Среща с товарния влак ! Урок Номер 2

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

diletant
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diletant »

Ако някой иска да има отношения с бракониер-токаджия може да започне с Малено /Пловдивчани знаят за какво говоря/, а пък
като му омръзне ще му кажа следващия, за сега само инициали-П.С.
Последно промяна от diletant на Съб Фев 23, 2008 7:39 pm, променено общо 1 път.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Кроки,имал си късмет.Някои работи ги разбирам,нали,хващат малки рибки за стръв и тем подобни,но...да се хвърлят бомби за да вземеш някоя риба?!,това си е престъпление отвсякъде.Аз не мога да гръмна с личния си пистолет,без причина,след това има едно голямо разследване защо и как за един патрон,а тези от къде намират гранати или бомби,просто нямам идея.И на всичкото отгоре,им минават номерата (гръм да ги удари дано).
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Двама или трима от тези мизерници,работят във някаква мина.А от мина да откраднеш динамити и тям подобни вещества,явно не е много трудно,щом постоянно се гърми от Първомай та чак до Свиленград.Избиват и мало и голямо във водата.Мисля,че във Хасковските вестници са показали снимки на рибата която плуваше наоколо. :twisted: :twisted: :twisted:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Толкова ли е без контрол този динамит? Еба си държавата.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

КИРО написа:Толкова ли е без контрол този динамит? Еба си държавата.
Къв контрол бе братче,те цял танк изнесаха от държавата,камоли някой друг фишек :roll: :roll: :roll:
Аватар
karaul
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от karaul »

БРАВО :smt038 :smt038 :smt038 за акцията, поздравления!!
И аз много бих искал да мога да правя така, но когато ходя за риба обикновено съм сам и когато около мен има няколко "парашута" или други гадоподобни няма какво да им кажа освен да им направя забележка на която получавам "озъбвания" обикновено (а и не съм от НАЙ-снажните левенти ;) за да се намеся силово) и просто се местя на друго място...
Абе ми те ако изнасят толкова динамит и не знам още какви си взривни вещества, утре може да пострада някой от нас....(да не дава Оня отгоре)!!!
...какво повече му трябва на човека...
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Караул,ти от юли месец си регистриран,имаш две мнения и точно сега реши да се изкажеш и да ни обясниш че някай можел да пострада.Е,както казваш,каквото господ каже,това ще стане.Виж как си му намерил колая,като ти се озъбят и бягаш.Бягай и няма да се налага да пострадаш.Още щом побегнеш,и господ неможе да те настигне.А че има телефони на ИАРА и МВР,знаеш ли :?: :?: :?: :idea:Или с този пост,нещо друга целиш :?:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
mc_to4en
новобранец
новобранец

Мнение от mc_to4en »

Вчера с един колега ходихме на Невестино(река струма),разпъваме въдиците, хвърляме захранка и почваме да чакаме.Няколко "колеги "бяха дошли преди нас .....но нищо.По едно време ги питам кълве ли и на какво са :lol: ,а тея наште били на тройки а ние чакаме риба....между другото в понеделник на 17.12.2007 бяхме на същото място около 10 човека и всички хванахме по 4-5 хубави скобара(600-700 гр). Та изгонихме 2 компании тройкаджии без бой...и звъннах на дежурния телефон на ИАРА,любезен господин ми отговори че ще ги проверят и ще има актове.А дано си помислих след поредното капо :lol: !
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Браво Кроки.Чест ти прави такова отношение към браконерите.Миналата седмица и аз имах подобно изживяване само че с един цигани на Марица след баража.Обикалях да видя какво е положението.Тармъчеше момчето , равносметка счупена пръчка и макара плюс 2 шамара. След случката бая бързо се изнесох ,че се задодоха още 2 ма. За съжаление няма скро да обикалям натам че бай мангал сигирно вече нама да ходи сам.
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Аз ги преценявам бракониерите- ако за по- малко от четирима- отивам и им разбивам носовете.
Имам як ръст и удар като на Майк Тайсън, така че с тия нямам проблеми.
В повечето случаи си плюят на петите, само като ме видят да пристъпам и да пцувам!:D
snegk

Мнение от snegk »

Колеги спрете се малко,че не останаха бракониери по водоемите.Познавам Любака и знам,че е способен да ги ошамарва.Но много хора започнаха да раздават правосъдие на думи.Истината е че трябва да се направят сдружения от рибари които да следят за набезите на бракониерите,но всичко да бъде съгласувано с месните власти за да не се получава така,че нормалния човек да е в затвора а бандитите отвънка.
Аватар
Na_Sluka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Na_Sluka »

Тоя колега добра работа е свършил :wink:
Така им се пада на гадните бракониери .В моя град има един
язовир и по принцип има много риба но просто рибарите не
може да се доредят от мрежарите.

Само така колеги :prayer:
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Аз имам една идея ама едва ли ще се получи! Да се намери информация за водоем на който постоянно има бракониери да се саберем и да си направим един кютек! Само подхвърлям идеята
Изображение
Изображение
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Браво на Кроки :wink: Снимки не видяхме но постъпката е достатъчна :!: Поклон :wink: Важно е да се деиства не да се говори :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
evildead
новобранец
новобранец

Мнение от evildead »

До Плевен има едно село,казва се Търнене.Река Вит минава през него,не че има много риба в нея,но е близко и местността е хубава.Става човек да се позанимава с улов на уклей и някоя и друга таранка.Или поне ставаше,защото миналото лято нямаше ден,в който да отида там и да няма поне десет циганина с парашути и още толкова циганета във водата,които да бъркат под камъните.А местата за риболов са до циганската махала,сещайте се,ако се заядеш с тях какво ще следва.Един ден преодолях отвращението си от расата циганска и заговорих един парашутист,мазен циганин с криви зъби.Попитах го,не го ли е страх от горските /те така наричат ИАРА / и той ми отговори,че не,не го било страх,щото те циганите били много и нищо не можели да им направят.Разказа ми случка отпреди няколко дни : Дойдоха,казва на проверка,но нищо не могат да ни направят,щот' сме 'ного,бате.И камъни хвърляхме по джипа и щяхме и да ги бием тия гадни горски и те си заминаха...
ДЕД ЩУКАР ! ! !
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”