Заргана май доста се раздвижи ...

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Днес пак даде морето.Явно добро място съм прицелил.През цялото време отпред, на около 40-50 м. се мотаха няколко пасажа с илария ,като си хапваха много добре.Аз обаче , съзнателно ги избягвах и търсех заргана.
Е,.......доколкото можах.Ща-не ща дръпнах 12 бройки.Към 16,45ч. заргана се показа и до 18,10ч. реализирах 14 бройки и от него.
Изображение
Както се казва,пак съм в играта.
Наслука на всички през почивните дни!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Добър улов!Аз се чудя къде да утида утре за риба се пак е събота и ще е лудница ...
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Пропилях днешния риболов неможах да се отлепя и сега ставам...ама гледам че баща ми е утишъл да оползотвори червейте като се върне ще пиша ко е направил
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Въобще не се кахъри,че си закъснял.В момента рибата върви повече в следобедните часове.Аз смятам да отида съм 14,00ч. Тъкмо и колегата Soleno ми се е заканил,та смятам заедно да помятаме днес.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Хубаво казах,че колегата Soleno ще идва,ама ядец,не дойде. Само загуби от цялата работа,защото рибата си вървеше добре като за това поголовно нямане в момента. Дали пък не е размислял за предстоящите утре избори?
Изображение
Дръпнах и десетина иларии,но не съм ги снимал,защото не стигнаха до къщи.Подарих ги на един съсед /пенсионер/,дето му се играеше да ги чисти. Утре пак съм на линия.
Наслука на всички!
Аватар
RUNER
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Риболов

Мнение от RUNER »

Някой знае ли нещто за Кранево в момента,преди пет дена добре даваше. :smt102 :?:
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

И пак си дава :wink:
Красимир от Балчик
sve4lio
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sve4lio »

Здравейте колеги.
Някой има ли инфо как е положението край Галата ?
Аватар
Шнорхел
новобранец
новобранец

Мнение от Шнорхел »

На Галата вчера извадих 5 заргани от 10ч до 13ч.Вярно,че бяха големи,ама само пет пък :? .В 10ч нямаше никой,което ме навежда на мисълта,че явно рибата в момента и там дава след обяд,но нямаше как да остана повече.А иначе преди това сутринта бях под Ракитника - там даваше добре на дъно илария и платерина,но не ми се занимаваше с това. Мятах бомбардата към час,обаче нищо,дори удар нямаше.

Наслука ! :D
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Tутакси признавам. Ама ти знаеш,защото беше там.Предвид смотаното време ,останах изненадан като отворих кофата- 8 бройки на това днешно нямане си е доста добре.
Изображение
Деветата риба от снимката ,е на колегата Mishel,с който днес се запознахме лично и риболoвствахме под вещия поглед на Soleno. Досега комуникирахме и обменяхме информация само в сайта. Доволен съм от излета,защото риболова не е само ловене на риба,а и нови контакти с интересни хора.
Наслука на всички!
Аватар
Ivan_Qnkov
новобранец
новобранец

Мнение от Ivan_Qnkov »

КОЛЕГА ШНОРХЕЛ, КЪДЕ Е МЯСТОТО НА ГАЛАТА , ПОНЕЖЕ НЕ СЪМ ХОДИЛ ТАМ. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Nasluka
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Това е Галата,ама не се слиза по този път. Кара се по главната улица до самия и край . Там се оставя колата , следват 504 стълби надолу ,след което се излиза на плажа и се поема на ляво към скалите. Там вече избора е по вкус на риболовеца.
Аватар
Шнорхел
новобранец
новобранец

Мнение от Шнорхел »

След като качиш баира от Аспарухово хващаш левия разклон и влизаш в Галата.Караш само направо докато свърши пътя на едно малко площадче.Надолу има стъпала/около 536 по сметките на една позната,която после каза,че никога повече няма да стъпи на този плаж :wink: /.Слизаш надолу,места има и наляво към Варна и надясно.Голямата мъка е като изкачваш стъпалата на връщане,наистина си е приключение.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Mай аз ще се окажа най-редовно ходещия на риболов ,и пишещ във форума. Не,че имам с какво чак толкова да се похваля,но важно е да се участва "с малки суми,но редовно". И днес нищо ново под слънцето -9 заргана. Можеха и да са повече , но имах два страхотни удара с отнасяне на куката,което ме накара да се усъмня дали не е работа на "зъбатия".Естествено загубих 20 мин. да мятам блесна и воблер в най-активното кълване на заргана. Удар на лефер /чернокоп/,обаче нямаше. През цялото време пред мен имаше огромни пасажи с илария,и въпреки че прекарвах бомбардата през тях,нито една не пипна нашенския морски червей. Явно нещо я тормозеше отдолу,но както казах удар на "зъбатко" нямаше.
Изображение
Забравих да кажа,че всичко това се случи в периода 15,30ч. - 17,00ч. Като цяло рибата кълве в късните следобедни часове,а по-ранното ходене е почти безсмислено /ако на човек не му се бърбори с колегите/.
Наслука!
Аватар
Шнорхел
новобранец
новобранец

Мнение от Шнорхел »

Чурулик,ако не си ти, май ще я затворят тази тема :wink: ,като гледам и прогнозата за времето до края на седмицата каква е :( ...

А по принцип , заргана до кога по календар кълве ?
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”