ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
mishel
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от mishel »

kuku написа:Кире, днеска рибите бяха навряни в тетраподите (както е писано по-горе).Как да ги достигнеш от лодката?Друга ще е картинката след седмица, две.Днес един колега май само направи бройка.Аз приключих с 2 сравнително дребнички, 2 изтървани и няколко "блеснички".Хванах и най-малката риба която въобще съм хващал, това беше не по вече от 7мм.Съжалявам ама нямах лупа под ръка, та да видя как стоеше на куката. Може и да съм я затралил :D .Докато опитвах да хвана рибка навътре та да пробвам новата сопа един ....... наскуба 20-тина чернокопчета на чепаре.Понеже не ги върна в морето ми е интересно какво ли ги прави :shock: .
колега,ти ли бе6е с 6апката и рибата 3 мм,в ляво мен?И оня дядка скубеше граца ама бе толкова малка...ужаст :evil:
satir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от satir »

dobria1 написа:Сори за неподредената риба но я ловихме 2-та с колегата и я грабна за мезе и вече навярно замезват с нея и бирчока
не съм ги броил но май са към30-тина
гледам сте направили няколко хубава риболова, това по кое време на денонощието е :)
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

mishel Явно да :D .Но онова не беше граца а чернокопчета.Ако граца с такъв размер все пак може да се изпържи и да "мине" за трицона, то чернокопчетата мисля че не стават.За това ми е чудно - защо не ги връщаше обратно.
Дано днес има риби и по-навътре та да проверя новото "оръжие".
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

А на Болата и въобще от другата страна на нос Калиакра,обажда ли се зарганата???Моля ако някой знае да отговори ,за да знам дали да ходя надвечер.
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
Аватар
patter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от patter »

Вчера до мен имаше хора с директни. Изнервих се на едно тяхно изказване относно зарганите, които ловим. Били на ръба на закона като размер ...
В същото това време клатят чепаретата с по 15 - 20 куки и нагоре и тъпчат торбите с граца ...

Да потвърдя и аз за заргана набит в тетраподите. По едно време съжелявах, че нямам плувка да пробвам.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

patter написа: Да потвърдя и аз за заргана набит в тетраподите. По едно време съжелявах, че нямам плувка да пробвам.
Първо ЧРД.
Плувка и аз пробвах вчера,не пипна.
Ама не можах да влезна между тетраподите,много начесто ги сложили,
не мислят за нас. :D
Щях да застана пред св.Никола,но мъртвака беше много мощен,имаше опасност
да ме паркира в краката му.

Абе все още сме в началото на риболова,тепърва ще става интересно.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

Днес продължи присъствието зизи-тата на варненския вълнолом, но този път и аз бях там. Хората около мене я скъсаха, аз докопах само двенки :oops: :smt022 ама все пак т'ва са ми първите заргани, няма да се отчайвам я ;)
ИзображениеАматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"Изображение
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

Пак имаш и двенки! Ееех, мъка, мъкааа! Абе не забелязах да я скъсват. Не знам, май наистина ще се ходи на поп да ми ръсне въдицата. Баси якия карък. Хората си взеха по риба, две - при мен само почуквания и половин червей. ТАЛИБАНЦИ !!!! :axe: Ехх, мъкааа! Айде :drinkers:
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

ама имаше една тайфа 3-4 човека бяха до мене - е те се нас*аха с извинение, не ги знам кви бяха ама.... ще кажеш, че са с връзки там! :lol: :lol: :lol:
scratch
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от scratch »

от 18 до 20 и малко - прибрах се с 5 заргана, от които единия е добър каиш и 1 тлъст сафрид :)
доволно...
иначе много народ, много нещо. Явно наистина има много хора дето само четат кога се появява рибата и тогава ходят... все едно де - рибата така или иначе нема да свърши :drinkers:
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

Абе всички май ходим на вълнолома, на желязната стълба срещу пилотската кула бяхме аз ,Патера, Чурулика, мина и Моряка. Малко по на юг беше и ТаткоОги. Мина и още един колега с неизменния си шлем :D , ама нека той сам се представи :wink: . Що не се обаждате да се запознаем? Наистина, сега ставам и отивам да си напиша върху кофето RUNNER. Обикновенно все там ходя. Обадете се бе, ценни хора сте, пък не се знаем! То това не е съвсем в темата, сори фор дат, ама сега тука май най-се ЧЕТЕ :wink: . Просто - предложение към всички! Наистина, рибата само да я има - за всеки ще има. По-важното да се познаваме F2F, мисля. Пък не знам, прав ли съм, а? :drinkers: :drinkers:
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

тъй, тъй, прави си :) аз минах от там ама де да ви знам каква тайфа се заформили :wink:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

scratch написа: Явно наистина има много хора дето само четат кога се появява рибата и тогава ходят... :drinkers:
То днес и аз съм в тази категория :lol: Разходих се видях,поприказвах,утре може да помятам малко :oops:
А сега де? :roll:
Аватар
rosssyy
новобранец
новобранец

Мнение от rosssyy »

Днес и аз бях на вълнолома от 18 до 21 часа. Хванах три заргана, от които единият приличен - 44 см.
Първия го пуснах - беше ми сефте за тази година.
Полупотъваща бомбарда, повод флуорокарбон 0,14 мм, син мустад 14-ти номер.
По-късно утежних бомбардата до бързопотъваща, но не хванах повече нищо.
Запознах се с Чуролик Пенчо - познах го по бомбардите!
Три часа край морето, малко риба, голямо удоволствие!
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

И аз бях там.8 в кофичката,2 - обратно в морето и 2 поразходих.Имах и няколко плахи побутвания, без да мога да ги излъжа да захапят.За моя радост по някое време се появиха рибета и по - навътре.Да видим как ще е на разсъмване :D .
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”