Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Фидър-такъми?
Модератор: Paublo_Eskobar
[quote="5кила"]аз например действам с 0.16-0.20-плетено и повод-0.22-0.25-монофил(изключая лова на маришка и черна мряна,когато повода ми е 0,14-0.16)
Искрено завиждам на такива колеги, дето ги дърпат на 0,25 повод и то на река......!!! ГОЛЕМИТЕ РИБОЦИ..!!!!!!!!! Направо като таймените на Енисей...!!! То даже 0,25 си е малеещо за там, де !!!
Искрено завиждам на такива колеги, дето ги дърпат на 0,25 повод и то на река......!!! ГОЛЕМИТЕ РИБОЦИ..!!!!!!!!! Направо като таймените на Енисей...!!! То даже 0,25 си е малеещо за там, де !!!
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ме мога да разбера с кое точно се заяждашogy написа:Искрено завиждам на такива колеги, дето ги дърпат на 0,25 повод и то на река......!!! ГОЛЕМИТЕ РИБОЦИ..!!!!!!!!! Направо като таймените на Енисей...!!! То даже 0,25 си е малеещо за там, де !!!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ха, викаш "гузен негонен бяга"
. Всичко за което пиша е минало през мойта глава, така че няма за какво да съм гузен, не съм крал идеи и не съм ги приписвал на мен. Форума е за обмен на информация, а това става чрез писане. Както и да е...
Искаш навързано? Да покажеш, че си повече от мен? Разбирасе, че е така, все пак си бил и състезател, а и опита ти е несравним с моя (все пак имаме сигурно 15 години разлика). Навързано с теб няма да има. Иначе да си направим двубой става. И не защото мисля, че съм по-добър от теб или нещо подобно, а за да сравним защитаваните от нас теории относно фидер риболова. Мисля, че и без залог мотивация ще има. Нека избора на водоем бъде твой, познаваш водоемите по-добре от мен, и поради тази причина предполагам че ще избереш такъв, на който да имаме ако не еднакви, то поне сходни условия за риболов с фидер. Такъв е моя отговор на предложението ти. Ти си на ред
.
п.п. Ако иска модератора да направи нова тема и да премести нашите последни мнения, че се отклонихме от темата.

Искаш навързано? Да покажеш, че си повече от мен? Разбирасе, че е така, все пак си бил и състезател, а и опита ти е несравним с моя (все пак имаме сигурно 15 години разлика). Навързано с теб няма да има. Иначе да си направим двубой става. И не защото мисля, че съм по-добър от теб или нещо подобно, а за да сравним защитаваните от нас теории относно фидер риболова. Мисля, че и без залог мотивация ще има. Нека избора на водоем бъде твой, познаваш водоемите по-добре от мен, и поради тази причина предполагам че ще избереш такъв, на който да имаме ако не еднакви, то поне сходни условия за риболов с фидер. Такъв е моя отговор на предложението ти. Ти си на ред

п.п. Ако иска модератора да направи нова тема и да премести нашите последни мнения, че се отклонихме от темата.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
на 6-ти км. след забраната.няма да ми е интересно без залог,но от мен да мине.моля колегите за извинение за offa.дуела с фидер ли ще е,или свободен избор,трябват и секунданти
,да бе с фидер,нещо бирата ме хвана по рано,че дояждам амура от неделя 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
приятелю,ОГИ,сега вижда,че ти си от "пичовете"дето си се регистрирал 2005та год,имаш само седем мнения и те са от сорта на:колегии,помогнете по вьпроса..Знаете ли,еди кво си,ама аз ,като и пр.....за три години,не ти прави чест ако не си участвал,а само си гледал да ми се правиш на интересен и вездесьщ по вьпроса за фидерите и пр...да не си бил 3 години на оная река дето я спомена?
дрьж там фронта и не се отчайвай-там ти е мястото....ние тука некак ще се правиме..ккво ти кажа друго,ПИЧ-ходи се удави в ЕНИСЕЙ и после ми давай сьвети-компрендо?РУСКИ ми прриятелю,руски ми ВЬПИТАНИКО
руски........а?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
теб те искам без ремаркето с барабаните.да на марица е 6-ти км е моста на околовръстното за смолян.над него доста години го копаха,а след наводнението се позатлачи малко,но държи риба и то шарани.а с ники ангелов се познаваме отдавна,беше ми клиент във времето когато имах магазин,така,че , не си мислете,че сме врагове.имаме един нерешен спор с него,като всеки един е прав за себе си,но обичам да се заяждам с него,без зли мисли.като уточним датата ще пишем,да си спретнем един купон.пък може да излезе и друг обект.40-те извора също е удобен за фидер.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: