава ще се почеше , уморен ще приседне и тъй ден , и нощ ... до следващите избори .
Та вие долу горе сте в същото положение , ама хич да не ви пука , новите неща българина е свикнал все да ги "умува"...
Той е като един стълб забит в центъра на селото ( или града ) , някой минава и се обляга на него , някой ще го заплюе , друг ще напсува , камък ще хвърли , куче ще го припикае , крава ще се почеше , уморен ще приседне и тъй ден , и нощ ... до следващите избори .
Та вие долу горе сте в същото положение , ама хич да не ви пука , новите неща българина е свикнал все да ги "умува"...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Прав е колегата...тук има 9151 регистрирани потребители...делено на около 50 форума...горе долу по 200 капи на форум....а има некой и с повече...200 по 10 лева за почерпушка....е да проготвят новите модератори по 2000 кинта... за поливка на новите длъжностти...
Браво Павка по КОМСОМОЛСКИ...ги нареди хорицата...

Браво Павка по КОМСОМОЛСКИ...ги нареди хорицата...

- Павел Иванов
- Диканаров
- кандидат преподавател
модераторите
Честито момци! По правилно решение трудно би могло да се направи! То май ние трябва да почерпим, а не те нас!
Хайде на слука!

-
Понеже ги имам за приятели,дори с някой да не сме се запознали лично ще кажа на новите модове,че им сачуствм защото това е отговорност за която ще си носят последствията.Във форума има много готени колеги,но има и доста изроди които следят къде има риба и беж да я унищожът.Такива хора може да създават само интриги и скандали с което модовите трябва да се справят.Има и нови които бъркат местата на темите и на тях трябва да се помага,изобщо доста работа за което не им завиждам.Иначе успех в новата длъжност и да бъдат безкомпромисни към всички,дори това да съм аз. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- barutchiata ©
- Администратор
Батка ако стана чорбаджия ще пусна тема в СЪОБЩЕНИЯ за да няма скрито покрито.И като казваш изпращане без благодарности какво имаш в предвидANGEL 123 написа:Иииииии .. баси кво става тука бре ....
Сега ще трябва да се съобразявам кво пиа... грешка ( Пиша )
какво е това, изпращане без благодарности и посрещане без предупреждение
айде да ви върви по вода ..... грешка ( по Риба )
Ааааа и Барута чорбаджиа станал .... кво прайте бре

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Eeeee .....още не съм го написал и ме захапаbarutchiata написа:[Батка ако стана чорбаджия ще пусна тема в СЪОБЩЕНИЯ за да няма скрито покрито.И като казваш изпращане без благодарности какво имаш в предвид

Изпращане без благодарности ....... кой квото иска да си мисли , аз питах просто що така

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Точно това имах впредвит,че нещата трябва да са ясни,barutchiata написа:ANGEL 123 написа:Eeeee .....още не съм го написал и ме захапаbarutchiata написа:[Батка ако стана чорбаджия ще пусна тема в СЪОБЩЕНИЯ за да няма скрито покрито.И като казваш изпращане без благодарности какво имаш в предвидПисах чорбаджия щото на моя комп излиаш като администратор ......
Изпращане без благодарности ....... кой квото иска да си мисли , аз питах просто що таканема и дума за модовете или вече са история като доста други! ....... абе се ми е тая
нали имало свобода на словото
![]()
Прав си за свободата на словото ама, има и едно друго нещо дето му викат интрига .........и това второто въобще не го тача.
за да няма"тоз ко каза" "ония какво написа" или ти както го каза "интрига"
Сапуна най добре го обясни и мисля че нещата се изясниха.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- barutchiata ©
- Администратор
Верно е , че го написах па после размислих и го изтрих щото не искам да обиждам никой тук.Ама какво да се прави като съм като барута само искра ми трябва и бум.Аре ако съм обидил някой да ме извини.И за последно казвам да няма после някой пак неразбрали.Модератор съм с времени права на администратор.