Голф-3 за риболов

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Голф-3 за риболов

Мнение от CERRUTI »

Поборников написа:Някой да има излишен Пернишки парктроник :lol: /теглич/ за Голф3 мисля че и от Пасат ще стане. :roll:
Защо не видиш по моргите,или най добре пусни обява в http://www.vwclub-bg.org/forum/viewforu ... 75b63e3178 и можеш да излязат добри оферти.....
Изображение
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

CERRUTI написа: п.с.-Абе Тедо все се каня да те питам-на тая снимка от аватара ти много приличаш на тоя Румен Луканов от 'сделка или не' да нямаш нещо общто с него?
САКЪН!
Толкоз ли съм грозен /тоя Румен не мога да го трая/ :lol:

ето ме тука пак, ама съм бая дегизиран :D
Изображение
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

MITKO70 написа:Същото нещо -ремарке с лодка дърпахме с 1.6Д 60кс.и нямаше ядове.Само на байр е на втора и на макс 40-50км./ч.докато излезе.Само го гледай тогава да не прегрее,ние имахме копче и вентилатора на макс постояно ,докато излезе на високото.А и общата маса не беше повече от 500кг.
Даммм съгласен , а някои нещо да е чувам за въртящ момент ....
1.6 Д със 60 кс. върви колкото 1.8 бензин ...не може да сравняваш бензин и дизел .

за справка ПОЛО (КАДИ) модел 2000 год. без турбо , чист дизел 47 к.с. ...147 нютон метра въртящ момент ...

...ПАСАТ В3 мотор 1.8 бензин , PB, gidifant 112 к.с. ...150 нютон метра...
не мо'е го настигне , ПОЛОТО върви повече :twisted:

...да не те плаша но да кажа почти няма голф3 с мотор 1,4 , да не е строшил лагери на скорости и деференциал ....има някакво несъответствие м-ду купе мотор и скорости , знам ли
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

на това ПОЛО що не му сложат 1.8 бензин и тогава да се бягате с твойто дизеловото :)
иначе дизела е по-добре за теглене - спор няма...
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

takezo написа: съгласен , а някои нещо да е чувам за въртящ момент ....
1.6 Д със 60 кс. върви колкото 1.8 бензин ...не може да сравняваш бензин и дизел .

за справка ПОЛО (КАДИ) модел 2000 год. без турбо , чист дизел 47 к.с. ...147 нютон метра въртящ момент ...

...ПАСАТ В3 мотор 1.8 бензин , PB, gidifant 112 к.с. ...150 нютон метра...
не мо'е го настигне , ПОЛОТО върви повече :twisted:

...да не те плаша но да кажа почти няма голф3 с мотор 1,4 , да не е строшил лагери на скорости и деференциал ....има някакво несъответствие м-ду купе мотор и скорости , знам ли
Изтрих си мнението преди да го пусна защото сигурно щяхме да се скараме с колегата,но само мога да кажа че говори глупусти.....и дали той пък е чувал за маса на автомобила и тогава да дава примери.....
Изображение
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Определено няма нищо общо с бензиновите и дизеловите двигатели,60 коня бензин винаги ще надббяга 60 коня дизел ама дизела има по голяма тягова мощност в сравнение с бензиновия двигател,тука въпроса не е за скорост,а дали 60 конски сили бензинов двигател ще се справят нормално с колесар от 700-800кг.товар и с колко може да се качи разхода като без товар харчи 8 на 100 градско. :roll:газ :wink:
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Поборников написа:Определено няма нищо общо с бензиновите и дизеловите двигатели,60 коня бензин винаги ще надббяга 60 коня дизел ама дизела има по голяма тягова мощност в сравнение с бензиновия двигател,тука въпроса не е за скорост,а дали 60 конски сили бензинов двигател ще се справят нормално с колесар от 700-800кг.товар и с колко може да се качи разхода като без товар харчи 8 на 100 градско. :roll:газ :wink:
Няма да споря , но няма да го надбяга , гаранция...толкоз относно състезанието БЕНЗИН vs DISEL...

Ще тегли , ясно е ...но ще съсипеш куп неща , за спиране в наклон няма да говорим.
Погледни ТТ данни във ворума на фолксваген - колесар 700-800 кг :shock:

Да не теглиш кораба "РАДЕЦКИ" , до колкото си спомням теглото на прикачното ренарке не трабвая да превишава 450 кг....

Разхода поне +2 литра , предполагам , малък е мотора и е слаб , толкоз.
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

takezo написа: Ще тегли , ясно е ...но ще съсипеш куп неща , за спиране в наклон няма да говорим.
Погледни ТТ данни във ворума на фолксваген - колесар 700-800 кг :shock:

Да не теглиш кораба "РАДЕЦКИ" , до колкото си спомням теглото на прикачното ренарке не трабвая да превишава 450 кг....

Разхода поне +2 литра , предполагам , малък е мотора и е слаб , толкоз.
Колега, недей да пишеш наизуст!
1-во макс ремарке без спирачки е 750кг
Единствено проблем може да има при стръмни участъци и вадене на колесара от водата... На нормално шосе - никакъв проблем... Карал съм точно Голф 3 с автоплатформа - на шосето си тръгва и се движи без проблем.

Вчера гледах оригинален теглич на Ауди 80 1,8 - пишеше макс. маса на ремаркето 1500кг! Т.е. 6м каравана му дават да тегли... Производителят /Ауди/ няма да си плюе в лицето и да напише по-голяма тежест отколкото колата може да тегли без да се повреди!

А що се отнася за разликата бензин - дизел... Да бензиновият двигател "бяга" повече, но само ако се "изреже" над 4000 до 6000 оборота... А това не се прави, когато теглиш ремарке /евентуално само на 1-ва при голям баир/...
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Ok
Факт !
gudaka79
новобранец
новобранец

Мнение от gudaka79 »

страхотен автомобил ,важното да попаднеш на поддържан :D карал съм бензинов 8 год сега съм с дизел 8) нисък разход и доста пъргав 1.9 tdi golf 3
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”