Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как да си узаконя мрежичките
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Как да си узаконя мрежичките
Моли се да не минеш някъде покрай мен на Велека с лодката си ще те стрелям и ще те изнасиля повярвай ми.Доста Царевци са яли шамари от мен и ме познават добре,ако искаш попитай кой съм виж ме на снимка и бягай.От такива копелета с пет лева в джоба постройли една къщичка ,кръстили я хотел еди кой си, реките и язовирите в нашия край са обезрибени тотално.И тая снимка дето ти я гледам с толкова кефал,който е запознат знае че в морето не може да се хване.Що се отнася че не си знаел как да си легализираш мрежичките не на мене тия ,слазаш на пристанището и който и рибар да питаш ще ти каже .Велека е резерват там нямаш право на това.И няма любителско пускане на мрежички.И не забравяй за секса.Не се оглеждай много ,в гръб не нападам.Шамарите ще ги ядеш.Цяло лято ще съм си в Ахтопол.Със здраве.Георги
- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Приятели сигурен съм, че в този форум има поне 30-40 такива като ТОЗИ явно е че органите, които трябва да се грижат за такъви като тях не го правят, предлагам ТЕЗИ да бъдат убити с камани

Да попиташ е моментен срам,
да не знеш срам за цял живот.
да не знеш срам за цял живот.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Айде стига толко! явно никой не иска да разбере... той няма да се промени защото няма кой да му обясни и подаде ръка! а повечето от вас ще продължат като данъкоплатци да плащате за затворниците в панделата а като ги пуснат пак ще ви обират... няма да има оправия 

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.