Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

зщо са модераторите
Модератор: sapuna
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: зщо са модераторите
На мен ми каза , че имало по-хубаво място за форум , където не заключвали темите 
Но аз спирам да се занимавам с него. Няма смисъл да му се обръща повече внимание от необходимото

Но аз спирам да се занимавам с него. Няма смисъл да му се обръща повече внимание от необходимото

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- barutchiata ©
- Администратор
carpmax написа:колеги,мисля,че живеем в свободен свят...не мислите ли ,че някой хора много се вживяват в ролята си на регулатори,защото думата модератор си е всъщност един обикновен регулатор
Баце, модераторите са хора където се грижат за реда във форумите и предупреждават тъпаци като теб да спазват нормите на поведение, а после идвам аз или някой като мен да раздаде бановете за да има спокойствие у форума.Незнам дали симе разбрал понеже имаш банн.

- barutchiata ©
- Администратор
ALIGATOR написа:еиииииииииии много умни регулатори си имал саита бее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Алигатор ли си josh ли си незнам ама си просиш банн!

-
- научил се да хвърля
Да се включа и аз! Незнам човек,като този,имащ проблеми и ги излива с разн теми срещу модераторите! Много е лесно да нарушаваме правилата,но според мен и много други, те трябва да ги има и да се спазват от всички! Не може ''сулю и пулю'' да дрънка каквот му дойде на акъла и да пуска теми с цел да оплюва и обижда някой! Сори пич,ама ако имах правомощия беше БАМНАТ с ГОЛЕМИЯ,ако ме разбираш кво искам да ти кажа! Такива като теб,нямат място тук!!! БЕГАЙ!!!
Не се хаби!galin_atina написа:Такива като теб,нямат място тук!!! БЕГАЙ!!!
Прочети поста на Барута

-
- научил се да хвърля
Имаш право,друже ама, аз изразявам мойто мнение и дано и други като тоя да го прочетът,че да не успорват работата на модераторите!georg написа:Не се хаби!galin_atina написа:Такива като теб,нямат място тук!!! БЕГАЙ!!!
Прочети поста на Барута
Според мен,даже много добре си я вършат,дори помагат на новообранци да влязат в правия път!
- carpsliven2
- сериозен играч
трябва от време на време да нервираме модераторите иначе ще ни забравят .. ама по нежно ще го правите не кат тоз..

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- Моряка
- кандидат преподавател
Ейййййй не разбрахте основната идея на форума,и тая тема го доказва

А сега де? 

- MAESTROTO
- ще става разбирач
Според мен ,момчето просто си казва мнението.Знаете във време на отрицание сме,защото надеждите на всички във нашата страна не отговарят на реалната деиствителност.А може би той просто провокира и има успех,при толкова много отговори.Аз нямам претенции към модераторите,вършата си хората задължението да следят изпълнението на правилата във форума,понякога предизвикват обсъждане на важни теми.Благодарение на тяхната подръжка ние общуваме в този сайт.Само забелязвам,че времето на писане на нашите отговори е нещо объркано понякога.Например отговора преди мен е с време 1 час напред .
Кефа цена няма!
Колега carpmax поздравявам те за смелостта да бъдеш прям и откровен.Наистина тук във форума ,отбелязвам ( някои модератори ) си позволяват да бъдат най-компетентни,най-големите разбирачи.В днешно време и при тези информационни технологии всеки колега от форума може да намери нужната му информация.Вярно е ,че има правила тук във форума за съфорумниците,но за модераторите не.Някои модератори обсебват темите на колегите си и продължават да твърдят, че са най-компетентни и най-разбиращи .Има такива ,на всяка тема по всяко време дават съвети.Нали този форум е за споделяне на лични мнения и личен опит.Тук се натрапва мнението на модератора.Щом е толкова вещ по тези въпроси нека админа създаде "рубрика на специалиста" или пък те отворят своя риболовна школа и там да поучават учениците си.Някои модератори се вживяват на учители.Нека знаят,че тук във форума има различни хора по въздраст,по образование,по мантелитет и пожелавам форумът да бъде не само за пловдивската риболовна дружинка.Може би съм много краен ,но от две -три години форумът се промени.С уважение към всички.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
На мен лично ми е много интересно защо все пак темата продължава да я има при положение че главните действащи лица още от вчера ги няма във форума 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
haga написа:Колега carpmax поздравявам те за смелостта да бъдеш прям и откровен.Наистина тук във форума ,отбелязвам ( някои модератори ) си позволяват да бъдат най-компетентни,най-големите разбирачи.В днешно време и при тези информационни технологии всеки колега от форума може да намери нужната му информация.Вярно е ,че има правила тук във форума за съфорумниците,но за модераторите не.Някои модератори обсебват темите на колегите си и продължават да твърдят, че са най-компетентни и най-разбиращи .Има такива ,на всяка тема по всяко време дават съвети.Нали този форум е за споделяне на лични мнения и личен опит.Тук се натрапва мнението на модератора.Щом е толкова вещ по тези въпроси нека админа създаде "рубрика на специалиста" или пък те отворят своя риболовна школа и там да поучават учениците си.Някои модератори се вживяват на учители.Нека знаят,че тук във форума има различни хора по въздраст,по образование,по мантелитет и пожелавам форумът да бъде не само за пловдивската риболовна дружинка.Може би съм много краен ,но от две -три години форумът се промени.С уважение към всички.
Не трябваше да цитирам целия пост,но ... позволявам си го,защото е нужно!
Та...колега Haga,за да бъдем конкретни отговарям и питам:
# Има си правила и за модераторите!
# Къде/в коя тема/ се натрапва мнение на модератор и кой е най разбиращият?
# Рубрика на специалиста има във всеки подфорум-важна тема се нарича!
# Може ли имената на учителите?
# Ние от северна България не сме от Пловдивско!
С уважение:
И АЗ СЪМ МОДЕРАТОР /държа да прочета мнението Ви-може и на лични/
п.п. Без да съм краен-в каква насока се промени форумът през тези последни две три години?
п.п1.Да не говорим,че дори и заглавието на темата е грешно!!!И ако трябваше да отговоря конкретно на него-ЗА ДА ТЪРКАМЕ ПОДОБНИ МНЕНИЯ И ТЕМИ!
- carpsliven2
- сериозен играч
Нормално е при такова голямо общество да има доста неразбирателства .. но ако трябва да бъдем честни .. всички ние сме прекалявали понякога .. Сайта е злато пред управлението на държавата... Мисля че същите тези модератори , ако управляваха държавата сега щяхме да сме добре. За налагането на мненията е ясно .. особенно при рибарството .. аз също се опитвам да си го налагам в теми по които съм компетентен. Непознавам лично никой от модераторите .. дори с някой сме на различни мнения за живота и за сайта.. и за темите дори.. Многократно съм псувал на ум някой от тях.. Като се има на предвид че, това е най посещавания сайт = много добро управление.
Няма война без жертви
Няма война без жертви

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
chapara написа:Казано си е:"козата си сака пръчо"