Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

въпрос за каравана
Модератор: Ачо ♣
Re: въпрос за каравана
Аз пък, докато гледах клиповете с разтегателните ремаркета,чак ме досрамя,че съм постнал
снимки на моята "измислица" в началото на 3-та страница. От друга страна пък, като си спомня
колко положителни емоции ми е доставило из диви кътчета на природата,чак ми домилява.
снимки на моята "измислица" в началото на 3-та страница. От друга страна пък, като си спомня
колко положителни емоции ми е доставило из диви кътчета на природата,чак ми домилява.
Няма от какво да те е срам важно е ,че "измислицата" ти е допринесла за това- " като си спомня колко положителни емоции ми е доставило из диви кътчета на природата,чак ми домилява."
Аз пък си мечтаех за нещо подобно,дори мислих да си преправям буса така преди да се наложи да го пратя на вторични.snegk написа:Моята мечта е пикап и върху него къщичката, но от тези които са ниски и тавана се вдига в последствие. Това има всички предимства на кемпер, каравана, за ремаркето няма да говорим, то просто е излишно в случая с пикапа![]()
Другият по-лесен вариант,който обмислях беше само изтеглящ се под и нагоре конструкция с плат.
-
- и господ не е толокова добър
Варианти за направа на кемпер, ремарке и др. има много, само желание и кинти трябват.Иначе в нета има инфо за всичко 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е ,има няколко направени в Кемпер клуб,професионално,но не излиза по- евтино от това да си го купиш готов на старо 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
Така е брат, но ако си вземеш подходящо проходима машина ще ти излезе доста по-евтино.Един офроуд кемпер е около 220 000 долара, на староMITKO70 написа:Така е ,има няколко направени в Кемпер клуб,професионално,но не излиза по- евтино от това да си го купиш готов на старо

- MITKO70
- кандидат преподавател
Зависи от критериите Илийка.snegk написа:Така е брат, но ако си вземеш подходящо проходима машина ще ти излезе доста по-евтино.Един офроуд кемпер е около 220 000 долара, на староMITKO70 написа:Така е ,има няколко направени в Кемпер клуб,професионално,но не излиза по- евтино от това да си го купиш готов на старо

Интересно ми е ,какъв е този оф-роуд кемпер за тези пари,сигурно е някоя луда американска идея

-
- трапера
- сериозен играч
Егати мутантите,особено белия
То това не са бусове,това са си камиони.Много яки!!!
Довечера,като отивам на работа ще снимам нещо и ще ви пусна снимки ,да видите човека к*во е направил.

Довечера,като отивам на работа ще снимам нещо и ще ви пусна снимки ,да видите човека к*во е направил.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- трапера
- сериозен играч
Както е известно,немците са нация техническа.И спестовна
Понеже ми се обадиха да почна работа по-рано,не успях да снимам по светло. Но се вижда за какво иде реч. 2в1+голям клиренс.

Понеже ми се обадиха да почна работа по-рано,не успях да снимам по светло. Но се вижда за какво иде реч. 2в1+голям клиренс.
snegk написа:Моята мечта е пикап и върху него къщичката, но от тези които са ниски и тавана се вдига в последствие. Това има всички предимства на кемпер, каравана, за ремаркето няма да говорим, то просто е излишно в случая с пикапа![]()
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- MITKO70
- кандидат преподавател
Тази каравана е качена така само за транспорт,няма как да се използва в това положение особено в БГ
Илийка ,мерси брат,страхотни машини,"ама много ни миришат чорапите за такива",както казва един колега от кемпер форума
Предположението ми излезе вярно ,американски камиони,трябва си направо С категория
и въобще не са стари,особено за БГ 

Илийка ,мерси брат,страхотни машини,"ама много ни миришат чорапите за такива",както казва един колега от кемпер форума

- трапера
- сериозен играч
А,не е бе Митко! Не мисля,че е само за транспорт! Така я видях за първи път през 2010г. В момента е паркирана от едната страна на един "МОЛ",виждал съм я паркирана и от другата страна. Значи така си се движи-комплект. Даже веднъж прозорчетата бяха отворени,сигурно да се проветряваMITKO70 написа:Тази каравана е качена така само за транспорт,няма как да се използва в това положение особено в БГ........

За две години откак съм в Немско,видях много причудливи ПТС-та,които си житкат по пътищата.Не знам как се узаконяват и т.н. В квартала дето живее шурито,има един много боен "кемпер",който съм 100% сигурен,че е самоделка.Като му ида на гости ще го фотна.....
Пък що да не можеш да си я ползваш в това положение,к*во ги бърка някои,били те и КАТ,какво си возиш на камиона??? Даже ако на камиона има кран (от тия дето стоят зад кабината) може да се разтовари на гьола и каросерията също да се ползва за нещо си.Примерно

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
Категорията лесна работа, имам я, остава да хвърля чорапите в пералнята(ама и да са пълни с кинти) и нещата ще си дойдат на мястото.MITKO70 написа:Тази каравана е качена така само за транспорт,няма как да се използва в това положение особено в БГ![]()
Илийка ,мерси брат,страхотни машини,"ама много ни миришат чорапите за такива",както казва един колега от кемпер форумаПредположението ми излезе вярно ,американски камиони,трябва си направо С категория
и въобще не са стари,особено за БГ