Как да се отървем от натрапниците !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Re: Как да се отървем от натрапниците !!!

Мнение от chipi_ »

чуруликпенчо написа:От малкото ходене за риба започнахме да се втеляваме за подробности.Каквото и да се направи,такива постове ще има , и то не само при нас. Хакерите са винаги една крачка напред.Всичко е въпрос на личен избор от наша страна. На който му се псува-ще псува,на който му се чете-ще чете,на който му се смее-ще се смее.Не мисля,че става нещо кой знае какво фатално.Като влезе после админа,ще прецени , ще изтрие темата и толкова. Трябва ли за няколко кирливи поста да се усложнява всичко , или да се товарят допълнително админ и модератори?
Поздрави!
Е това което е написал компетенцията е истината.

Какво толкова палят някой,напрао им са кефя,чак понякога сами пълнят самосвала.(от нерви рано се затрива)
Чаки смешно ми става.
Има си бутонче има си Модератори който се справят.
:smt024
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Може би ако имаше повече МОДове...? :roll: Така или иначе сме поне 50-на редовни, които влизаме всеки ден по няколко пъти...
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Абе наистина Любо е прав .Ако не му обърнем внимание на тъпата тема и никой не му отговори надявам се той ще се сети , че е тъп и не е за този форум.А като изкаме да си чешем езиците си има СПАМ тема и ПИСНА МИ.....и др.теми.Не им ли обръщаш внимание на глупаците те си затрайват .Ако осира наще теми ще го баннат .Той пак ще се регистрира и пак ще го баннат .Сама отваря работа на модераторите но какво да се прави глупака си е глупак.Ако се намери уред за мерене на глупостта и селянията(не говоря за културните хора от село)целия свят ще е от полза. :D Дайте да не се занимаваме с тях и това е .Сега се сетих - ако се измисли стандартен отговор за тъпи теми и всеки го знае .Когато някой пусне тема без смисъл и всички му отговорят с отговор не по темата и с подобаващ тон как ли ще се почуства той.Това е от мен - щот май ще посета ПИСНА МИ.... :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Проблема си е във вас самите, които се палят на такива глупости, аз нито му отговорих на простака, нито се ядосах, нито пък ми пукаше за него, но се ядосах на това, че тази тема е била най-посещавана. Убий глупака с мълчание.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

nicki4 написа:Проблема си е във вас самите, които се палят на такива глупости, аз нито му отговорих на простака, нито се ядосах, нито пък ми пукаше за него, но се ядосах на това, че тази тема е била най-посещавана. Убий глупака с мълчание.
И аз съм на това мнение. Целта на този екземпляр беше единствено да разбуни духовете и после да гледа сеир-мисля, че я постигна.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Оп-а-а-а! Лека-полека стигаме до верния извод. Някой казал нещо "в ефир" и ние всичките го заджафкваме...... Егати кефа......../за него/. А може би и за джафкащите? Във всички случаи май се оказва полезно ,и за едните , и за другите. Всеки си има начини за релакс или за освобождаване от "отрицателната енергия" . Или за кеф? Да не влизам в полемика, но пак се заформя удовлетворяваща за "натрапника"тема. Чудя се ,какво би станало ,ако нямаше и такива хора? Сигурно щяхме да се изядем един-друг!?!? Има дори такава практика в големите фирми.Когато в един колектив нещо не върви, им се вкарва "натрапник". Той сполотява колектива / по новому "екипа"/ , те го заклеймяват,отсвирват , и нещата тръгват към по-добро.Всичко това е до следващата криза...... или сезон. Това е само пример и всички прилики с действащи лица са само случайни..
Поздрави!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ебаси!!!ЕЙ да не някой админ да е пратил провокатор да сплоти колектива. :smt017 :smt003 . :lol: :lol: :lol:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Е-е-е-е,не съм чак толкова прозорлив.....,или мнителен. Само развивах определени разсъждения.Нали все пак съм "компетенция"!!! :D :D :D :D :D
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

чуруликпенчо написа:Е-е-е-е,не съм чак толкова прозорлив.....,или мнителен. Само развивах определени разсъждения.Нали все пак съм "компетенция"!!! :D :D :D :D :D

Бате,ти за мен си еталон за подражание!!!Еваларка !!!
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Бате,ти за мен си еталон за подражание!!!Еваларка !!!
'Щото не се е включил 5-килограмовия........ Представям си той какви щеше да ги наприказва....,ама не е късно. :D :D
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

аз също съм съгласен да се игнорират тези който хварлят кал у форума и хората !
аз лично четох форума 4 -5 месеца преди да съм се регнал , и мога да споделя и да твърдя ,че съм прочел всичко във форума преди да се регистрирам :idea: :idea: :idea: така облекчавам себе си и другите който пишат :wink: :!:
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Убий глупака с мълчание.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

майсторчето страхил написа:Убий глупака с мълчание.
Това е и моето мнение.

Иначе си направих труда да прочета цялата тема, което се случва рядко защото вервайте ми има много плява из форума, аз и някои други колеги, които сме малко по-малко активни, види се малко не ни е приятно да ни определят по броя на мненията. Ми извинявамсе просто несъм такъв капацитет, освен това практикувам само един вид риболов, вече и примерно много ми се лови сом, ама на тоя етап само чета, пък дай боже след тоя сезон да почна и да пиша. Та ако ме разбирате правилно смятам, че
зада пишеш наистина трябва нещо да кажеш, а не просто да тракаш по клавиатурата.

Пожелавам ИСКРЕНО на всички да бъдем толерантни един към друг, щото великото хоби ни обединява.
Поздрави!!!!!!!!!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Прав си Тошко но нашето е хоби а на някой е месарлък и заяждане.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ами то , най-добре броя на мненията да се махне от прозореца с аватара , за да няма изрази от типа на "еди кой си трупал мнения" , за самочувствие или да избива комплекси , или от графомания....
А за натрапниците , най добре така-НИКАКВО ВНИМАНИЕ , И НИКАКВИ ОТГОВОРИ ,отделно администратора ще банне поредното IP и ще метне поредната провокаторска тема в коша , точно както сега се получи в "Успешни"....
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”