BG Рибалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: BG Рибалка

Мнение от gogoltd »

ми какво да кажа :D
снимките вече изглеждат добре
в клевалката пише броя на рибите... това и размера е най важната информация която е необходима за турнирите
колкото до руския... досега нямаше клевалка на бъгарски и се справяхме доста успешно пък и повечето от нас са минали всички руски версии.....
колкото до дългото ровене в разни форуми за парче информация - шапка ти свалям :wink:
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

gogoltd написа: в клевалката пише броя на рибите... това и размера е най важната информация която е необходима за турнирите
Така е.Това е клевалката на"Webrich",която съм преработил.В руския си вариант не показва броя на рибите,но моята я "научих" да ги показва. :D Не показва само колко грама риба на колко се оценя,но мисля,че щом показва от колко грама се оценява,това ще е достатъчно.
Изображение НАСЛУКА!!
joro_8411
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro_8411 »

Бай Спасе,не се отчайвай на прав път си :drinkers:
Strelok22
новобранец
новобранец

Мнение от Strelok22 »

Здравеите всички :D

Причината да си направя post-a и регисрация на саита е това,че мога да помогна със локациите за рибалката.
Имам ги защото преди време с един приятел мислехме дас правим БГ вариант...но се провалихме тотално.Та аз бях събрал много,ама много снимки и информация за рибите там...та искам да помогна...но не знам как да качвам фаилове в нет-а.....спасе...ако има как да ги получиш..казваи...защото това което правиш е мечтата ми...искрено признание за това което си направил :D...продължаваи
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

Strelok22 написа:но не знам как да качвам фаилове в нет-а
архивирай всичко в един фай и го качи ТУК
избери опцията за един месец
после получения линк го пусни във форума и си готов :)
Strelok22
новобранец
новобранец

Мнение от Strelok22 »

http://file.bg/c28728FRMTX

Eто го..... :D

Архива включва:

Реки:
Дунав (2-3 локации,мога да направя още защото живея във Видин)
Марица
Янтра
Караагач
Струма
Искър
Велека
Трионска

Включва още локаций от Черно море,някои черноморски езера,рилски и пирински езера също.

Много язовири,сред които Доспат,Пасарел,Ал.Стамболииски и много други...
joro_8411
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro_8411 »

Как да ги поставя тези локаций да ги пробвам?????
Strelok22
новобранец
новобранец

Мнение от Strelok22 »

Това са само изображенията.....
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Трябва и World файла да се сложи !
Strelok22
новобранец
новобранец

Мнение от Strelok22 »

Какъв документ......казваи бързо да помагам
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Момчета качих ремонтирания вариант на игрта.
Променена е база Езерото
База Дунав е преименована на Силистра,това го направих за да си осигуря възможност за създаване и други бази по Дунав
Променени са някои локации на Созопол и е добавена още една (по горните съображения).
Има 2 нови бази "Балчик" и "Сребърна".
Променени са снимките на рибите и са добавени няколко нови
Променени са имената на ботовете с български
Има и други дребни промени,но най-много усилия вложих в търсене и отстраняване на неща,който карат играта да дава грешки (да се надяваме,че трудът ми не е бил напразно).При мен,колкото време имах възможност да я тествам,не ми е дала нито веднъж грешка.
Можете да я дръпнете от линковете на първия пост на първа страница.
Да се надяваме,че не съм допусна някоя грешка при писането,но ако има нещо ще го оправяме в движение.Сега ще хвърля всички усилия в/у клевалката,за да мога до ден-два да я кача.До тогава поразцъкайте играта,поразгледайте я,ако има нещо пишете,за да го оправя навреме.
P.S. Можете да ползвате стария си профил,но моя съвет е да тръгнете с нов профил,защото има неща,който играта ги набива в профила още при създавнето му.Като имената на ботовете например,ако играете със стрия профил ще ви се изписват руски имена,който вече ги няма в играт.Ипа и други,не толкова съществени неща,но избора е ваш,както решите!Забравих да ви кажа,ако имате къща на Дунав,продайте я и си купете на Силистра,защото няма да можите да отидете на база Силистра.
Наслука на всички!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Strelok22 написа:Здравеите всички :D

Причината да си направя post-a и регисрация на саита е това,че мога да помогна със локациите за рибалката.
Имам ги защото преди време с един приятел мислехме дас правим БГ вариант...но се провалихме тотално.Та аз бях събрал много,ама много снимки и информация за рибите там...та искам да помогна...но не знам как да качвам фаилове в нет-а.....спасе...ако има как да ги получиш..казваи...защото това което правиш е мечтата ми...искрено признание за това което си направил :D...продължаваи
Прегледах архива.Добра подборка на снимки,за бази и локации още не може да се говори (доста писане ще падне докато станат на локации :D ) Между тях има прекрасни снимки,но за съжаление неизползваеми.Сномките трябва да бъдат с размер 800/500 пиксела или още по големи,за да могат да се обработят.Твоите са с размер 500/375,може би са събирани за версията 1.6,не помня там какви бяха.Може би някои ще позволят увеличение без да се развали качеството,но едва ли.Все пак ще опитам да преработя някои и да ги ползвам за бъдещи бази,А иначе благодаря за отзивчивоста и те моля,ако намериш нещо отговарящо на изискванията пращай!
Изображение НАСЛУКА!!
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

здравейте
Спасе.... играта е в тестов период - пусни всички бази от първи разряд да се влиза :)
това "морской гребешок" що не го кръстиш морска мида.... че само то в стръвта останало на руски
fresaw
новобранец
новобранец

Мнение от fresaw »

искам да попитам има ли начин да си ресна рекордите
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

gogoltd написа:здравейте
Спасе.... играта е в тестов период - пусни всички бази от първи разряд да се влиза :)
това "морской гребешок" що не го кръстиш морска мида.... че само то в стръвта останало на руски
Играта я тестваме от 26/09/2009,до кога,цяла зима ли? :D Още повече,ако се върнеш по темата назад,ще видиш колко човека дейсвително я тестват.Аз чакам да ми пишат за грешки,а повечето ме засипват на ЛС с въпроси по игровия процес.Но както и да е,мисля че разрядите не са проблем.Траинер има,пари има,купувайте къщи на която база искате и ловете,проблем няма.
А относно "морской гребешок",просто съм пропуснал да го изтрия от сръвта.Не е зададено като стръв на никоя риба(никоя риба няма да клъвне на него).Ако те дразни много отвори файла и го изтрий!
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”