Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Как да се отървем от натрапниците !!!
Модератор: sapuna
Re: Как да се отървем от натрапниците !!!
Е това което е написал компетенцията е истината.чуруликпенчо написа:От малкото ходене за риба започнахме да се втеляваме за подробности.Каквото и да се направи,такива постове ще има , и то не само при нас. Хакерите са винаги една крачка напред.Всичко е въпрос на личен избор от наша страна. На който му се псува-ще псува,на който му се чете-ще чете,на който му се смее-ще се смее.Не мисля,че става нещо кой знае какво фатално.Като влезе после админа,ще прецени , ще изтрие темата и толкова. Трябва ли за няколко кирливи поста да се усложнява всичко , или да се товарят допълнително админ и модератори?
Поздрави!
Какво толкова палят някой,напрао им са кефя,чак понякога сами пълнят самосвала.(от нерви рано се затрива)
Чаки смешно ми става.
Има си бутонче има си Модератори който се справят.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Може би ако имаше повече МОДове...?
Така или иначе сме поне 50-на редовни, които влизаме всеки ден по няколко пъти...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
Абе наистина Любо е прав .Ако не му обърнем внимание на тъпата тема и никой не му отговори надявам се той ще се сети , че е тъп и не е за този форум.А като изкаме да си чешем езиците си има СПАМ тема и ПИСНА МИ.....и др.теми.Не им ли обръщаш внимание на глупаците те си затрайват .Ако осира наще теми ще го баннат .Той пак ще се регистрира и пак ще го баннат .Сама отваря работа на модераторите но какво да се прави глупака си е глупак.Ако се намери уред за мерене на глупостта и селянията(не говоря за културните хора от село)целия свят ще е от полза.
Дайте да не се занимаваме с тях и това е .Сега се сетих - ако се измисли стандартен отговор за тъпи теми и всеки го знае .Когато някой пусне тема без смисъл и всички му отговорят с отговор не по темата и с подобаващ тон как ли ще се почуства той.Това е от мен - щот май ще посета ПИСНА МИ.... 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- вече хвърля и на тежко
Проблема си е във вас самите, които се палят на такива глупости, аз нито му отговорих на простака, нито се ядосах, нито пък ми пукаше за него, но се ядосах на това, че тази тема е била най-посещавана. Убий глупака с мълчание.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
И аз съм на това мнение. Целта на този екземпляр беше единствено да разбуни духовете и после да гледа сеир-мисля, че я постигна.nicki4 написа:Проблема си е във вас самите, които се палят на такива глупости, аз нито му отговорих на простака, нито се ядосах, нито пък ми пукаше за него, но се ядосах на това, че тази тема е била най-посещавана. Убий глупака с мълчание.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Оп-а-а-а! Лека-полека стигаме до верния извод. Някой казал нещо "в ефир" и ние всичките го заджафкваме...... Егати кефа......../за него/. А може би и за джафкащите? Във всички случаи май се оказва полезно ,и за едните , и за другите. Всеки си има начини за релакс или за освобождаване от "отрицателната енергия" . Или за кеф? Да не влизам в полемика, но пак се заформя удовлетворяваща за "натрапника"тема. Чудя се ,какво би станало ,ако нямаше и такива хора? Сигурно щяхме да се изядем един-друг!?!? Има дори такава практика в големите фирми.Когато в един колектив нещо не върви, им се вкарва "натрапник". Той сполотява колектива / по новому "екипа"/ , те го заклеймяват,отсвирват , и нещата тръгват към по-добро.Всичко това е до следващата криза...... или сезон. Това е само пример и всички прилики с действащи лица са само случайни..
Поздрави!
Поздрави!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- barutchiata ©
- Администратор
Ебаси!!!ЕЙ да не някой админ да е пратил провокатор да сплоти колектива.
.

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Е-е-е-е,не съм чак толкова прозорлив.....,или мнителен. Само развивах определени разсъждения.Нали все пак съм "компетенция"!!!

- barutchiata ©
- Администратор
чуруликпенчо написа:Е-е-е-е,не съм чак толкова прозорлив.....,или мнителен. Само развивах определени разсъждения.Нали все пак съм "компетенция"!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Бате,ти за мен си еталон за подражание!!!Еваларка !!!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
'Щото не се е включил 5-килограмовия........ Представям си той какви щеше да ги наприказва....,ама не е късно.Бате,ти за мен си еталон за подражание!!!Еваларка !!!

- ribarq
- сериозен играч
аз също съм съгласен да се игнорират тези който хварлят кал у форума и хората !
аз лично четох форума 4 -5 месеца преди да съм се регнал , и мога да споделя и да твърдя ,че съм прочел всичко във форума преди да се регистрирам
така облекчавам себе си и другите който пишат

аз лично четох форума 4 -5 месеца преди да съм се регнал , и мога да споделя и да твърдя ,че съм прочел всичко във форума преди да се регистрирам

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Това е и моето мнение.майсторчето страхил написа:Убий глупака с мълчание.
Иначе си направих труда да прочета цялата тема, което се случва рядко защото вервайте ми има много плява из форума, аз и някои други колеги, които сме малко по-малко активни, види се малко не ни е приятно да ни определят по броя на мненията. Ми извинявамсе просто несъм такъв капацитет, освен това практикувам само един вид риболов, вече и примерно много ми се лови сом, ама на тоя етап само чета, пък дай боже след тоя сезон да почна и да пиша. Та ако ме разбирате правилно смятам, че
зада пишеш наистина трябва нещо да кажеш, а не просто да тракаш по клавиатурата.
Пожелавам ИСКРЕНО на всички да бъдем толерантни един към друг, щото великото хоби ни обединява.
Поздрави!!!!!!!!!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
-
- кандидат преподавател
Прав си Тошко но нашето е хоби а на някой е месарлък и заяждане.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- учете се от него
Ами то , най-добре броя на мненията да се махне от прозореца с аватара , за да няма изрази от типа на "еди кой си трупал мнения" , за самочувствие или да избива комплекси , или от графомания....
А за натрапниците , най добре така-НИКАКВО ВНИМАНИЕ , И НИКАКВИ ОТГОВОРИ ,отделно администратора ще банне поредното IP и ще метне поредната провокаторска тема в коша , точно както сега се получи в "Успешни"....
А за натрапниците , най добре така-НИКАКВО ВНИМАНИЕ , И НИКАКВИ ОТГОВОРИ ,отделно администратора ще банне поредното IP и ще метне поредната провокаторска тема в коша , точно както сега се получи в "Успешни"....