WINDOWS 7

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: WINDOWS 7

Мнение от krokibg »

Трябва ръчно да ги истеглиш и да си ги инсталираш.Ако ти беше редовен,сам щеше да си ги намери и инсталира :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Айде и аз да се обадя.
Виста не съм пробвал никога. Виждал съм я и не ми се понрави дизайна. Пък и е като шарана - няма наяждане на ресурси :wink: (или поне тъй съм чувал). Пък и не видях особена причина да се разделя с обичното ХР.
На 7цата съм и навит, но ще изчакам още 5-6 месеца. Да позакърпят празнините, да поизчистят бъговете, да понаизлязат програми и драйвери за него и т.н. Аз в крайна сметка не виждам и смисъл да минавам на 7ца. Освен че иска баси машината, не виждам какво толкова различно ще ми даде. Но ако един ден си взема Directx 11 съвместима видео карта, няма да имам избор и ще трябва да се осъвременя.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Shankulov написа:Като вкарам дисковете с драйверите и като дам да отвори диска ми дава някаква грешка... Не иска да ми ги приеме :evil:
Щом ти ги познава и си слага драйвери на Бил Гейтс, остави ги с тях, кво толкова :lol: :lol: :lol:
Най-много да не тръгне някоя игра после дето иска да ползва всички екстри на картата, ама ше потраеш малко докато производителя на картата ти пусне за ВИН7 драйвер, ако все още няма пуснат. До тогава си нареждай пасианси, за тях няма да има проблем :P :wink:
А сериозно: Ако кракнатата версия на уиндоуса ти е хубава, то трябва да няма проблем и с ъпдейтването или с намирането на драйвери от сайтове на производители на хардуер, ако има написани такива! Пък това, че щото била кракната версията на уин-а и за това нямало в нея драйвери, забрави! Не вярвам някой кракер да си играе да реже от длл-ите, библиотеките с драйвери.
Ако липсват драйвери и не ще да си ги намери сам - както ти каза Любо - търсиш си ги ръчно в сайта на производителя. Ако и там няма, лицензирана да ти е ОС, пак няма да имаш драйвер.
М/у другото, и аз за моята звукова карта X-Fi Creative преди не намерих драйвер за Вин7, сега не съм търсил, може и да има вече.
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Официални драйвери за WIndows 7 на трите известни фирми(Ati,Nvidia i Intel) производители на Видеокарти има отдавна,също има и за звуковата карта (Realtek)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”