Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Язовири давани на сдружения за любителски риболов.
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
Re: Язовири давани на сдружения за любителски риболов.
То е пак то-затова ме цитира-под линията на Василчо Христозов е част от ЛС-то,дето му го проводих.Смърди,та се не трае,макар от сдруженията да разбира колкото от кариеса на пияните еленчета там,дето сговнява заледената действителност.
- carpsliven2
- сериозен играч
Re: Язовири давани на стружения за любителски риболов.
Невярвам някой да даде на клубовете некви язовири да охраняват или зарибяват... или тези карти да ги направят задължителни .. То тогава и аз ще регистрирам клуб по спортен риболов... регистрацията е прекалено лесна..
Несъм наясно с политиката на клубовете... ама всичките са са затворили и неправят никва пропаганда, никакво зарибяване, никаква охрана .. само оплаквания че, няма пари. А нали те трябва да са за пример. Много хора и затова неискат да станат членове на клуба .. щото си мислят че, клуба с тяхните пари си пият уискита.. и хвърлят скъпи захранки по састезанията. Мисля че трябва да имат точни и ясни цели. Аз също неискам да членувам във клуб, неса ми проблем .. някакви си двайсетина лева или по-малко.. ама немисла да ставам спонсор на онез крадци на горните етажи .. понеже знам че те здраво скубат клубовете за пари. Когато се сабират пари за зарибяване от клуба .. давам и винаги ги подкрепям, но член няма да стана!
п.п. Може да несъм прав .. може и да се заблуждавам , но така мисля аз, така мислат мойте приятели , така мислят и още хиляди риболовци , да не кажа повече.
А някой задавали си въпроса защо мислим така? (естествено че, отговора е - не .. по вероятно зад гърба си да чуеш някоя псувня или да викат ... слабо ме интересуваш ти и другите дет мислат като теб... ) Чак Гръцките селяни ни показаха колко са единни и могат да затварят границите ... че тва означава че сме по зле и от .....
Несъм наясно с политиката на клубовете... ама всичките са са затворили и неправят никва пропаганда, никакво зарибяване, никаква охрана .. само оплаквания че, няма пари. А нали те трябва да са за пример. Много хора и затова неискат да станат членове на клуба .. щото си мислят че, клуба с тяхните пари си пият уискита.. и хвърлят скъпи захранки по састезанията. Мисля че трябва да имат точни и ясни цели. Аз също неискам да членувам във клуб, неса ми проблем .. някакви си двайсетина лева или по-малко.. ама немисла да ставам спонсор на онез крадци на горните етажи .. понеже знам че те здраво скубат клубовете за пари. Когато се сабират пари за зарибяване от клуба .. давам и винаги ги подкрепям, но член няма да стана!
п.п. Може да несъм прав .. може и да се заблуждавам , но така мисля аз, така мислат мойте приятели , така мислят и още хиляди риболовци , да не кажа повече.
А някой задавали си въпроса защо мислим така? (естествено че, отговора е - не .. по вероятно зад гърба си да чуеш някоя псувня или да викат ... слабо ме интересуваш ти и другите дет мислат като теб... ) Чак Гръцките селяни ни показаха колко са единни и могат да затварят границите ... че тва означава че сме по зле и от .....

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Изтрита глюпост

Последно промяна от gosta на Пон Мар 23, 2009 10:31 am, променено общо 1 път.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- carpsliven2
- сериозен играч
Еее тва него вярвам .. те после от къде ще крадът?gosta написа:Васко от къде ги измисли тези клубове , бе брато. На сдруженията ще се дават да се стопанисват водоемите.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Абе нема , нема па кат се изплющи некой у некоя тема без да е погледнал по-актуалната такава просто ей тъй да си полае срещу кервана ама айде

Регистрацията е прекалено лесна ама за сметка на това си изпуснал само около две години да заявиш че искаш да стопанисваш водоем и да представиш реални документи че през минали години си зарибявал на своя сметка , имаш еди колко си члена с валиден риболовен билет франко 2007 година и пр. дребни изгъзици та да можеш да кандидатстваш за водоем .... или тези карти да ги направят задължителни .. То тогава и аз ще регистрирам клуб по спортен риболов... регистрацията е прекалено лесна..
Всеки клуб за да бъде изобщо регистриран като такъв би трябвало да ги запише тези си "точни и ясни цели" в устава си инак нема как да го регистрират като клуб...Мисля че трябва да имат точни и ясни цели...

Айде ся да ми разясниш каква точно е разликата между риболовен клуб и риболовно сдружение че съм малце глюпаф и трудно схващамgosta написа:Васко от къде ги измисли тези клубове , бе брато. На сдруженията ще се дават да се стопанисват водоемите. Клубовете са друга бира

Е и тва не ми стана много ясно , ама си признах че ми е куха киферицата та ми е проЗтено , кой и от къде баш точно требва да краде ?carpsliven2 написа:Еее тва него вярвам .. те после от къде ще крадът?
Помолих в друга тема - колеги , не плющете наизуст ! Поинтересувайте се за какво иде реч па тогива коментирайте

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Прав сте г-н Иванов. Малко (да не кажа бая ) не подготвен съм се изказал
. След кратка проверка , вече сме на едно мнение. И двете имена се изпозват за едно и също нещо и се регистрират като СДРУЖЕНИЕ С НЕ СТОПАНСКА ЦЕЛ, пък после дали това сдружение ще се именува като клуб, то си е все това . Всеки греши.

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?