Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: ЗАРГАН - 2009г
А бе Плувчо, у фъртуна най-много взема на вино с мезе и ракия с трушия. Недей чака слънцето, а сядай и я
почвай. Ако невярваш питай бат си Киро.
почвай. Ако невярваш питай бат си Киро.
Той днес е зает и не може да ми обърна внимание...Ама аз вече го пробвам...виното
И за негово здраве
....и за твое
...иза мое...Не мога да се спра...хващам ги една след друга 

То верно, че рибата вече е само мираж, ама на здрав СПАМ го ударихте 

И защо да е мираж!?Щом преди седмица имаше - ще има и след седмица(поне така ми се иска).Само да падне вятърът и да се вдигнат малко температурите(това ще да е към март, април сигурно) и съм на позиция.
Без майтап - като се адаптирам към новите условия ще се пробвам.И ще се разчуе.Че може и снимки да направя
.
Без майтап - като се адаптирам към новите условия ще се пробвам.И ще се разчуе.Че може и снимки да направя

-
- новобранец
Ами защото водата рязко захладня и ЗИЗИ няма вече кльопачка(тя се изтегли навътре...кльопачката имам в предвид а с нея и ЗИЗИ си отиде)kuku написа:И защо да е мираж!?Щом преди седмица имаше - ще има и след седмица(поне така ми се иска).Само да падне вятърът и да се вдигнат малко температурите(това ще да е към март, април сигурно) и съм на позиция.
Без майтап - като се адаптирам към новите условия ще се пробвам.И ще се разчуе.Че може и снимки да направя.
Компренде?

Зарган може да пробвате в някой слънчев и спокоен ден на плувка с бяла стръв ако нямате червеи.
Зарганолог
Mi7chell написа:Зарган може да пробвате в някой слънчев и спокоен ден на плувка с бяла стръв ако нямате червеи.

На вълнолома ли,къде?Mi7chell написа:Зарган може да пробвате в някой слънчев и спокоен ден на плувка с бяла стръв ако нямате червеи.
Не мога да знам къде ще има риба в определен ден,но ти препоръчвам буната на дружба или буната на Ной.На ной може да пробваш в тихажа.Трябва ти тежка плувка,която да може да носи поне 18-20 гр,може да придърпваш плувката от време на време....IaNIs написа:На вълнолома ли,къде?
Зарганолог
Инфо от днес.. Дружба..Проби..Един удар..Не се знае от какво...Резултат=0 

-
- научил се да хвърля
Pluv4o ти си номер едно друже!!! 

Евала на ентусиастите,сега се затопли и нищо не пречи да се помята,пък няколко попешки такъма да си чакат късмета
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
понеже май няма тема по въпроса ще поспамя за секунда тук...
Честита Коледа,пожелавам на всички съфорумци много здраве,късмет и повече усмивки преминаващи в бурен смях
и риби,разбира се
..всякакви чешити 

Качествени чепарета Borkata